Cormoran akx + Banax Helicon 5600
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
Cormoran akx + Banax Helicon 5600
Vand 3 lansete Cormoran PRO CARP AKX 3,96 metri 3,5 Lbs actiune 50-130 de grame. Arunc cu momitor de 60 gr + nada si ating constant 100 de metri. Cu plumb de 110 grame arunc 120 metri usor.
Pret lanseta 170 ron usor negociabil
Vand 3 mulinete Banax Helicon 5600 NF cu tamburi de rezerva.
Pret mulineta 160 ron usor negociabil
Atat lansetele cat si mulinetele sunt in stare perfecta de functionare.
Sau schimb cu Iphone 5
0744 11 11 15
Dupa cum se vede in poza mulinetele au vopseaua de pe manivela si piedica de la baitrunner sarita in unele locuri, nu afecteaza cu nimic functionalitatea acestora, am vrut sa le revopsesc dar nu am timp. Mulinetele sunt cumparate de la un magazin din oras au doua sezoane iar lansetele le-am folosit 5 iesiri anul trecut.
Accept schimburi cu orice in materie de pescuit. Manivela si piedica se pot vopsi cu spray la culoare care costa 10 ron.
Ma intereseaza in mod special
Scaun, umbrela, rod pod de firma, senzori Hakuyo 3+1 model 2014, alte modele de senzori obligatoriu cu statie si swingere cu led, bagajerie, genti carryall de calitate, saltea primire, minciog profesional 40", saci pastrare crapi, huse individuale lansete 3,90.
Pret lanseta 170 ron usor negociabil
Vand 3 mulinete Banax Helicon 5600 NF cu tamburi de rezerva.
Pret mulineta 160 ron usor negociabil
Atat lansetele cat si mulinetele sunt in stare perfecta de functionare.
Sau schimb cu Iphone 5
0744 11 11 15
Dupa cum se vede in poza mulinetele au vopseaua de pe manivela si piedica de la baitrunner sarita in unele locuri, nu afecteaza cu nimic functionalitatea acestora, am vrut sa le revopsesc dar nu am timp. Mulinetele sunt cumparate de la un magazin din oras au doua sezoane iar lansetele le-am folosit 5 iesiri anul trecut.
Accept schimburi cu orice in materie de pescuit. Manivela si piedica se pot vopsi cu spray la culoare care costa 10 ron.
Ma intereseaza in mod special
Scaun, umbrela, rod pod de firma, senzori Hakuyo 3+1 model 2014, alte modele de senzori obligatoriu cu statie si swingere cu led, bagajerie, genti carryall de calitate, saltea primire, minciog profesional 40", saci pastrare crapi, huse individuale lansete 3,90.
Ultima oară modificat 15 Mar 2015, 15:02 de către Spettroo, modificat 1 dată în total.
Re: Cormoran akx + Banax Helicon 5600
UP! Pret 900 ron transport inclus la jumatate de pret fata de magazin!
UP! Pret 900 ron transport inclus la jumatate de pret fata de magazin!
Ai m.p....bafta
Daca te mai intereseaza schimbul cu senzorii da un m.p. pana marti
Up!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ce umbrela ai si la ce pret?
- ihu mircea
- membru activ