Cupa Primaverii - Moara Vlasiei 1-4 Aprilie 2009
Moderator: florentiniuga
Re: Cupa Primaverii - Moara Vlasiei 1-4 Aprilie 2009
domnule Marinita numele meu corect este BOTTYN ALEXANDRU stand 24
Multumesc
Multumesc
- tudor-dani
- junior
Echipa THE DANCERS!
sendy scrie:domnule Marinita numele meu corect este BOTTYN ALEXANDRU stand 24
Multumesc
Scuze Alexe am notat.Vin cu un miel tot e perioada pt. asa ceva
Dan Marinita
AVIATORS FISHING CLUB
AVIATORS FISHING CLUB
- george-alexandru
- Veteran
despre acest concurs nu pot spune decat ca intreaga echipa a trait pe final o mare dezamagire,o proasta interpretare intr/o situatie simpla pe un stand de locul unu si dupa 20 si ceva de ore pescuit prost,probabil si conditia fizica mai slaba a contat.am avut cele mai bune conditii pt castigarea concursului dar ne/a lipsist luciditatea si logica si ne asumam 100% esecul.trebuia sa fim o vama dar am fost una fara bariere.le multumesc partenerilor Iulian si Tibi si sper ca acest esec sa ne faca mai tari pe viitor si sa ajungem acolo unde ne este locul.felicitari Dan Marinita pt efortul depus pt acest concurs,tuturor participantilor si in special partenerilor din club si in special castigatorilor.
accept mielul domnule marinita mai ales din partea dumn.sunteti un om deosbit cel putin eu si partenerul meu am ramas cu aceasta impresie felicitari clubului carp zon pt organizarea concursului si pt masa de final care a fost cireasa de pe tort dupa un concurs terbil de obositor si epuizant.
George ai tot viitorul inainte esti un pescar foarte bun si(fara figuri )team urmarit in emisiunile realizate la infopescar impreuna cu Florentin si miam dat seama ca stii foarte multe in ale pescuitului,noi neam antrenat in zona unde ati avut voi standu la concurs si am prins foarte bine pe bile fara sa nadim greu decat in prima seara ca nu cumva sa lasam fiebinte locul respectiv dar am prins constant pana marti la ora sase cand am scos betele si neam pregatit de concurs.
George ai tot viitorul inainte esti un pescar foarte bun si(fara figuri )team urmarit in emisiunile realizate la infopescar impreuna cu Florentin si miam dat seama ca stii foarte multe in ale pescuitului,noi neam antrenat in zona unde ati avut voi standu la concurs si am prins foarte bine pe bile fara sa nadim greu decat in prima seara ca nu cumva sa lasam fiebinte locul respectiv dar am prins constant pana marti la ora sase cand am scos betele si neam pregatit de concurs.
- george-alexandru
- Veteran
salut si felicitari inca odata.voi va/ti antrenat intre standurile19-20.noi am fost pe 17
da George ai dreptate nu mai stiam exact,ca nu prea am avut timp sa iesim din stand scuze de confuzie
george-alexandru scrie:despre acest concurs nu pot spune decat ca intreaga echipa a trait pe final o mare dezamagire,o proasta interpretare intr/o situatie simpla pe un stand de locul unu si dupa 20 si ceva de ore pescuit prost,probabil si conditia fizica mai slaba a contat.am avut cele mai bune conditii pt castigarea concursului dar ne/a lipsist luciditatea si logica si ne asumam 100% esecul.trebuia sa fim o vama dar am fost una fara bariere.le multumesc partenerilor Iulian si Tibi si sper ca acest esec sa ne faca mai tari pe viitor si sa ajungem acolo unde ne este locul.felicitari Dan Marinita pt efortul depus pt acest concurs,tuturor participantilor si in special partenerilor din club si in special castigatorilor.
Multumesc George
Dan Marinita
AVIATORS FISHING CLUB
AVIATORS FISHING CLUB