suflet pentru suflet.........din inima INFOPESCARILOR

discutii off-topic despre orice

Moderatori: mini_mic, vali003, Coleman

Daca ati putea dona o suma in contul celor napastuiti,nevoiasi ati face-o si cum ati proceda ?

As face-o pe orice cale
5
18%
Mesajul telefonic taxabil ar fi cel mai indicat
13
46%
Intr-un cont deschis, vizibil tuturor
3
11%
I-as dona unor Institutii/Fundatii care se ocupa cu asta
0
Niciun vot
As participa la concursuri caritabile
7
25%
Nu as dona
0
Niciun vot

Voturi totale: 28

IULIAN C
carpZone team
carpZone team

Re: suflet pentru suflet.........din inima INFOPESCARILOR

Mesaj de IULIAN C » 14 Apr 2009, 13:34

Nu numai un canal de televiziune da despre cei napastuiti...vedeam ca se face apel pt infiintarea unui registru al donatorilor de sange,se vrea sa se elimine birocratia si sistemul extrem de incalcit si anevoios prin care sangele ajunge pe masa de operatie,acolo unde vieti...zeci,poate chiar sute de vieti atarna de cateva unitati de sange...
Initiativa asta sa speram ,Nicolae,ca nu va fi ocolita,asa cum spui si tu,sa speram ca reusim cumva concretizarea ei!
Ar fi pacat sa nu fim sensibil la durere,chin si nevoia de ajutor!
Asteptam in acest sens CAT MAI URGENT POSIBIL,propuneri si idei,in cazul in care cineva ne poate ajuta cu aceasta initiativa,ma refer la cineva care ne poate obtine un numar de mesaje gen "teledon"!
Haideti,ca se poate!
SISTEMUL DE VALORI N-O SA MI-L SCHIMB NICIODATA
Imagine

nagy victor
Veteran
Veteran

Mesaj de nagy victor » 14 Apr 2009, 13:46

Chiar nici o firma de telefonie nu vrea sa-si faca reclama ajutindu-ne !?
Pescuitul Inainte de Toate !
Cine NU Respecta Natura , NU se Respecta pe SINE !

http://pescarulbihorean.ro/
http://pescarulbihorean.ro/forum/

nagy victor
Veteran
Veteran

Mesaj de nagy victor » 14 Apr 2009, 14:35

papi
membru activ
membru activ

Mesaj de papi » 14 Apr 2009, 14:56

Toata stima pentru initiativa si mergeti inainte ca numai un plumb pierdut este un euru. Sunt alaturi de dumneavoastra indiferent de forma de colectazre.

toader nicolae
Veteran
Veteran

Mesaj de toader nicolae » 14 Apr 2009, 15:13

L-am rugat pe Iulica sa mearga la firmele de telefonie mobila ca sa afle cea mai buna oferta astfel incat sa ajunga cat mai multi bani la oamenii care au nevoie si mai putini la firma de telefonie.
Cred ca in momentul de fata prioritar este cazul prezentat de Victor si trebuie sa votam daca asteptam pana se strange suma de 30 000 de euro necesari operatiei(daca fiecare suna o singura data pe luna =5000pescari x 2 euro=10 000pe luna)cam 3 luni dar unii pot apela de mai multe ori,in functie de buzunarul fiecaruia.Eu persona doresc sa facem gestul in intregime si sa asteptam pana se strange suma totala(sper ca maxim 3 luni).

http://www.antena1.ro/index.php?page=ne ... rentPage=3
Trebuie sa fim de piatra ,daca nu facem nimic pentru THEODORA.

IULIAN C
carpZone team
carpZone team

Mesaj de IULIAN C » 14 Apr 2009, 15:52

toader nicolae scrie:L-am rugat pe Iulica sa mearga la firmele de telefonie mobila ca sa afle cea mai buna oferta astfel incat sa ajunga cat mai multi bani la oamenii care au nevoie si mai putini la firma de telefonie.
Cred ca in momentul de fata prioritar este cazul prezentat de Victor si trebuie sa votam daca asteptam pana se strange suma de 30 000 de euro necesari operatiei(daca fiecare suna o singura data pe luna =5000pescari x 2 euro=10 000pe luna)cam 3 luni dar unii pot apela de mai multe ori,in functie de buzunarul fiecaruia.Eu persona doresc sa facem gestul in intregime si sa asteptam pana se strange suma totala(sper ca maxim 3 luni).

