CUPA TAROM ed. a-VII-a 2015
Moderator: florentiniuga
Re: CUPA TAROM ed. a-VII-a 2015
Am fost anuntat acum ca o echipa nu poate sa mai vina
Deci 1LOC LIBER
Daca doreste cineva este binevenit
Deci 1LOC LIBER
Dan Marinita
AVIATORS FISHING CLUB
AVIATORS FISHING CLUB
Marinita scrie:Am fost anuntat acum ca o echipa nu poate sa mai vina
Deci 1LOC LIBER
1LOC LIBER
taxa 300 lei
de vineri pana duminica (48h) 3 pescari
Dan Marinita
AVIATORS FISHING CLUB
AVIATORS FISHING CLUB
buna ziua!
ceva detalii despre balta ne puteti da? exista locuri pentru campare. se poate sta cu masina in stand? balta a mai fost pescuita in conditii de concurs? ce fel de peste gasim in ea?..stiu ca era o balta nou populata, cu multe agataturi, vad ca acum este dragata...ceva imagini?
si o ultima intrebare: exista posibilitatea unui serviciu de catering - este mai usor pentru unii dintre noi!
va multumesc!
ceva detalii despre balta ne puteti da? exista locuri pentru campare. se poate sta cu masina in stand? balta a mai fost pescuita in conditii de concurs? ce fel de peste gasim in ea?..stiu ca era o balta nou populata, cu multe agataturi, vad ca acum este dragata...ceva imagini?
si o ultima intrebare: exista posibilitatea unui serviciu de catering - este mai usor pentru unii dintre noi!
va multumesc!
- florentiniuga
- Master Admin
Sa va introduc putin in atmosfera de pe balta.
Buna dimineata!
Arata foarte bine...din filmuletul postat de dvoastra! Faceti treaba buna pe unde mergeti!
Asteptam cu nerabdare! Vreo modificare in lista finala de participanti? (echipa noastra completa este Club Tomis Carp - Olteanu Ionut, Ghenu Marcel, Nitu Teodor Stefan). Si de servicul de catering ne puteti sa vreo veste?
Sa ne vedem sanatosi pe balta!
Arata foarte bine...din filmuletul postat de dvoastra! Faceti treaba buna pe unde mergeti!
Asteptam cu nerabdare! Vreo modificare in lista finala de participanti? (echipa noastra completa este Club Tomis Carp - Olteanu Ionut, Ghenu Marcel, Nitu Teodor Stefan). Si de servicul de catering ne puteti sa vreo veste?
Pe toata durata concursului barul si catering-ul va fi deschissurgeon scrie:Buna dimineata!
Dan Marinita
AVIATORS FISHING CLUB
AVIATORS FISHING CLUB
Pe toata durata concursului va fi dechis barul si catering-ul .Se va putea servi cartofi prajiti cu usturoi,pastrama la gratar mici, fritura si binenteles bereeeee. )))
Doua domnisoare dragute vor primi comenzile dvs.Si binenteles ve-ti fi serviti direct la stand.Ma refer la mancareDaca mai sunt intrebari va stau la dispozitie.
Inca mai este un loc liber
Doua domnisoare dragute vor primi comenzile dvs.Si binenteles ve-ti fi serviti direct la stand.Ma refer la mancareDaca mai sunt intrebari va stau la dispozitie.
Inca mai este un loc liber
Dan Marinita
AVIATORS FISHING CLUB
AVIATORS FISHING CLUB
Buna ziua,
Mai vin si eu cu cateva intrebari?
1. la cat e adunarea, tragerea la sorti etc?
2. daca un component dintr-o echipa, din cauze obiective (serviciu) aterizeaza vineri undeva in jur de 21:00-22:00 mai e lasat sa intre pe balta? (vine si cu o parte din bagaj in masina)
Cu respect,
2. daca un component dintr-o echipa, din cauze obiective (serviciu) aterizeaza vineri undeva in jur de 21:00-22:00 mai e lasat sa intre pe balta? (vine si cu o parte din bagaj in masina)
Cu respect,
La ora 9 adunarea pe baltadanbd scrie:Buna ziua,
Cu respect,
La 10 tragerile la sorti
Concursul incepe la ora 12
Si se termina Duminica la 12
Sigur ca va fi lasat sa se alature echipei dar sa informeze arbitrii cand soseste pe balta.
