suflet pentru suflet.........din inima INFOPESCARILOR

discutii off-topic despre orice

Moderatori: mini_mic, vali003, Coleman

Daca ati putea dona o suma in contul celor napastuiti,nevoiasi ati face-o si cum ati proceda ?

As face-o pe orice cale
5
18%
Mesajul telefonic taxabil ar fi cel mai indicat
13
46%
Intr-un cont deschis, vizibil tuturor
3
11%
I-as dona unor Institutii/Fundatii care se ocupa cu asta
0
Niciun vot
As participa la concursuri caritabile
7
25%
Nu as dona
0
Niciun vot

Voturi totale: 28

toader nicolae
Veteran
Veteran

suflet pentru suflet.........din inima INFOPESCARILOR

Mesaj de toader nicolae » 01 Apr 2009, 04:58

Am deschis acest topic deoarece doresc din suflet,ca noi infopescarii sa oferim o lectie tuturor celor care au posibilitatea sa salveze viata si nu o fac.Fac apel la voi,la toti infopescarii ca lunar sa donam o suma intre 1 si 5 euro(in functie de buzunarul fiecaruia) pentru salvarea vietii unui om.Cred ca putem inchiria la firmele de telefonie mobila un numar da mesaj si tot ce trebuie sa facem este sa trimitem un mesaj la numarul respectiv.
2-3 euro sunt doar cateva carlige sau o rola de fir dar adunati de la 5000 de oameni sunt sansa ca un om sa duca o viata normala.
Lunar,un om va trai datorita noua.

Sper ca domnul Florentin Iuga sa ofere lunar 5 minute de emisie ca toti INFOPESCARII sa fie mandri de sansa pe care o ofera vietii.

nagy victor
Veteran
Veteran

Re: suflet pentru suflet.........din inima INFOPESCARILOR

Mesaj de nagy victor » 01 Apr 2009, 19:41

Idea merita discutata si pusa in practica cit mai repede daca se doreste de majoritatea membrilor . Un singur lucru vreau sa specific , ar fi bine ca un mesaj sa nu coste mai mult de 2 euro si va explic de ce scriu asta , oricit de grea ar fi situatia materiala al cuiva o suma mai mica este mai usor de dat din bugetul fiecaruia . Daca cineva doreste sa ajute mai mult , din diferite motive , acela are posibilitatea sa apeleze nr. respectiv de mai multe ori . Din pacate am trecut si eu prin momente grele , am simtit pe pielea mea cit de mult conteaza o mina de ajutor , daca pot sa ajut astfel , o fac din inima ! :)
Pescuitul Inainte de Toate !
Cine NU Respecta Natura , NU se Respecta pe SINE !

http://pescarulbihorean.ro/
http://pescarulbihorean.ro/forum/

IULIAN C
carpZone team
carpZone team

Mesaj de IULIAN C » 04 Apr 2009, 09:48

toader nicolae scrie:Am deschis acest topic deoarece doresc din suflet,ca noi infopescarii sa oferim o lectie tuturor celor care au posibilitatea sa salveze viata si nu o fac.Fac apel la voi,la toti infopescarii ca lunar sa donam o suma intre 1 si 5 euro(in functie de buzunarul fiecaruia) pentru salvarea vietii unui om.Cred ca putem inchiria la firmele de telefonie mobila un numar da mesaj si tot ce trebuie sa facem este sa trimitem un mesaj la numarul respectiv.
2-3 euro sunt doar cateva carlige sau o rola de fir dar adunati de la 5000 de oameni sunt sansa ca un om sa duca o viata normala.
Lunar,un om va trai datorita noua.

Sper ca domnul Florentin Iuga sa ofere lunar 5 minute de emisie ca toti INFOPESCARII sa fie mandri de sansa pe care o ofera vietii.
Citesc aceste randuri si nu pot ramane insensibil....asa e,Oameni Buni,am putea sari in ajutorul lumii...a celor nevoiasi!
Cati dintre noi nu am gasit macar o data-n viata ajutor exact atunci cand ne "ardea" mai tare?
Eu unul am primit ajutor IMENS de la comunitatea asta a pescarilor,n-am sa uit asta niciodata,am fost de asemenea partas la 2 initiative de genul acesta(concursurile caritabile de anul trecut-Stolnici pt a ajuta un baiat sa scape de o tumora cerebrala,respectiv Darvari,pt ajutarea bolnavilor de scleroza in placi)
Te simti...nu stiu...parca un fel de multumire si implinire sufleteasca...e mult mai bine cand oferi decat cand primesti...te simti oarecum implinit!
De aceea,hai sa ne mobilizam,ca se poate!
Stiti cum e sa stii ca ai salvat o/mai multe vieti?
De aceea,o sa pun aici un sondaj,sper din suflet sa nu aduc in vreun fel suparare D-lui Toader Nicolae,AUTORUL acestei initiative,atat am facut sa ajut cu ce pot(momentan) pentru amplificarea acestui semnal tras,nicidecum sa ma bag peste dansul...si astept acordul sau dezacordul dansului,sper ca am facut bine!
SISTEMUL DE VALORI N-O SA MI-L SCHIMB NICIODATA
Imagine

IULIAN C
carpZone team
carpZone team

TOADER NICOLAE-SUFLET PT SUFLET DIN INIMA INFOPESCARILOR

Mesaj de IULIAN C » 04 Apr 2009, 10:09

In dorinta de a fi alaturi de autorul acestei initiative(si sper sa fie si el de acord),supun atentiei Dv,a tuturor celor ce vedeti acest post,un sondaj care ne va arata cat de saritori suntem,cu cei ce...sa zicem ca sunt mai putin norocosi!
Daca doriti sa sprijiniti aceasta initiativa si sa finalizam ceea ce un om cu suflet mare,Toader Nicolae,a lansat...acest semnal,treceti-va,va rog,fiecare opinia in sondaj ,in speranta ca vom reusi cumva sa punem mana de la mana si sa organizam ceva de genul propus de acest OM!
Ori varianta cu mesajul taxabil,ori alta varianta,asta ramanand sa se decida pe parcurs!
Asteptam in acest sens cat mai multe idei menite sa ajute la materializarea acestei initiative!
Imagine

nagy victor
Veteran
Veteran

Re: TOADER NICOLAE-SUFLET PT SUFLET DIN INIMA INFOPESCARILOR

Mesaj de nagy victor » 04 Apr 2009, 11:53

am ales mesajul prin telefon pt. ca mi se pare cel mai simplu mod de a dona !
in institutii nu mai am incredere (din pacate) !