http://www.antena1.ro/index.php?page=ne ... rentPage=3
Trebuie sa fim de piatra ,daca nu facem nimic pentru THEODORA.
In masura in care o sa pot,am sa incerc sa vorbesc cu operatorii de telefonie mobila,am vazut ieri seara reportajul si cu mare amaraciune in suflet,va jur ca daca aveam bani,ii dadeam eu toti cei 30000,fara a clipi,mi se rupe sufletul sa vad asa ceva si sa nu pot face ceva!
Se formuleaza totusi intrebarea:Antena se ocupa de caz,daca reusim sa organizam teledonatia si strangem bani,oare trebuie sa luam legatura cu ei?
In cursul zilei de maine fac tot posibilul sa ajung la operatorii de telefonie mobila in scopul obtinerii unui numar taxabil pt sms ,fac insa apel si eu inca odata aici,DACA ARE CINEVA LEGATURI SAU LUCREAZA LA ORANGE,VODAFONE,COSMOTE,RUGAM SA NE AJUTE MACAR CU CEVA DETALII DESPRE CUM SA FACEM,VA RUGAM INSISTENT....SA FIM DARNICI ACUM,IN SFANTA MARE SAPTAMANA A PATIMILOR DOMNULUI!!!!
SISTEMUL DE VALORI N-O SA MI-L SCHIMB NICIODATA
Imagine

toader nicolae
Veteran
Veteran

Mesaj de toader nicolae » 14 Apr 2009, 23:38

Este admirabil sa vezi cum oameni care discuta de scule de mii dde euro si platesc 100 de euro la 24 de ore pentru bunastarea lui Parfene si altor patroni "exclusivisti" evita sa discute macar despre donarea unui plumb FOX saU kORDA pentru viata unui copil.
Felicitarile mele domnilor "infopescari" nu pot vorbi decat la superlativ despre dorinta voastra de a fi cu adevarat oameni.

ps si bunastare domnului Parfene trebuie intretinuta de cineva, ce conteaza ca puteti ajuta un copil sa traiasca?

gogu steriade
VIP+++
VIP+++

Mesaj de gogu steriade » 15 Apr 2009, 10:13

bre nea Toadere ,matale ai un cusur - te oftici repede si o tii intruna peaia alu Parfene. nu mio lua in nume de rau da in tara asta fiecare face ce stie mai bine :Iuga filmeaza si da cu gura pe post sa se bucure si baietii care stau acasa la tv,matale dai cu gura pe forum si musti patronii de cur sa traga taxele mai jos ,io mai frec menta pe aici ,ala baga versuri peste tot ca se pricepe si tot asa pana ajungem la aia care ar trebuii sa faca ceva pentru tara asta si nusi fac treaba. hai sa ne sucim acum ,eu ma ocup de moderat pe forum ,tu sa faci emisiunea in locu lu Florentin ,ala cu versuri sa scoata un dvd cu monturi ca se cere pe piata si Iuga sa colecteze banii ptr. fetita aia mica ,sa vedem ce iese. Am si io copil si stiu cum e sal vezi bolnav si ma pun in locul parintilor sias vrea sa vad ca imi vine ajutor de unde nici nu te astepti ,dar iartama ca zic ,realitatea e alta aici .nici in 2 ani no sa strangi 30000 de euro de la cei 5000 de useri de aici. strangi de la mine ,de la tin e,si de la alti 300-400 care intra mai mereu pe forum ,restul iti intra rar ori deloc in forum in rubrica asta si o sa fie mult prea tarziu pana strangi toti banii. Eu am votat varianta cu contu ,ca daca e sa faci publica chestia cu aia care isi rup de la gura sa ajute pe altii ,ai pui pe cei care doneaza sa posteze chitantele si atunci vezi care vrea sa dea si care nu ! io va admir si va apreciez gestu dar va rog sa tineti cont si de problemele altora care nu pot sa fie la fel de entuziazmati ca voi. deschide un cont si posteaza numaru aici si vezi dupa aia daca curg donatii (10 lei -20 lei cat poate fiecare) sau suna la aia la Antena ca sigur au cont deschis si cere ca toti care doneaza sa faca publica chitanta ,eu asa ma gandesc ca e mai bine .hai sanatate si fericire la toata lumea !
pss.
io fac transfer bancar online asa ca chitanta o sa fie electrica nu pe hartie ...sa navem discutii !
Ai pup all of you !
Decat cocosat de munca ,mai bine burtos de bere

