INTREBARE
Moderatori: gor965, florentiniuga
- mariusbulanel
- Veteran
INTREBARE
Mi-am achizitionat 2 bete baracuda mustang 3.90 din 3 bucati 3.5 lb si unu tot baracuda 3.90 din 2 bucati 5 lb pe post de spod ,si sunt impresionat de ele ,eu unu ma inteleg ff bine cu ele... as vrea o parere sincera de la cunoscatori..... e buna alegerea ?
- toader nicolae
- Veteran
Re: INTREBARE
Eu folosesc bete extreme carp tot de la baracuda si nu le-as mai schimba.Anul trecut un prieten a cumparat 3 mustang si am pescuit si eu cu ele de curiozitate si s-au comportat foarte bine dar am aruncat putin mai mult cu ale mele desi mustang sunt mai subtiri si mai usoare.Cred ca in materie de bete baracuda este o alegere buna privind raportul calitate-pret dar mulinetele pe care le-am cumparat de la baracuda mi-au facut numai probleme.
- catalin2804
- membru activ
despre x-force-ul din 2 buc. stiti ceva? ati folosit sau vazut pe balta cum se comporta?
Am pescuit in urma cu 3 ani cu aceste bete , nu stiu cum se mai prezinta ceea ce este pe piata azi , cele de atunci erau super, am scos crap de 25 kg.cu ele .Eu zic , la pescuit pe distante medii sint excelente .mariusbulanel scrie:Mi-am achizitionat 2 bete baracuda mustang 3.90 din 3 bucati 3.5 lb si unu tot baracuda 3.90 din 2 bucati 5 lb pe post de spod ,si sunt impresionat de ele ,eu unu ma inteleg ff bine cu ele... as vrea o parere sincera de la cunoscatori..... e buna alegerea ?
- mariusbulanel
- Veteran
vali003 scrie:Am pescuit in urma cu 3 ani cu aceste bete , nu stiu cum se mai prezinta ceea ce este pe piata azi , cele de atunci erau super, am scos crap de 25 kg.cu ele .Eu zic , la pescuit pe distante medii sint excelente .mariusbulanel scrie:Mi-am achizitionat 2 bete baracuda mustang 3.90 din 3 bucati 3.5 lb si unu tot baracuda 3.90 din 2 bucati 5 lb pe post de spod ,si sunt impresionat de ele ,eu unu ma inteleg ff bine cu ele... as vrea o parere sincera de la cunoscatori..... e buna alegerea ?
dar sunt misto tinand cont ca sunt amator pt mine sunt suficient
dar de mulinetele banax helicon 5600 ce parere aveti leam pus la baracude si merg bineeeeeeee
- mariusbulanel
- Veteran
dar cum ce pret eu?...si din cate bucati...respectiv cate livre?toader nicolae scrie:Eu folosesc bete extreme carp tot de la baracuda si nu le-as mai schimba.Anul trecut un prieten a cumparat 3 mustang si am pescuit si eu cu ele de curiozitate si s-au comportat foarte bine dar am aruncat putin mai mult cu ale mele desi mustang sunt mai subtiri si mai usoare.Cred ca in materie de bete baracuda este o alegere buna privind raportul calitate-pret dar mulinetele pe care le-am cumparat de la baracuda mi-au facut numai probleme.
- toader nicolae
- Veteran
mariusbulanel scrie:dar cum ce pret eu?...si din cate bucati...respectiv cate livre?toader nicolae scrie:Eu folosesc bete extreme carp tot de la baracuda si nu le-as mai schimba.Anul trecut un prieten a cumparat 3 mustang si am pescuit si eu cu ele de curiozitate si s-au comportat foarte bine dar am aruncat putin mai mult cu ale mele desi mustang sunt mai subtiri si mai usoare.Cred ca in materie de bete baracuda este o alegere buna privind raportul calitate-pret dar mulinetele pe care le-am cumparat de la baracuda mi-au facut numai probleme.
Uita-te pe .baracuda.com.ro si gasesti acolo tot ce vrei dar nu te baga la mulinete caci alea pe care le-am luat eu au fost varza.Cred ca hd 565 se numeau mulinetele dar poate alte modele sa fie bune cere detalii la alti pescari care folosesc mulinete de la baracuda.Personal pescuiesc cu mulinete okuma pl si sunt foarte multumit de ele
- mariusbulanel
- Veteran
Uita-te pe .baracuda.com.ro si gasesti acolo tot ce vrei dar nu te baga la mulinete caci alea pe care le-am luat eu au fost varza.Cred ca hd 565 se numeau mulinetele dar poate alte modele sa fie bune cere detalii la alti pescari care folosesc mulinete de la baracuda.Personal pescuiesc cu mulinete okuma pl si sunt foarte multumit de ele[/quote]
mersi mult de informati...
fire intinse
mersi mult de informati...
fire intinse
- misu_sipanu
- Veteran
In privinta betelor de crap Baracuda sta binisor,finisajele lasa de dorit,dar pt cineva care nu tine la marca,lucreaza bine la pretul care se cere.In privinta mulinetelor...FUGITI CIT MAI DEPARTE,uitati ca Baracuda are SI mulinete
- toader nicolae
- Veteran
misu_sipanu scrie:In privinta betelor de crap Baracuda sta binisor,finisajele lasa de dorit,dar pt cineva care nu tine la marca,lucreaza bine la pretul care se cere.In privinta mulinetelor...FUGITI CIT MAI DEPARTE,uitati ca Baracuda are SI mulinete
Sa inteleg ca si tu te-ai ars cu mulinete de la baracuda?????