Posta Elan - Acumulare piscicola in Vaslui
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
Posta Elan - Acumulare piscicola in Vaslui
Acumulare situata in judetul Vaslui aproximativ 50km din Vaslui.Traseu bun:Vaslui-Crasna-Rosiesti Gara-Vutcani-Posta Elan(de la VUTCANI aprox. 7km pe drum pietruit pana in Posta Elan).Taxa in 2009 era de 50lei de la rasarit la apus -4 lansete-nadirea de pe mal,interzis noaptea.Specii de pesti: Crap romanesc si oglinda,crap cteno(ten),caras,biban,salau,platica.Toate imaginile postate sunt de pe coada baltii.Balta este mult mai mare.Astept informatii despre regimul de pescuit pe 2010.Fir intins!
- gheorghica_bogdan
- junior
Re: Posta Elan - Acumulare piscicola in Vaslui
Regimul de pescuit pe acumularea Posta-Elan este aproape acelasi ca si in 2009, cu o mica modificare-o lanseta in plus la cele 4 costa 15 ron.In schimb drumul pana pe balta s-a stricat rau.In schimb am inteles ca s-a prins ceva crap in perioada 15.04.2010-27.04.2010.Eu personal nu am avut capturi de crap in schimb recomand balta ca fiind cea mai buna in 2010 pentru vasluieni si nu numai.Fir intins!
Multumesc mult de informatie ! Fir intins si numai de bine !
[quote="cris_ti76"]Multumesc mult de informatie ! Fir intins si numai de bine !Taxa pe 2010 este de 75 lei 4 lansete,interzis noaptea.
TAXA PE 2011e de 50 ron de la rasarit la apus ,4 lansete,noaptea ...cum te intelegi cu paznicii!
A mai fost cineva in 2012 la Posta Elan? Din cate am inteles taxa ar fi de 75 lei / 12 h cu maximum 5 lansete. Stie cineva alte detalii?
Am fost acum 3 zile acolo,e 50 lei 3 lansete numai pe timpul zilei.nu e permis pescuitul de noapte.Se mai primnde ceva caras dar deranjeaza ca este mult crap mic!
FIR INTINS TUTUROR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- black fysh
- utilizator
doresc ceva informatii despre balta , taxa , campare, etc
daca a fost cineva.....
multumesc...
daca a fost cineva.....
multumesc...
- black fysh
- utilizator
nimeni nu stie de posta elan ...............
50 lei. Se prinde caras.