Dan Marinita
AVIATORS FISHING CLUB
AVIATORS FISHING CLUB
Rezultat cantar Vineri seara.
Poze si detalii pe durata concursului si pe pagina noastra de facebook.
http://www.facebook.com/LaDaiBataie
Poze si detalii pe durata concursului si pe pagina noastra de facebook.
http://www.facebook.com/LaDaiBataie
Dan Marinita
AVIATORS FISHING CLUB
AVIATORS FISHING CLUB
Rezultatele cantarului de Sambata dimineata.
Dan Marinita
AVIATORS FISHING CLUB
AVIATORS FISHING CLUB
Rezultatele cantarului de Sambata seara.
Dan Marinita
AVIATORS FISHING CLUB
AVIATORS FISHING CLUB
Rezultatul finalei Cupei Tarom 2015 .
In curand poze si video pe forum, si site si pe pagina noastra de facebook.
Multumim tuturor participantilor ! ! !
In curand poze si video pe forum, si site si pe pagina noastra de facebook.
Multumim tuturor participantilor ! ! !
Dan Marinita
AVIATORS FISHING CLUB
AVIATORS FISHING CLUB
- valiauto68
- membru activ
Felicitari castigatorilor de pe ambele sectoare, felicitari Dan Marinita pentru calitatea pestilor, desi stiu ca inima ta mare vrea mult mai mult, cu rabdare o sa reusesti ce iti propui. Avem incredere in ce faci ,ai prieteni...si dusmani care te urmaresc si vin cu placere la concursurile tale.
Felicitari vecinilor mei de stad. In primul rand pentru pescarii Aps , chiar imi doream sa va vad trecuti pe cupa aia mare, nu a fost sa fie...e greu cand muncesti si conduci mai mult de jumate de concurs si ceva nu mai merge pe final....am patit-o cu o diferenta si mai mica.
Dan Arghirescu esti o figura, amicul tau un simpatic, am fost frati de suferinta pe 2 standuri parca gemene...
De partenerul meu ..numai si numai cuvinete ...stie el! Ursule te paste un anunte pe olx din toata inima mea.
Odihna placuta tuturor si sa ne vedem sanatosi
P.s. Uitasem sa felicit evolutia pilotului de YAK 52 Dan Stefanescu un mare campion la acrobatii care sper ca v-a incantat cu nebuniile lui de pe cer!
Felicitari vecinilor mei de stad. In primul rand pentru pescarii Aps , chiar imi doream sa va vad trecuti pe cupa aia mare, nu a fost sa fie...e greu cand muncesti si conduci mai mult de jumate de concurs si ceva nu mai merge pe final....am patit-o cu o diferenta si mai mica.
Dan Arghirescu esti o figura, amicul tau un simpatic, am fost frati de suferinta pe 2 standuri parca gemene...
De partenerul meu ..numai si numai cuvinete ...stie el! Ursule te paste un anunte pe olx din toata inima mea.
Odihna placuta tuturor si sa ne vedem sanatosi
P.s. Uitasem sa felicit evolutia pilotului de YAK 52 Dan Stefanescu un mare campion la acrobatii care sper ca v-a incantat cu nebuniile lui de pe cer!
iNCEP CU MULTUMIRI LUI DAN STEFANESCU PILOTUL CARE NE-A INCANTAT CU ACROBATIA AERIANA DECI IACARII ACROBATI SI ATAT
FELICITARI TUTUROR PARTICIPANTILOR
FELICITARI ECHIPELOR CARE AU URCAT PE PODIUM
MULTUMESC TUTUROR PENTRU APRECIERE SI PENTRU SERIOZITATE
Am sa postez ceva poze si va voi tine la curent cu noutatile de pe balta care nu vor intazia sa apara
Prima : incepand de azi se escaveaza malul de pe care sa pescuit pentru a lati balta
FELICITARI TUTUROR PARTICIPANTILOR
FELICITARI ECHIPELOR CARE AU URCAT PE PODIUM
MULTUMESC TUTUROR PENTRU APRECIERE SI PENTRU SERIOZITATE
Am sa postez ceva poze si va voi tine la curent cu noutatile de pe balta care nu vor intazia sa apara
Prima : incepand de azi se escaveaza malul de pe care sa pescuit pentru a lati balta
Dan Marinita
AVIATORS FISHING CLUB
AVIATORS FISHING CLUB