DUNAREA
Moderatori: gor965, mini_mic, Sebastian, vali003
Re: DUNAREA
l-o fi tras vreo torpila dasta de care prinde el in apa..
sa urmarim stirile de la ora 17:00
- cosmin mihut
- Veteran
NU scapati asa usor de minePsiHo scrie:l-o fi tras vreo torpila dasta de care prinde el in apa..
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume
2015 anul special fratii meicosmin mihut scrie: Posibil.
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume
- cosmin mihut
- Veteran
Sorine,
Tare ai fost, tare esti si tare vei ramane peste multi ani de acum incolo...Tu domini ,,torpilele'', nu ele pe tine.
Nu cred ca reuseste cineva sa te egaleze. Onoare tie!
Tare ai fost, tare esti si tare vei ramane peste multi ani de acum incolo...Tu domini ,,torpilele'', nu ele pe tine.
Nu cred ca reuseste cineva sa te egaleze. Onoare tie!
Ocroteste natura, merita!
- cosmin mihut
- Veteran
Sa traiesti Mihut!
Tocmai asta am facut. Am felicitat ,,Imparatul''!
Rege a fost acum ceva timp.
Tocmai asta am facut. Am felicitat ,,Imparatul''!
Rege a fost acum ceva timp.
Ocroteste natura, merita!
- cosmin mihut
- Veteran
- cosmin mihut
- Veteran
Salutare baieti,sunt nou pe acest forum,de mic ma duceam pe Arges sa pescuiesc insa nu stiam sa prind decat carasi, apoi usor usor am inceput cu baltile, vaporase nebuneli bani cheltuiti nervi,am avut si ceva capturi,Dunarea ma atras intotdeauna si simteam ca ma leaga ceva de fiecare data cand ma duceam sa o admir.De o luna m-am hotarat sa renunt definitiv la pescuitul pe balti si sa intru pe Dunare,am permis de 3 ani de la ANPA insa am fost de 3 ori pana acum pe Dunare fara nici o captura. Va rog cateva sfaturi in ceea ce priveste pescuitul crapului pe dunare daca se poate.Am observat ca regele tenilor pe dunare este SOPRODAN aici pe forum,jos palaria il respect si nu sunt invidios,am analizat atent pozele si omu chiar e pescar nu da la japca asa cum sustin altii. din partea mea are cel mai mare respect si m-as bucura tare mult sa-l intalnesc sa invat ceva de la el in ceea ce priveste nada fermecata etc. Eu sunt din jud.Giurgiu si as vrea sa vrecventez zona Gostinu daca aveti informatii ajutatoare.
Multumesc frumos,
Multumesc frumos,
in zona Gostinu ma duc de vreo 2 ani de cateva ori pe an. Crap am prins foarte rar si nu mare , in schimb in zona se prinde platica , morunas, mreana,caras, salau ,somn si avat. este o zona de plaja unde cel mai bine dai cu feeder-ul . altfel cam somezi daca vrei sa prinzi ceva notabil.niciodata nu am prins un peste notabil in aceasta zona. mentionez ca pescuiesc exclusiv de pe mal. locuri sunt destule in zona plajei si in dreapta si stanga silozurilor. mai sunt locuri bune si dupa gostinu in dreptul insulei Lungu dar mergi mult pe dig si drumul nu e asa bun.
- cosmin mihut
- Veteran
Soprodan asta ,dragul meu nu da deloc din casa asa ca, sa nu astepti ceva detalii ,locatii etc... In rest va urez fire intinse.
MERCEDES S
- adyadryan1992
- membru activ
Salut ceva noutati de la Dunare?Planuiesc o iesire sambata si vreau sa stiu daca a inceput sa manance sau e apa prea rece?