LAPTE DE PORUMB
Moderator: florentiniuga
- AlexandruSM
- utilizator
Re: LAPTE DE PORUMB
Laptele de porumb il pot folosi si in apa mai rece adica mai precis is luna Martie adica isi face efectul tot asa de bine ca in lunile de vara. Caci eu nu stiu ?????
- Dan Andrei
- senior
DaAlexandruSM scrie:Laptele de porumb il pot folosi si in apa mai rece adica mai precis is luna Martie adica isi face efectul tot asa de bine ca in lunile de vara. Caci eu nu stiu ?????
Numai bine!
- AlexandruSM
- utilizator
Mersi mult
Salutare.
Uitati o reteta prezentata de cineva pe alt forum:
http://www.vindecare.go.ro/dezintoxicare/zahar.htm
Daca urmez al 2-lea link , o reteta banal de simpla, dintr-un kil de zahar obtin exact aceeasi concentratie de glucoza si fructoza pe care o gasesti in asa numitul lapte de porumb!!! Iar daca o amesteci cu miere de albine devine deja o bomba pentru orice crap pofticios....
Primul link ceva lectii de chimie....pe care nici eu nu prea le-am pricipit
Asadar si prin urmare cu 4 lei un Kg de zahar , in 10 minute am 1 litru de "lapte de porumb" .... restul e mierea, colorantul si aroma
Ieftin ca braga!
Sper sa nu fie vre-o problema ca am postat de pe un alt forum.....
Daca a folosit cineva aceasta reteta si nu-i timid sa posteze este invitat sa o faca obiectii sau ponturi pentru cei mai novici
Daca urmez al 2-lea link , o reteta banal de simpla, dintr-un kil de zahar obtin exact aceeasi concentratie de glucoza si fructoza pe care o gasesti in asa numitul lapte de porumb!!! Iar daca o amesteci cu miere de albine devine deja o bomba pentru orice crap pofticios....
Asadar si prin urmare cu 4 lei un Kg de zahar , in 10 minute am 1 litru de "lapte de porumb" .... restul e mierea, colorantul si aroma
Ieftin ca braga!
Daca a folosit cineva aceasta reteta si nu-i timid sa posteze este invitat sa o faca obiectii sau ponturi pentru cei mai novici
Fir intins!
Tu ai folosit asa ceva.Asta este celebra reteta dupa care se face "laptele de porumb?Atunci eu de ce dreaku dau 30 lei pe kg?
Esti sigur ca asta e?
Esti sigur ca asta e?
Gabriel, pe ce forum ai gasit reteta asta ? sunt foarte curios cum evolueaza discutiile pe aceasta tema
Deci la retzeta de pe ling mai adaugam miere , aroma si colorantu ?
- faraon tudor
- membru activ
Nici pe departe, asa zisul lapte de porumb se obtine printr-un procedeu chimic mult mai elaborat.Dar sunt convins ca merge si cu acest zahar invertit.Mult mai simplu direct cu miere
Gabriel scrie:Salutare.
Ieftin ca braga!
buuun dupa cum vam promis am facut boulesuri solubile si ca liant am folosit mierea an locul laptelui de porumb sa vad daca functioneaza...... si sa stiti ca fuctioneaza iar timpul de solubilitate este 3,5 h la o temperatura a apei de 5 grade. va doresc fire antinse tuturor
PS.boilesurile sunt pe baza de capsuna o sa postez si poze dupa ce se vor usca
Mai bagat in ceata.Nu trebuie intai sa se usuce si dupa aceea sa le faci proba solubilitatii.Fiind moi se pot baga in apa?
- Dan Mitranescu
- Partener
Am o reteta si mai simpla :
In supermaket-uri exista miere sintetica undeva la 2,50 ron borcanul.
Este dulce , este vascoasa ...totul este sa aveti puterea mentala de a va imagina ca este lapte de porumb.
Daca o sa prindeti sau nu peste cu asa ceva este problema voastra...
In supermaket-uri exista miere sintetica undeva la 2,50 ron borcanul.
Este dulce , este vascoasa ...totul este sa aveti puterea mentala de a va imagina ca este lapte de porumb.
Daca o sa prindeti sau nu peste cu asa ceva este problema voastra...
Salutare.
Nu stiu daca aceasta este reteta laptelui de porumb!!! De asta am intrebat daca a folosit cineva asa ceva....
Se poate totusi sa fie macar un inlocuitor mai bun sau mai aproape de reteta laptelui de porumb,daca cineva face bile va rugam sa precizati daca merge....cel care a scris aceasta reteta parea destul de increzator....
Mai multe detalii pe C...P.Ro
Nu stiu daca aceasta este reteta laptelui de porumb!!! De asta am intrebat daca a folosit cineva asa ceva....
Se poate totusi sa fie macar un inlocuitor mai bun sau mai aproape de reteta laptelui de porumb,daca cineva face bile va rugam sa precizati daca merge....cel care a scris aceasta reteta parea destul de increzator....
Mai multe detalii pe C...P.Ro
Fir intins!
George Alexandru ! nu ne spui si noua nimic ? e buna, nu e buna reteta de mai sus ?
- george-alexandru
- Veteran
prefer sa ma abtin
- misu_sipanu
- Veteran
Laptele de porumb ramine LAPTE DE PORUMB.Cine a obtinut rezultate il foloseste mereu,cine vrea inlocuitori,poate sa experimenteze