pareri despre hakuyo
Moderatori: gor965, florentiniuga
Re: pareri despre hakuyo
cine este pescardent? are el hakuyo?
- _lulupescar_
- senior
nu am avut bani disponibili pentru ceea ce imi recomandase cristi...sper sa face cevacu ele.atata timp cat nu particip la concursuri..cand voi avea bani mai multi la dispozitie pt ele am sa iau mai bune...deocamdata sper sa fie bune de ceva.Trofim Cristian scrie:Le-a achizitionat din Niro si au costat 65 ron/buc....numai hakuyo nu sunt
Mai degraba sunt gama de jos....eu l-am sfatuit sa ia altceva dar omul nu a vrut sa asculte.
http://myhobbystore.shopmania.biz/catal ... se-recente
http://ambientstyle.blogspot.ro/
Florin Pocris
0765242945
http://ambientstyle.blogspot.ro/
Florin Pocris
0765242945
- Dan Mitranescu
- Partener
Am si eu Hakuyo MTX 3,90 m chiar sub pret de niro. 270 lei / buc.elby_82 scrie:care magazine? ca de nu am cautat
De la 4 buc. in sus 260 lei / buc.
Desi cautam carp pro de 3,60 o sa vin sa te vizitez la magazin.Oricum in perioada asta bugetu e de criza.
- costel pisoiu
- membru activ
Am vazut Hakuio MTX si de 3,5lb.si de 4lb. Mai nou si cu inel de 50. Ce parere aveti de astea noi, si ce avantaje si dezavantaje ar avea, ma gandesc totusi 4 lb. nu este prea mult ? Fir intins !
- Dan Mitranescu
- Partener
Legat de inelul de plecare la aceste lansete se facuse o greseala initial deoarece se marisera toate inelele pe varf dezechilibrand astfel lanseta.costel pisoiu scrie:Am vazut Hakuio MTX si de 3,5lb.si de 4lb. Mai nou si cu inel de 50. Ce parere aveti de astea noi, si ce avantaje si dezavantaje ar avea, ma gandesc totusi 4 lb. nu este prea mult ? Fir intins !
La modelul actual (care mai mult ca sigur o sa ramana de baza) aceasta problema nu mai exista chiar daca inelul de plecare este de 50.
In plus la modelul nou a mai aparut o modificare la mandrina prin umplerea unor locase decorative cu material. In zona acelor locase la modelele vechi apareau fisuri si desi nu influentau cu nimic lanseta totusi erau inestetice.
Pretul noilor lansete HAKUYO MTX 3,90m 4lb este de 300 ron.
- costel pisoiu
- membru activ
Multumesc frumos pentru raspuns! As vrea sa mai aflu de ce se foloseste modelul de 4 lb. asa de mult, intr-un concurs cu mult peste mic, (Moara Vlasiei de exemplu) nu apar si multe rateuri, lanseta nu este prea rigida ?
- Dan Mitranescu
- Partener
Principalul rol pentru o lanseta este sa arunce cat mai departe nu sa creeze placeri in dril.costel pisoiu scrie:Multumesc frumos pentru raspuns! As vrea sa mai aflu de ce se foloseste modelul de 4 lb. asa de mult, intr-un concurs cu mult peste mic, (Moara Vlasiei de exemplu) nu apar si multe rateuri, lanseta nu este prea rigida ?
Pe MV2 este necesar sa arunci cat mai departe ( foarte important chiar sa prinzi malul) si deaceea se folosesc astfel de lansete.
Ca lansetele rigide scapa pestii nu am comentat niciodata pentru ca am auzit-o si din gura unor pescari cu pretentii ...
Am luat o tona la concursul din toamna de pe MV2 si am scapat doar 10 pesti !!! , iar la primul concurs din acest an pe MV2 am prins in jur de 360 kg si am scapat inca 100 de kg . Si asta datorata multor altor motive, in nici un caz lansetelor care au fost aceleasi.
Un fapt constatat in concursuri este acela ca sunt zile in care se scapa foarte mult peste pe toate standurile, iar in altele nu se scapa pesti ... De aici ce sa intelegi ? Ca nu are nimeni lansete "sensibile" in unele zile si brusc le schimba in altele ? ...sau ca este un lucru strict legat de hranirea pestilor ?
Ca sa ai "placerea" drilului este important SA PRINZI PESTE si acest lucru se face atunci cand ai posibilitatea sa ajungi in locurile "fierbinti" care de obicei sunt la mare distanta.
P.S. Am dat afara (din barca) sute de pesti mari tinand direct de inaintas si nu se mai rupea buza ...nu mai zic ca ma plimbau cu barca...
- Ion Mironov
- Partener
Deoarece sunt din Oradea, v-as ruga sa imi spuneti de unde imi pot cumpara online Hakuyo MTX - 3,60m / 4lb, de pe ce site si ce parere aveti despre aceasta lanseta raport calitate/pret?!?
Va multumesc anticipat!
Va multumesc anticipat!
profishing
- dragan claudiu
- Veteran
http://www.e-pescuit.ro/lansete.html , incearca aicidoctrip scrie:Deoarece sunt din Oradea, v-as ruga sa imi spuneti de unde imi pot cumpara online Hakuyo MTX - 3,60m / 4lb, de pe ce site si ce parere aveti despre aceasta lanseta raport calitate/pret?!?
Va multumesc anticipat!
Contacteaza-ma la adresa de email baboierul@yahoo.com sau la numarul de telefon 0722.81.41.31 / 0767.650.630doctrip scrie:Deoarece sunt din Oradea, v-as ruga sa imi spuneti de unde imi pot cumpara online Hakuyo MTX - 3,60m / 4lb, de pe ce site si ce parere aveti despre aceasta lanseta raport calitate/pret?!?
Va multumesc anticipat!
Hakuyo MTX 3.60m 3.5lb - 200 lei
Hakuyo MTX 3.90m 4.5lb - 250 lei
- Bragau Laurentiu
- senior
modelul de 3.90 si 4.5lbs merge folosit ca spod?
- marian_popescu
- Veteran
am vazut si eu azi modelele supercarbon (3,60, 2 bucati, 180 de grame) si carp pro de 3,90 (3 bucati, inel de 50, nu scria putere sau TC).
primul model aduce la design cu berkley sherrywood carp, sunt alea rosii, blank subtirel si maner de pluta. mie unul imi place lanseta, bine lucrata, blak finut si ferm. pret 120 de lei
celalalt model, carp pro, mi se pare o panarama. grele, niste inele total disproportionate cu lanseta in ansamblu, moi, grosolane. 160 de lei bucata.
referitor la rezistenta, performante etc nu ma pot pronunta, dar cu siguranta intre cele doua as alege supercarbon
primul model aduce la design cu berkley sherrywood carp, sunt alea rosii, blank subtirel si maner de pluta. mie unul imi place lanseta, bine lucrata, blak finut si ferm. pret 120 de lei
celalalt model, carp pro, mi se pare o panarama. grele, niste inele total disproportionate cu lanseta in ansamblu, moi, grosolane. 160 de lei bucata.
referitor la rezistenta, performante etc nu ma pot pronunta, dar cu siguranta intre cele doua as alege supercarbon
Fishing is life. The rest...just details