Sarulesti - Sandulita
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
- cristian505ro
- Veteran
Re: Sarulesti - Sandulita
Cum se ajunge mai exact la Polcesti din autostrada sau pe la Fundulea.
Cristian Bebesel
Nu am fost soferul , deci nu sunt asa atent la drum , dar am luat-o pe la fundulea si pe urma pe un pod peste autostrada , din autostrada cum mergi dinspre bucuresti , nu poti face dreapta ca nu au facut vreo scurtatura .cristian505ro scrie:Cum se ajunge mai exact la Polcesti din autostrada sau pe la Fundulea.
Buna ziua,
Nu se poate ajunge la Polcesti direct de pe autostrada. Puteti merge pe autostrada pana la Fundulea, apoi sa iesiti pe DN. Dupa Tamadau Mare dreapta spre Sarulesti. Dupa ce treceti podul peste autostrada, virati dreapta inainte de intrarea in Sandulita.
Spor!
Nu se poate ajunge la Polcesti direct de pe autostrada. Puteti merge pe autostrada pana la Fundulea, apoi sa iesiti pe DN. Dupa Tamadau Mare dreapta spre Sarulesti. Dupa ce treceti podul peste autostrada, virati dreapta inainte de intrarea in Sandulita.
Spor!
MLDD
- cristian505ro
- Veteran
a mai fost cineva de curand la sandulita???????? vreau sa fac o partida si nu stiu cum merge treaba acum.Nu stiu dak e mai bine pe apa mare sau intinsura?si dak are cineva un nr de la balta rog sa il posteze aici.multumesc anticipat.
Nimeni nimic din vechea gasca?hai sa reinviem topicul asta cu info noi de dragul partidelor reusite petrecute la sandulita...
- carapavel florin
- senior
vedeti ca sa deschis pescuitul pentru cine intereseaza
Puteti da mai multe detalii.cum ar fi pret bon si dak pista de la sandulita este tot acolo sau s a mutat.multumesc
- carapavel florin
- senior
Sandulita 50 lei /2 ustensile cu un singur carlig se pemite retinerea carasului si platicii nelimitat.
Poate posta cineva nr de tel de la sandulita deoarece planuiesc o partida si vroiam niste informatii.Multumesc anticipat.
maine merg la sandulita,o sa revin cu detalii si poate si poze.
- carapavel florin
- senior
bun asteptam noutati si poze de la fata loculuirobert048 scrie:maine merg la sandulita,o sa revin cu detalii si poate si poze.
Azi a fost o partida ratata la sandulita.La 11 am inceput sa strang iar dimineata cand a fost linistit a fost foarte rece si nu a mancat.PE DATA VIITOARE.
Salut,
a pescuit cineva cu succes de curand?
- florentiniuga
- Master Admin
Succes pe Sandulita la vremea asta? Sac sa ai!dago scrie:Salut,