cum sa pescuiesc linistit in delta?
Moderator: Sebastian
- tzu_tzu_rel
- senior
Re: cum sa pescuiesc linistit in delta?
Adevarat a Inviat !
da, da. am fost al doilea client al automatelor. nu este complicat dar dureaza foarte mult. softul are lacune (Windows). pentru permis de masina trebuie sa iei zi cu zi, adica cate un bilet pt. fiecare zi etc.. pana la urma tot la ghiseu am rezolvat !
si inca ceva.... trebuie sa veniti insotiti de o domnisoara cu degete foarte subtiri, meniurile sunt microscopice....
de pescuit ce sa mai vorbesc.... bacul de la Mahmudia nu mergea. am trecut pe la nufarul si la butuci ne-am campat pe o ploaie si furtuna pe cinste, apa foarte crescuta dar stationara , si peste.... 6 ciortani intre 800 gr. si 3 kg. si 2 moace ,totul doar pe ploaie si vânt ingrozitor, rupea copacii... când a venit si soarele pe ulita noastra a tacut pestele, am ramas doar cu bronzatul....
SUPER !
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
Mah, Țuțu, tot pișicher ai ramas ... Nu va doriti sa reinvie Michiduță.tzu_tzu_rel scrie:...
Sau cu o scobitoare. Poate ca are un creion in torpedo ...(?)mario2009 scrie:si inca ceva.... trebuie sa veniti insotiti de o domnisoara cu degete foarte subtiri, meniurile sunt microscopice....
cand ai trecut cu bacul la nufara in ce directia ai luat o , stanga , dreapta?
multumesc
multumesc
spre Partizani. unde drumul se apropie de Dunare acolo este zona....
Cum adică...pentru auto trebuie sa scot 365 de tichete sa fac un an?!mario2009 scrie:da, da. am fost al doilea client al automatelor. nu este complicat dar dureaza foarte mult. softul are lacune (Windows). pentru permis de masina trebuie sa iei zi cu zi, adica cate un bilet pt. fiecare zi etc.. pana la urma tot la ghiseu am rezolvat !
nuuuu, este pe zi, sejur si an. adica nu pot sa selectez de ex. 4 zile, adica de la data la data. trebuie luata zi cu zi....
- tzu_tzu_rel
- senior
Pai daca asa mi-e samanta...ca sa fie bine, sa nu fie rau ! Anul trecut prost de tot cu iesirile...dar tot am una buna.sorin1362 scrie:Mah, Țuțu, tot pișicher ai ramas ... Nu va doriti sa reinvie Michiduță.tzu_tzu_rel scrie:...
Fain. Tot pe Chilia, pe locul secret ?tzu_tzu_rel scrie: Anul trecut prost de tot cu iesirile...dar tot am una buna.
Ce mesaj incearca sa ne transmita fotograful ... ?
- tzu_tzu_rel
- senior
Nu mai e nici un secret...am parasit locul secret. Aici in zona la noi...m-am dat pe somn mai nou..cloncuri, urmeaza sonar..barca de fibra cat mai curand...Iar mesajul e unul simplu, cine persevereaza ... sigur va fi rasplatitsorin1362 scrie:Fain. Tot pe Chilia, pe locul secret ?tzu_tzu_rel scrie: Anul trecut prost de tot cu iesirile...dar tot am una buna.
Ce mesaj incearca sa ne transmita fotograful ... ?