mircea62
Veteran
Veteran

Mesaj de mircea62 » 15 Apr 2009, 11:06

Apropos de modalitatile de stangere de fonduri pentru ajutorarea persoanelor aflate in dificultate v-as propune urmatoarea varianta: pe langa taxa pe care o platim pe balta, sa putem plati optional (doar cine vrea) si o mica taxa (2-5 lei) care sa mearga intr-un fond destinat scopurilor umanitare. Pentru asta ar trebui sa se implice atat cluburile de pescuit cat si proprietarii baltilor. Eu zic ca s-ar gasi disponibilitati la principalele cluburi de pescuit (poate da chiar Carp Zone tonul!) pentru gestionarea acestor fonduri si cooperare din partea administratorilor baltilor importante (MV, Peris, Tancabesti, ...) sa puna la intrarea pe balta o pancarda pentru popularizarea acestei actiuni si sa distribuie tichete pentru aceasta taxa. Ar fi frumos ca si proprietarii de balti sa contribuie din banii lor cu o suma apropriata de cea care s-ar strange din acele mici taxe. Cred ca s-ar gasi intelegere si la realizatorii de emisiuni TV "pescaresti" pentru popularizarea acestei actiuni. Se poate apela eventual si la organizatii caritabile consacrate care sunt mai bine puse la punct cu legislatia in domeniu si care pot oferi suportul logistic necesar.

toader nicolae
Veteran
Veteran

Mesaj de toader nicolae » 15 Apr 2009, 12:38

Gogule,topicul asta este deschis de 2 saptamani si asteptam din partea infopescarilor ca 2 euro sa nu fie o problema.Cand am spus ca taxele pe balti sunt astronomice mi-au sarit in cap nenumarati utilizatori si deaceia am dedus ca pentru oamenii acestia "un plumb"nu trebuie sa fie nici o problema.Surpriza,cei care mi-au raspuns imediat,sunt Victor Nagy si Iulian C,2 pescari de care stiu sigur ca nu au o situatie financiara foarte buna dar care nu au ezitat sa fie OAMENI. MULTUMESC SI CELOR CARE S-AU ALATURAT MAI TARZIU
Speranta mea a fost ca domnul FLORENTIN IUGA,dupa ce va citi topicul va acorda un pic de interes pentru salvarea unui om si ma va ajuta ,caci vocea sa poate fi auzita de mai multi oameni dar ..............SURPRIZA...........speranta mea este ca nu a vazut topicul,altfel,tacerea domniei sale este trista foarte trista ,cu atat mai mult cu cat are si domnia sa copii si poate si nepoti.
Problema mea este ca multi utilizatori care au copii si care stiu emotiile parintesti,nici macar nu s-au deranjat sa scrie un simplu VREAU SA AJUT sau NU VREAU SA AJUT astfel incat sa stiu daca avem vreo sansa sa facem ceva pentru THEODORA si altii ca ea.

NU VA POATE OBLIGA NIMENI ,DOMNILOR .DAR...........

toader nicolae
Veteran
Veteran

Mesaj de toader nicolae » 15 Apr 2009, 12:49

mircea62 scrie:Apropos de modalitatile de stangere de fonduri pentru ajutorarea persoanelor aflate in dificultate v-as propune urmatoarea varianta: pe langa taxa pe care o platim pe balta, sa putem plati optional (doar cine vrea) si o mica taxa (2-5 lei) care sa mearga intr-un fond destinat scopurilor umanitare. Pentru asta ar trebui sa se implice atat cluburile de pescuit cat si proprietarii baltilor. Eu zic ca s-ar gasi disponibilitati la principalele cluburi de pescuit (poate da chiar Carp Zone tonul!) pentru gestionarea acestor fonduri si cooperare din partea administratorilor baltilor importante (MV, Peris, Tancabesti, ...) sa puna la intrarea pe balta o pancarda pentru popularizarea acestei actiuni si sa distribuie tichete pentru aceasta taxa. Ar fi frumos ca si proprietarii de balti sa contribuie din banii lor cu o suma apropriata de cea care s-ar strange din acele mici taxe. Cred ca s-ar gasi intelegere si la realizatorii de emisiuni TV "pescaresti" pentru popularizarea acestei actiuni. Se poate apela eventual si la organizatii caritabile consacrate care sunt mai bine puse la punct cu legislatia in domeniu si care pot oferi suportul logistic necesar.

