La asta ma refeream :sorin1362 scrie: Ce mesaj incearca sa ne transmita fotograful ... ?
cum sa pescuiesc linistit in delta?
Moderator: Sebastian
Re: cum sa pescuiesc linistit in delta?
- Fişiere ataşate
-
- 2014-07-12-1263.jpg (2.36 KiB) Vizualizat de 5947 ori
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
- tzu_tzu_rel
- senior
Se putea ? Pai... nu pot sa le zic pe toate...naiba stie ce facea fotograful dar nu imi trecea prin cerebel nici in o mie de ani ''mesajul fotografului''sorin1362 scrie:La asta ma refeream :sorin1362 scrie: Ce mesaj incearca sa ne transmita fotograful ... ?
- pescarhoinar81
- membru activ
Liniste mare fratilor, cu toate ca s a dat drumu pe chilia.
Am fost la deschidere si a fost super,am stat 9 zile ,pacat ca a inceput sa creasca apa.
Am fost la deschidere si a fost super,am stat 9 zile ,pacat ca a inceput sa creasca apa.
Salut pescarhoinar, ai fost chiar in Chilia,a inceput crapul sa manance,eu am fost in chiar de 1Aprilie am prins o vreme de tot rahatul cat am stat acolo 8zile, o singura zi a fost cald frumos fara sa ploua in rest ploaie multa vant cat cuprinde si numai vb de apa multa si maloasa,am prins un singur somotel la vreun 1,5kg si cateva marlite, in rest bautura si voie buna
- pescarhoinar81
- membru activ
6.700 gr la porumb,in rest ciortani de 2,3 kg cate 4 ,5 pe zi.
Foarte frumos bv,la somn nimic sau nu ai incercat,dupa cum se vede apa era foarte mare!!!, cu tantarii cum ati stat cred ca v-au ciuruit sau nu erau mai deloc!!!,oricum felicitari
- pescarhoinar81
- membru activ
Somn 2 bucati unul la 7 kg respectiv 11 kg la noaptea la rama neagra.
- pescarhoinar81
- membru activ
Nu sunt pasionat de pescuitul la somn ,anul asta am prins unul mare care nici macar nu l am cantarit ,avea peste 35 kg cu siguranta.
- pescarhoinar81
- membru activ
- pescarhoinar81
- membru activ
Dunarea e inca mare ,dar intr o sapatamana o sa scada si o sa fie perfect ,o sa fac o iesire de cel putin 2 saptamani pe chilia.Sper sa mi depasesc recordul la crap pe dunare care este de 10kg.
Vreau să merg anul acesta la începutul lunii septembrie la un pescuit pe bucla de Mahmudia(Dunărea veche), sau bucla de la Uzlina depinde de fiecare cum o ştie. Poate cineva să-mi dea informaţii despre zonă şi despre cum ajung acolo cu maşina după ce trec cu bacul la Mahmudia? Nu e urgent dar încep să mă pregătesc de pe acum şi orice informaţie este binevenită. Mulţumesc anticipat.
E simplu. Dupa ce treci cu bacul ai bucla in dreapta, deci tii drumul spre dreapta pana ajungi sa ai apa pe dreapta. Din acel moment poti cauta locuri de pescuit. Se poate merge cu malul in dreapta cativa km, apoi nu mai e drum. Teoretic, nu esti nici macar la jumatatea buclei.
I Fish. Therefore I am.
Mulţumesc d-lui pharaoh pentru răspuns. Mă găndeam că poate vor fi unii colegi pescari care merg pe acolo la pescuit acum că s-a deschis pescuitul şi o să poată furniza date actuale şi alte informaţii utile din zonă.