Vand 4 lansete Cormoran Pro Carp Carpforce in stare execlenta, 3.90 m, 3.5 lbs din 2 bucati, in husele originale. Pozele sunt orientative, ale mele arata exact la fel, numai ca sunt de 3.90
Se vand numai in Bucuresti, 800 ron
0740232275
4 Lansete Cormoran CARPFORCE 3.90
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
4 Lansete Cormoran CARPFORCE 3.90
- Fişiere ataşate
-
- 74401458_4_800x600_sharandzhiyska-vaditsa-cormoran-pro-carp-carp-force-360m-3lb-sport-knigi-hobi.jpg (19.74 KiB) Vizualizat de 858 ori
"Când ești mort, nu știi că ești mort. Pentru ceilalti e trist. La fel și când ești prost..." Philippe Geluck
Re: 4 Lansete Cormoran CARPFORCE 3.90
Up
Trimis de pe al meu SM-N9005 folosind Tapatalk
"Când ești mort, nu știi că ești mort. Pentru ceilalti e trist. La fel și când ești prost..." Philippe Geluck
up
Vândute. Multumesc infopescar pt găzduire. Se poate inchide