Vand barca de fibra Zeus + Yamaha 50cp/4t

dai un ban, da' stai in fata

Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman

Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
dandy
utilizator
utilizator

Vand barca de fibra Zeus + Yamaha 50cp/4t

Mesaj de dandy » 11 Dec 2014, 04:20

Vand barca de fibra ZEUS + motor Yamaha 50 cp in patru timpi. Salupa este fabricata in Anglia, capacitate 1,25 tone, lungime 4.10m, latime 2m, pescaj o,37cm.
Motorul functioneaza perfect, are cca 300 de ore de functionare, reviziile sunt facute in fiecare an, uleiurile doar de la Yamaha.
Este dotata cu: volan, comanda la distanta,trimm and trill,sonar nou humminbird 160, pompa de santina,vitezometru, parbriz, prelata, baterie, rezervor 30l, etc.
Barca este extrem de incapatoare, gliseaza excelent, in mers frecarea pe luciul apei este de 60-90cm, sta foarte bine pe val, consum redus de carburant 6-8litri/ora de mars, este ideala atat pentru pescuit cat si pentru agrement. Se accepta orice fel de proba, barca se poate vedea la Giurgiu. Pret : 4500 euro
0721728955
Fişiere ataşate
barca2.jpg
Fotografii-0120.jpg
Fotografii-0121.jpg

dandy
utilizator
utilizator

Re: Vand barca de fibra Zeus + Yamaha 50cp/4t

Mesaj de dandy » 20 Dec 2014, 13:15

up

dandy
utilizator
utilizator

Mesaj de dandy » 28 Ian 2015, 07:19

valabil

dandy
utilizator
utilizator

Mesaj de dandy » 28 Feb 2015, 19:10

multumesc pt oferte.
incercati daca nu aveti destui bani, va rog sa va cumparati Lagune. sau gonflabile ca sunt bune si alea.
eu va ofer una dintre cele mai bune barci din giurgiu. n-aveti decat sa va interesati. intrebati de cei mai buni pescari din giurgiu sa va spuna de barca mea, de barca englezeasca model Zeus.
de cele mai multe ori, pescarii astia sunt spre 50-60 de ani. si mai sunt si vreo 2 mai tineri asa ca mine. in rest, multi pescari de week-end, cand noi astialalti ne mai scoatem familiile, ca e galagie multa pe dunare. si nu prea stam pe forumuri sa scriem, noi suntem la peste.
din 2006 de cand am barca asta, am fost in medie de 3-4 ori pe saptamana pe dunare in fiecare sezon. ca locuiam in giurgiu pana asta toamna. in 9 ani de zile nu am luat niciodata vreo picatura de apa in barca de la valurile croazierei Mozzart, etc sau de la impingatoarele Rovinari 5, etc. cine stie, intelege.
cand sunt singur sau in doi ajung pe locurile de pescuit, in max 15 minute daca-i dau forja.
ai loc lejer sa te lungesti cand mai vegheaza colegul noaptea, legat in craci cu monturile aruncate la butuci.
nu este craca pe care sa n-o prind din prima vaslind la pagaie impotriva curentului in caz ca vreau sa ma leg. asa de bine e gandita de englezi.
cand iau in barca vreo 5-6 barbati si bagaje de un gratar adevarat, imediat gliseaza, n-am mers niciodata pana la insule cu apa-n piept, ca unii pe care-i stiu eu si-i stiti si voi de pe forumuri. si se dau mari posesori de barci. pt ei barca suprema e aia cu dormitor. ei ies pe dunare ca sa doarma tot in casa.
altii vin cu lotci de 8 metri ca sa faca pana la insule 45 de minute si sa se incurce in prima craca cand e de clonc.
fiecare dupa preferinte.
mie imi place cum e a mea. m-a satisfacut total.
i-am schimbat uleiurile tot timpul numai la firma. nu m-a sarit revizie.
o vand pentru ca nu mai am timp sa pescuiesc, fac ceva mult mai interesant. n-o sa renunt complet la pescuit, o sa mai fac 3-4 expeditii pe an. am prieteni cu barci
discutam...dar in limita decentei.

dandy
utilizator
utilizator

Mesaj de dandy » 12 Mar 2015, 01:50

up

dandy
utilizator
utilizator

Mesaj de dandy » 19 Mar 2015, 13:35