Votati "IULIAN C" - moderator
Moderatori: mini_mic, vali003, Coleman
- IULIAN C
- carpZone team
Votati "IULIAN C" - moderator
Sper sa obtin votul Dv pt functia de moderator!
Va multumesc!
Va multumesc!
SISTEMUL DE VALORI N-O SA MI-L SCHIMB NICIODATA
- IULIAN C
- carpZone team
Re: Votati "IULIAN C" - moderator
Multam ,Oameni buni...vad ca ati acordat interes votingului lansat...e bine..ca va pasa nu neaparat de noi,cei 3 candidati ci implicit de buna desfasurare a discutiilor pe forum...!
Am deja 2 voturi negative...asta-mi da de gandit si ma ambitioneaza sa fiu si mai corect,si mai ferm de-acum inainte!
Ce nu stiu....cand se va incheia acest sondaj-voting....ca eu nu i-am pus o limita de zile...dar mai astept sa vina si lumea de pe la pescuit...concursuri...si apoi poate se va hotara,atat de catre publicul larg...toti Infopescarii cat si de adminii si moderatorii mai vechi ce si cum....
Am deja 2 voturi negative...asta-mi da de gandit si ma ambitioneaza sa fiu si mai corect,si mai ferm de-acum inainte!
Ce nu stiu....cand se va incheia acest sondaj-voting....ca eu nu i-am pus o limita de zile...dar mai astept sa vina si lumea de pe la pescuit...concursuri...si apoi poate se va hotara,atat de catre publicul larg...toti Infopescarii cat si de adminii si moderatorii mai vechi ce si cum....
- IULIAN C
- carpZone team
E...stau binisor...iaca si-aici competitie...d-aia-mi place mie site-ul asta...ca mai am putin si il ajung pe Gogu
Vorba cantecului maramuresean:
"Dragu-mii unde'am intrat
Si cu cin' m-am adunat"!
Inseamna ca nu sunt chiar...asa "fazan" cum ma credeam eu!
Vorba cantecului maramuresean:
"Dragu-mii unde'am intrat
Si cu cin' m-am adunat"!
Inseamna ca nu sunt chiar...asa "fazan" cum ma credeam eu!
- Ion Mironov
- Partener
te-am votat si eu.....vad ca esti destul de activ pe forum.....parca esti soacramea.....
Iuliane , treaba asta cu votatul nu stiu daca va rezolva ceva , trage si tu niste sfori , niste pile , lasind gluma la o parte , eu personal te sustin .
- toader nicolae
- Veteran
vali003 scrie:Iuliane , treaba asta cu votatul nu stiu daca va rezolva ceva , trage si tu niste sfori , niste pile , lasind gluma la o parte , eu personal te sustin .
Inca nu te-ai dezobijnuit de obiceiul cu "pilele"???????????Insemna ca esti inca roman sadea
- IULIAN C
- carpZone team
Vali....alaturi mereu de prieteni...multumesc pt sustinere,insa...cu "pilele"...sforile... nu sunt adeptul....!vali003 scrie:Iuliane , treaba asta cu votatul nu stiu daca va rezolva ceva , trage si tu niste sfori , niste pile , lasind gluma la o parte , eu personal te sustin .
Chestia cu votatul e ,poate menita sa ajute "staff-ul " sa se decida cui va atribui acest post!
- IULIAN C
- carpZone team
In disputa asta a voturilor(mama ce politicaliceste suna...bloaeah...!)...se pare ca e bataie intre mine si Gogu...dar ii suflu in ceafa!
Watch your back man...THIS IS A DANGEROUS ZONE,CAUSE IS....CARPZONE!!!
Watch your back man...THIS IS A DANGEROUS ZONE,CAUSE IS....CARPZONE!!!
- ionescu iulian
- senior
- yorasta
- membru activ
ai un vot si de la mine
Pestele care lupta impotriva curentului….moare electrocutat.
- IULIAN C
- carpZone team
ionescu iulian scrie:Meriti sa fi moderator Eu ti-am dat un vot
Va multumesc...daca e sa fie,promit ca revansa,ca voi avea grija sa ramana cel putin asa cum e acest forum,fara chestii aiurea si aberatii si ca voi raspunde cat de promt la intrebari sau interpalari,in cazul in care stiu si am habar!yorasta scrie:ai un vot si de la mine
Dak imi amintesc park am mai zis asta pe un alt topic sper sa nu fie luat dublura!:P AI SI DE LA MINE UN VOT!!!
Fire intinse baietii!!
Fire intinse baietii!!
Toderas , tata , pe aici pe la noi cu pilele ,mai usor , dar la voi fara pile e criza mare , am spus-o in gluma , roman voi ramine intotdeauna , dar nu as vrea sa fiu afiliat la pilosi , o data m-a intrebat un flacau de pe aici ce este reprezentativ pentru Romania , stii care a fost primul meu gind ???? SPAGA SI PILELE , normal ca nu i-am spus asa , am bagat-o si eu cu traditiile si ospitalitatea .toader nicolae scrie:vali003 scrie:Iuliane , treaba asta cu votatul nu stiu daca va rezolva ceva , trage si tu niste sfori , niste pile , lasind gluma la o parte , eu personal te sustin .
Inca nu te-ai dezobijnuit de obiceiul cu "pilele"???????????Insemna ca esti inca roman sadea
Si eu te-am votat ....ptr.ca meriti aceasta functie. FIRE CAT MAI INTINSE!!
- IULIAN C
- carpZone team
Multumesc Chips,ma bucur sa aflu asta....parca-mi pari cunoscut...ne-am intalnit cumva anul trecut pe Moara?