Zona Brasov
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
Re: Zona Brasov
azi am stat pe standul 11 un crapcean la 2kg iar pe malul opus sau luat cam 6 bucati tot asa 1-2kg am fost 4 pescari eu am optat sa stau pe standu 11 sa nu fiu singur dar mergeti si voi ca din gura si pe net nu aflati nimic concret . crapul se plimba si manaca chiar mai bine decat m-am asteptat
- Marian Tomescu
- senior
In primul rand ai gresit balta.
Si eu si colegul te-am intrebat de balta lui Bela.
Tu ai fost pe aia cu movile.....
In al doilea rand, nu ne mai certa daca vorbim de lucruri diferite....
Si eu si colegul te-am intrebat de balta lui Bela.
Tu ai fost pe aia cu movile.....
In al doilea rand, nu ne mai certa daca vorbim de lucruri diferite....
I don't need GOOGLE, my wife knows everything!
- daddy caddy
- senior
- Marian Tomescu
- senior
Ce mai conteaza intrebasem de Bela,dk sunt ceva informatii despre cum au decurs lucrurile,trasaturi,pestii mananca? etc.
Am avut o discuție telefonică cu Dan Slobozeanu, care a pescuit în perioada 14-15. 03.2015 la Belin, balta cu plopi. Acesta mi-a spus că s-a prins bine crapi între 1,5-4,5 kg. Cel mai bine au intrat la pelete de halibut, bile cu aromă de banane și viermuși cu pufulete!!! S-a prins pe toată balta, puțin mai bine pe coadă(apă mică). Cteno nu s-a prins!!!
- Marian Tomescu
- senior
Oglinzile lui Bella de la balta cu plopi de la Belin.
felicitari de partida si daca nu sunt prea indiscret Dl-e Tomescu clasicul usturoi si-a facut treaba ?
- Marian Tomescu
- senior
Partida a inceput vineri seara si ce vedeti in poze s-a prins pana dimineata de mine si colegul Lucian Mustatea.
Pana in jurul orei 15.00 azi am prins amandoi peste 30 de crapi intre 1,5 kg si 4 kg si nu exagerez nimic.
Au fost pe balta si altii care pot confirma.
Pestii au fost prinsi la pop-up cu pasta si la bile solubile.
Pasta si bilele,crab cu mulberry, sunt Extreme Baits-Marian Constantin, caruia ii multumim pentru produsele de calitate, care si-au facut treaba pe vremea rece care a fost.
Pesti au fost in totalitate oglinzi sanatoase si superbe.
Am incercat la inceput si usturoiul dar fara rezultat.
Multumim si lui Bella care a populat balta si ofera pescarilor un lucru de calitate la un pret acceptabil.
Fire intinse tuturor!
Pana in jurul orei 15.00 azi am prins amandoi peste 30 de crapi intre 1,5 kg si 4 kg si nu exagerez nimic.
Au fost pe balta si altii care pot confirma.
Pestii au fost prinsi la pop-up cu pasta si la bile solubile.
Pasta si bilele,crab cu mulberry, sunt Extreme Baits-Marian Constantin, caruia ii multumim pentru produsele de calitate, care si-au facut treaba pe vremea rece care a fost.
Pesti au fost in totalitate oglinzi sanatoase si superbe.
Am incercat la inceput si usturoiul dar fara rezultat.
Multumim si lui Bella care a populat balta si ofera pescarilor un lucru de calitate la un pret acceptabil.
Fire intinse tuturor!
- ciprianradu
- senior
felicitari Luci si Mary
- Marian Tomescu
- senior
Am venit de la balta lui Bela,confirm cele spuse si pestii postati de colegii de mai sus,eu cu colegul meu am prins in total 10 buc.la aceleasi dimensiuni,la noi nu a mers decat la porumb dulce,usturoi si plastice.Pesti frumosi sanatosi si foarte vigurosi,pentru cei neincrezatori recomand o partida,nu o sa regretati,totul este OK pret,apa pana sub pontoane bineinteles inca destul de rece.Fire intinse!
Mulțumim, Ciprin!!! Sper să ai și tu parte de partide memorabile!!!