lansete
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
- Dan Mitranescu
- Partener
Re: lansete
Hakuyo MTX 3,60 3,5lb . pret 250 ron.radu610 scrie:cumpar lansete ... 3.60 m / 3 lb sa fie mai rigide si din carbon max 250-300 ron
Dupa parerea mea aceste bete sunt cele mai reusite in toata gama de pret pana la 500 ron.
Sunt rigide , sunt usoare ,inel plecare de 50 ... SI NU AM VAZUT NICI UNA RUPTA PANA ACUM !!!!
In ultimul concurs de la Moara Vlasiei cred ca jumatate dintre echipe pescuiau cu aceste lansete in varianta de 3,90m. Inclusiv ocupantele locurilor 2 , 3 , 5 si 6 !!!
Nu mai spun ca aceste bete detin recordul national ...!
- misu_sipanu
- Veteran
Dane,intreaba l pe Cosmin Ronta cit ne am chinuit sa rupem un Hakuyo 390 4lbs.Eu acum o folosesc ca spod desi are un blanc subtirel arunca de nu mi mai vine s o las.
dl dan aveti de vanzare???
- Dan Mitranescu
- Partener
Da am toate variantele de Hakuyo MTX la cele mai bune preturi.radu610 scrie:dl dan aveti de vanzare???
Cele de 3,60 m sunt 250 ron (pret de magazin) ,dar prin faptul ca vrei mai multe se poate discuta...
d-le dan,aveti cumva si modelul hakuyo Advance 363,lungime 3,60,de 3,5lbs din 3 bucati,pt ca am cumparat anul trecut 2 buc i vreau sa mai cumpar inca 2 dar nu mai gasesc in tot aradul
- Dan Mitranescu
- Partener
Am si aceste lansete .olimp scrie:d-le dan,aveti cumva si modelul hakuyo Advance 363,lungime 3,60,de 3,5lbs din 3 bucati,pt ca am cumparat anul trecut 2 buc i vreau sa mai cumpar inca 2 dar nu mai gasesc in tot aradul
hakuyto mtx sunt 250 ron bucata sau toate 3 ???
- jila pitis
- senior
dl dan unde putem vedea aceste lansete unde gasim magazinul sau denumirea lui.si eu as fi interesat de 2 bucati de 3,9 m din 3 buc.
d-le Dan i-mi spuneti va rog ce pret au acele lansete de 3,60 m din trei bucati?{hakuyo advance}
in cartierul RAHOVA la intersectia cu piata rahovajila pitis scrie:dl dan unde putem vedea aceste lansete unde gasim magazinul sau denumirea lui.si eu as fi interesat de 2 bucati de 3,9 m din 3 buc.
VAPORU PLUTESTE DAR CU PISICA NU POTI SA BATI CUIE
- Dan Mitranescu
- Partener
90 ron .olimp scrie:d-le Dan i-mi spuneti va rog ce pret au acele lansete de 3,60 m din trei bucati?{hakuyo advance}
- Dan Mitranescu
- Partener
bucata !radu610 scrie:hakuyto mtx sunt 250 ron bucata sau toate 3 ???
- Dan Mitranescu
- Partener
pretul acestora este de 100 ron .jila pitis scrie:dl dan unde putem vedea aceste lansete unde gasim magazinul sau denumirea lui.si eu as fi interesat de 2 bucati de 3,9 m din 3 buc.
Calea Rahovei nr.356 ,bl 16, sc.1
d-nule Dan.puteti cumva sa imi trimiteti prin posta cu plata ramburs 2 lansete hakuyo Advance de 3.60m.de 3.5lbs.sper ca sint ca si ale mele,au o culoare maronie si se vede ceva impletitura prin ele.eu sint din arad si nu stiu cum altfel as putea sa ajung in posesia lor.trenul ma costa cred de 2 ori mai mult decit lansetele de crap.