toader nicolae scrie:Sper din tot sufletul ca tu sa ai dreptate si ANPA sa schimbe ceva in haosul care se cheama pescuit sportiv ,desi da-mi voie sa ma indoiesc sincer ca poate exista o institutie a statului roman care sa isi faca treaba cinstit.
Cand primii 10 braconieri vor fi obligati sa plateasca amenda penala de vreo 50-100 000ron o sa-ti dau dreptate dar pana atunci da-mi voie sa fiu sceptic.
Asta este un alt punct de vedere!E cam greu sa-si faca treaba cinstit mai ales cand majoritatea sustine sa se inceapa de la "ceilalti si apoi eu" !Mai sunt si unele frane politice !N-o fi asta singura institutie care sa mearga "ceas" !Iar vizavi de braconieri pot sa-ti zic ca si cei prinsi scapa sistematic in urma proceselor pe care le "castiga"(!!!) in justitie
si nu este din vina ANPA !O taxa anuala viza permis +taxa permis anpa depaseste peste tot 80 ron si ajunge si peste 200 ron,asa ca asociatia respectiva incaseaza peste tot mai mult ca anpa .Nu ti se pare ca atunci asociatiile ar trebui sa faca ceva mai mult in acest sens ?
Asta nu fu "crestineasca"
Si m-ai impins iar spre pacat
Apare unul sa ne ciuruiasca
Fiind atunci ...legalizat !
(Da-o frate pe...privat ! )