Multumesc ca te-ai alaturat acestei initiative si te rog sa nu ma intelegi gresit dar personal nu am incredere decat in fundatia lui GIGI BECALI,care stiu ca ajuta cu siguranta multi oameni,pentru restul am dubii serioase si dorinta mea este ca noi sa formam o comunitate solida care sa ajute viata .Sincer am crezut ca pot ,dar in 2 saptamani am obtinut 19 voturi si cateva postari,slabe sperante sa obtinem macar 100 de eur dar 30 000 de care are nevoie Theodora ,cred acum ca este de domeniul fantasticului.

timer
Veteran
Veteran

Mesaj de timer » 15 Apr 2009, 18:49

Buna initiativa,de suflet.Nu cred ca saraceste nimeni,indiferent de posibilitatile materiale pe care le are.sa contribuie cu o suma,cat de mica ar fi..Poate se gaseste o solutie mai la indemana..

nagy victor
Veteran
Veteran

Mesaj de nagy victor » 15 Apr 2009, 22:03

DIN 5751 DE MEMBRI , MAI PUTIN DE 300 AU VIZITAT ACEST TOPIC SI DIN ACESTIA NUMAI 21 S-AU OBOSIT SA VOTEZE !
ACESTE CIFRE NE PREZINTA REALITATEA DESPRE SOCIETATEA IN CARE TRAIM (INDIFERENTA TOTALA FATA DE SEMENII NOSTRI) SI NE MIRAM SI SUNTEM INDIGNATI DE COMPORTAMENTUL POLITICIENILOR !
OARE SUNTEM DIFERITI DE EI !? 8-> :-?? :(( :(( :((

toader nicolae
Veteran
Veteran

Mesaj de toader nicolae » 15 Apr 2009, 23:34

nagy victor scrie:DIN 5751 DE MEMBRI , MAI PUTIN DE 300 AU VIZITAT ACEST TOPIC SI DIN ACESTIA NUMAI 21 S-AU OBOSIT SA VOTEZE !
ACESTE CIFRE NE PREZINTA REALITATEA DESPRE SOCIETATEA IN CARE TRAIM (INDIFERENTA TOTALA FATA DE SEMENII NOSTRI) SI NE MIRAM SI SUNTEM INDIGNATI DE COMPORTAMENTUL POLITICIENILOR !
Categoric,nu suntem diferiti de ei si la fel de categoric ne MERITAM SOARTA.Pozam cu totii in mari patrioti,dar ajutarea unui compatriot intr-un moment difcil,oare nu este o dovada de patriotism??? Sincer,nu sunt foarte suparat pe faptul ca nu vreti sa donati(nu va poate obliga nimeni),sunt foarte suparat ca nici macar nu va deranjati sa postati ca sa stim daca merita sa incepem actiunea.
Daca domnul Iuga nu a vazut topicul,desi mi-e tare greu sa cred deoarece astazi a postat de 3 ori imediat dupa topicul asta asa ca..... putem sa-l rugam pe domnul VICTOR TARUS sa ne reprezinte si sunt sigur ca domnia sa nu ne va refuza.IMPORTANT ESTE SA STIM EXACT NUMARUL PESCARILOR CARE DORESC SA DONEZE.

Daca ariciul din buzunar nu va permite sa bagati mana fara sa va intepati,postare unui vot este GRATUITA asa ca va rog ,macar sa votati.

vali003
site team
site team

Mesaj de vali003 » 16 Apr 2009, 00:16

toader nicolae scrie:
nagy victor scrie:DIN 5751 DE MEMBRI , MAI PUTIN DE 300 AU VIZITAT ACEST TOPIC SI DIN ACESTIA NUMAI 21 S-AU OBOSIT SA VOTEZE !
Categoric,nu suntem diferiti de ei si la fel de categoric ne MERITAM SOARTA.Pozam cu totii in mari patrioti,dar ajutarea unui compatriot intr-un moment difcil,oare nu este o dovada de patriotism??? Sincer,nu sunt foarte suparat pe faptul ca nu vreti sa donati(nu va poate obliga nimeni),sunt foarte suparat ca nici macar nu va deranjati sa postati ca sa stim daca merita sa incepem actiunea.
Daca domnul Iuga nu a vazut topicul,desi mi-e tare greu sa cred deoarece astazi a postat de 3 ori imediat dupa topicul asta asa ca..... putem sa-l rugam pe domnul VICTOR TARUS sa ne reprezinte si sunt sigur ca domnia sa nu ne va refuza.IMPORTANT ESTE SA STIM EXACT NUMARUL PESCARILOR CARE DORESC SA DONEZE.

Daca ariciul din buzunar nu va permite sa bagati mana fara sa va intepati,postare unui vot este GRATUITA asa ca va rog ,macar sa votati.
Puneti fratilor un cont , sau cum vreti sa procedati , cine vrea sa doneze , o va face , nu va incintati de nr. de utilizatori , cei ce intra frecvent sint mult mai putini, daca a-ti hotarit sa faceti ceva , faceti singuri , nu asteptati pe altii , Toadere daca vrei sa il implici pe Florentin , trimitei un PM si vezi ce urmeaza .

Scrie răspuns

Înapoi la “Diverse”