Vand Shimano Technium
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
Vand Shimano Technium
Shimano Technium DF BX 240 M - absolut impecabila, ca noua.
Pret : 360 lei, cu plata in cont si transport gratuit prin posta in tub rigid de carton.
how to screen capture
Pret : 360 lei, cu plata in cont si transport gratuit prin posta in tub rigid de carton.
how to screen capture
Re: Vand Shimano Technium
ce putere are si ce fel de actiune!!!
10-30 g
medium-fast, zic eu = stiuca si avat, ar merge si pe salau, dar nu e un bat "dedicat" pentru salau
2,40 m
medium-fast, zic eu = stiuca si avat, ar merge si pe salau, dar nu e un bat "dedicat" pentru salau
2,40 m
10-30 g
2,40 m
2,40 m
medium fast = moderat fast
Edit moderator: va rugam sa asteptati minim 24h pentru a va putea ridica postul in lista topicurilor.
Edit moderator: va rugam sa asteptati minim 24h pentru a va putea ridica postul in lista topicurilor.
Valabil, 350 lei.
Valabil.
Valabilă : 350 lei.
Bonus câteva protoane de 9 cm, noi-noute
Bonus câteva protoane de 9 cm, noi-noute
330 lei - ultimul preț.
Păstrez protoanele, ca-s bune
Păstrez protoanele, ca-s bune