Reparatie Viper Icon telecomanda - unde?
Reparatie Viper Icon telecomanda - unde?
Salutare la toata lumea!
Am reusit performanta sa-mi ard telecomanda de la barcuta de plantat, stie cineva unde se poate repara in Bucuresti?
Merci anticipat celor care vor raspunde.
Am reusit performanta sa-mi ard telecomanda de la barcuta de plantat, stie cineva unde se poate repara in Bucuresti?
- Ion Mironov
- Partener
Re: Reparatie Viper Icon telecomanda - unde?
o poza cu telecomanda?
si cum ai ars-o
si cum ai ars-o
- Dan Cotelici
- membru activ
Sorin Dragoi?
[quote="jonny_23"]o poza cu telecomanda?
si cum ai ars-o[/quote]
AM atasat poza. Cum am ars-o: joi seara am plecat la peste, la Magura 2. Cumparasem barcuta sh din Anglia, si era prima iesire pe anul asta. Am plantat seara 6 lansete, iar pe la ora 23 am luat un ten la vreo 3 kg. Am vrut sa plantez iarasi lanseta respectiva. Am aprins ledurile, am trimis montura, ii dau drumul la locul unde vroiam, cand sa intorc barcuta, nu mai vroia... Se stingeau ledurile juma' de secunde, (cand apasam pe comanda la telecomanda) si daca luam degetul de pe comanda se aprindeau la loc. Am stat vreo 15-20 min, barcuta era in mijlocul garlei, apa - cancer - nu-mi venea sa intru Observ ca la o apasare pe "inainte" vaporasul inainteaza o secunda, apoi se sting ledurile si se opreste. Am adus-o asa cate putin, pana am luat-o cu mana. Acum, ce zic? Ledurile de la telecomanda erau aprinse amandoua pe jumatate, indicatorul de curent de la barcuta era 3/4. Mai aveam la mine inca un acumulator de 12 V / 9 Ah, fac eu o socoteala rapida: in telecomanda sunt 8 acumulatori a cate 1,5 V, (adica tot 12 V) probabil astia au decedat prematur (erau noi, la prima incarcare) iar dimineata aveam de gand sa replantez. Pe la 4 dimineata mai iau o salonta amarata, gata, m-am decis: pun 2 papuci la acumulatorul de rezerva de 12 V, si infig la alimentarea de la telecomanda... se aprind ledurile (culmea, tot juma-juma, iar acu. de 9 Ah era full) pun barcuta pe apa, face 3-4 metri... si mortus! Am simtit un usor miros de arsura...
Cam asta a fost...
si cum ai ars-o[/quote]
AM atasat poza. Cum am ars-o: joi seara am plecat la peste, la Magura 2. Cumparasem barcuta sh din Anglia, si era prima iesire pe anul asta. Am plantat seara 6 lansete, iar pe la ora 23 am luat un ten la vreo 3 kg. Am vrut sa plantez iarasi lanseta respectiva. Am aprins ledurile, am trimis montura, ii dau drumul la locul unde vroiam, cand sa intorc barcuta, nu mai vroia... Se stingeau ledurile juma' de secunde, (cand apasam pe comanda la telecomanda) si daca luam degetul de pe comanda se aprindeau la loc. Am stat vreo 15-20 min, barcuta era in mijlocul garlei, apa - cancer - nu-mi venea sa intru Observ ca la o apasare pe "inainte" vaporasul inainteaza o secunda, apoi se sting ledurile si se opreste. Am adus-o asa cate putin, pana am luat-o cu mana. Acum, ce zic? Ledurile de la telecomanda erau aprinse amandoua pe jumatate, indicatorul de curent de la barcuta era 3/4. Mai aveam la mine inca un acumulator de 12 V / 9 Ah, fac eu o socoteala rapida: in telecomanda sunt 8 acumulatori a cate 1,5 V, (adica tot 12 V) probabil astia au decedat prematur (erau noi, la prima incarcare) iar dimineata aveam de gand sa replantez. Pe la 4 dimineata mai iau o salonta amarata, gata, m-am decis: pun 2 papuci la acumulatorul de rezerva de 12 V, si infig la alimentarea de la telecomanda... se aprind ledurile (culmea, tot juma-juma, iar acu. de 9 Ah era full) pun barcuta pe apa, face 3-4 metri... si mortus! Am simtit un usor miros de arsura...
Cam asta a fost...
- Ion Mironov
- Partener
asta nu inseamna ca sa ars telecomanda....e posibil sa se fi ars regulatorul de turatie.....sau in cel mai rau caz receptorul.....telecomanda e mult mai greu sa o arzi
[quote="jonny_23"]asta nu inseamna ca sa ars telecomanda....e posibil sa se fi ars regulatorul de turatie.....sau in cel mai rau caz receptorul.....telecomanda e mult mai greu sa o arzi[/quote]
pai eram cu telecomanda in mana, si mi-a venit miros de arsura de la ea...
pai eram cu telecomanda in mana, si mi-a venit miros de arsura de la ea...
- Ion Mironov
- Partener
de la telecomanda?shopy scrie:pai eram cu telecomanda in mana, si mi-a venit miros de arsura de la ea...jonny_23 scrie:asta nu inseamna ca sa ars telecomanda....e posibil sa se fi ars regulatorul de turatie.....sau in cel mai rau caz receptorul.....telecomanda e mult mai greu sa o arzi
imi vine greu sa cred asta...poate ca erai deasupra barcii cu ea si ai crezut ca sa ars telecomanda....nu am auzit sa se arda pana acum nici o telecomanda ....si fac barci de vreo 2 ani....esti din bucuresti?
barcuta era la 4-5 metri de mine. telecomanda era in main ile mele, pt ca incercam sa replantez o montura. dupa cum am spus barcuta a mers cativa metri dupa care s-a oprit. am tras-o inapoi cu lanseta. dupa faza asta, nu se mai aprinde nici un led la telecomanda, cu toate ca acasa am pus alte baterii. Am uitat sa precizez asta. Acum cred ca e clar si pt ceilalti ca telecomanda s-a ars. SI, da, sunt din Bucuresti, stau pe langa Auchan - Titan.
- Ion Mironov
- Partener
fa-ti timp si treci pe la mine.....sa imi lasi barcuta si telecomanda sa ne uitam si sa vedem ce este de facut....nr de tel..0768895826
Cred k aici ai gresit acumulatori sunt de 1,2 V nu 1,5V bateriile normale AA sunt de 1,5V.shopy scrie:Ah, fac eu o socoteala rapida: in telecomanda sunt 8 acumulatori a cate 1,5 V, (adica tot 12 V) probabil astia au decedat prematur (erau noi, la prima incarcare) iar dimineata aveam de gand sa replantez. Pe la 4 dimineata mai iau o salonta amarata, gata, m-am decis: pun 2 papuci la acumulatorul de rezerva de 12 V, si infig la alimentarea de la telecomanda... se aprind ledurile (culmea, tot juma-juma, iar acu. de 9 Ah era full) pun barcuta pe apa, face 3-4 metri... si mortus! Am simtit un usor miros de arsura...jonny_23 scrie:o poza cu telecomanda?
si cum ai ars-o
Cam asta a fost...
Imi pare rau daca ai ars-o cu un efort financiar cred ca se rezolva
Wants food.......but it's too late to eat!!!
Tony, poate era usor subvoltaj, nu cred ca era o problema - mai grav ar fi fost un supravoltaj.... Cat despre partea cu efortul financiar pentru reparatie, stii ceva concret?
- eugencostandis
- membru activ
salutare incearca aici tel 0765645566shopy scrie:Salutare la toata lumea!
0737245680