Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
vand mulineta banax si 1600 full metal in stare foarte buna de functionare cu tambur de rezerva metalic. mulineta foarte robusta si puternica poate fi folosita la spinning greu. estetic are ceva urme de folosinta , este exfoliata vopseaua in cateva locuri, se vede in foto . tamburul principal incarcat cu daiwa samurai mono de 0.30 si cel de rezerva (nou,nefolosit) cu umplutura si aproximativ 100 metri fir textil de 0.20. mulineta a fost folosita la feeder la aproximativ 10, maxim 15 partide . o vand deoarece mi am mai luat o daiwa lexa . pret fix fara negociere 200 lei. cumparatorul plateste transportul sau 205 lei plate in cont si o pun eu la posta .
merge si un schimb cu o mulineta de crap de marime mare in stare buna de aceeasi calitate. exclus chinezarii. tocmai ce am stricat una si am nevoie sa o inlocuiesc ! as prefera okuma axeon , dar poate ma tenteaza si altceva !