sunt deschis si oricarei alte sugestii dar tot in limita acestor preturi daca se poate

Moderatori: gor965, florentiniuga
Salut Sergiu,si eu am tot sert power spod 3.6//2buc 5lbs si sunt foarte multumit de el (ca si bani este pana in 250 lei,intra pe magazinele online fiindca este mai ieftin) l-am incarcat la maxim si no problemsky_sergiu scrie:dintre urmatoarele 3 modele de spoduri care dintre ele ar fi de preferat pentru un incepator care nici nu dispune de fonduri phare![]()
k-karp image spod 3.6/2buc 4//5lbs; sert power spod 3.6//2buc 5lbs; maver carp abyss 3.6//5lbs.
sunt deschis si oricarei alte sugestii dar tot in limita acestor preturi daca se poate![]()
multumesc anticipat
Eu pe K-karp Image Spod de 5 lbs ,as merge ...la 228 ron e super !sky_sergiu scrie:dintre urmatoarele 3 modele de spoduri care dintre ele ar fi de preferat pentru un incepator care nici nu dispune de fonduri phare![]()
k-karp image spod 3.6/2buc 4//5lbs; sert power spod 3.6//2buc 5lbs; maver carp abyss 3.6//5lbs.
sunt deschis si oricarei alte sugestii dar tot in limita acestor preturi daca se poate![]()
multumesc anticipat