IULIAN C
carpZone team
carpZone team

Re: TOADER NICOLAE-SUFLET PT SUFLET DIN INIMA INFOPESCARILOR

Mesaj de IULIAN C » 04 Apr 2009, 12:07

nagy victor scrie:am ales mesajul prin telefon pt. ca mi se pare cel mai simplu mod de a dona !
in institutii nu mai am incredere (din pacate) !
La asta m-am gandit cand am atasat mai multe optiuni la sondaj,nici eu nu prea am incredere in toate institutiile
Idei noi sunt oricum acceptate,poate mai vin si altii cu idei si mai creative...asteptam!
Imagine

Qnyx
Master Admin
Master Admin

Mesaj de Qnyx » 04 Apr 2009, 13:58

Avand in vedere ca erau doua topicuri identice, le-am unit intr-unul singur; avand in vedere ca am gresit ordinea topicurilor, sondajul de opinie a fost anulat :-SS Totusi l-am refacut si acum puteti re-vota.

Cosmin.
Nada si momeli de pescuit
pescuitmania xxx pescuitul crap

IULIAN C
carpZone team
carpZone team

Mesaj de IULIAN C » 04 Apr 2009, 14:02

Qnyx scrie:Avand in vedere ca erau doua topicuri identice, le-am unit intr-unul singur; avand in vedere ca am gresit ordinea topicurilor, sondajul de opinie a fost anulat :-SS Totusi l-am refacut si acum puteti re-vota.

Cosmin.
Uff...imi statuse inima...am crezut ca am comis-o!
Astept sa vad ce spune si autorul acestui topic si ma bucur nespus sa vad ca incepe sa se sensibilizeze lumea!
Multam Qnyx I
Imagine

toader nicolae
Veteran
Veteran

Mesaj de toader nicolae » 05 Apr 2009, 00:52

Va multumesc din suflet pentru faptul ca ati raspuns atat de promt acestei initiative si cred ca modul vostru de prezentare este cel mai indicat.Acum ramane la latitudinea domnului Iuga daca ne poate acorda cele 5 minute de emisiune decare avem nevoie lunar pentru a sensibiliza pe cei care au cu adevarat posibilitatea sa ajute si nu o fac.Din pacate noi suntem mult prea putini ca sa putem oferi sansa tuturor celor care au nevoie dar sper ca macar 12 oameni anual sa traiasca normal datorita noua.

Asta este sansa noastra sa educam pe cei care mai pot fi educati.SA PROFITAM DE ACEASTA SANSA.

toader nicolae
Veteran
Veteran

Mesaj de toader nicolae » 05 Apr 2009, 01:37

Qnyx scrie:Avand in vedere ca erau doua topicuri identice, le-am unit intr-unul singur; avand in vedere ca am gresit ordinea topicurilor, sondajul de opinie a fost anulat :-SS Totusi l-am refacut si acum puteti re-vota.

Cosmin.

Multumim mult Cosmine si sper sa ne mai intalnim.Poate mergi cu noi in delta si acolo putem discuta mai mult pe aceasta tema.

Ion Mironov
Partener
Partener

Mesaj de Ion Mironov » 05 Apr 2009, 10:22

FUNDATII si mesaje taxabile sunt cele mai proaste cai de a ajuta pe cineva credeti-ma.......

eu as merge (de fapt am mers)la concursuri caritabile.....si ca sa va si edific un pic o sa pun si poze de la unul din concursurile caritabile pe care le-am facut si la care cu drag am participat moral si financiar....

eurofis este cel care ne-a gazduit pe balta sa.....APS asociatia pescar sportiv sunt cei care au organizat acest lucru care a fost posibil numai cu ajutorul membrilor si celor dornici sa ajute.....

au fost invitati cei de la casa de copii robin hood din aparatorii patriei......am organizat tot ca la carte si apoi majoritatea dintre noi ne-am dus pe balta sa ii asteptam pe cei mici care au venit cu un autocar(in jur de 30 de copii fara parinti sau maltratati sau bolnavi etc...)au si ei dreptul la viata....va voi posta niste poze si apoi o sa va povestesc ce si cum.....
Mironov Ion Valentin alias jonny_23
http://www.barcute-plantat.com
0726.424.099

nagy victor
Veteran
Veteran

Mesaj de nagy victor » 05 Apr 2009, 21:33

Tot respectul pt. cea ce ati facut , dar eu nu pot participa la un astfel de concurs , cum pot sa ajut si eu ?

toader nicolae
Veteran
Veteran

Mesaj de toader nicolae » 05 Apr 2009, 22:51

jonny_23 scrie:FUNDATII si mesaje taxabile sunt cele mai proaste cai de a ajuta pe cineva credeti-ma.......

eu as merge (de fapt am mers)la concursuri caritabile.....si ca sa va si edific un pic o sa pun si poze de la unul din concursurile caritabile pe care le-am facut si la care cu drag am participat moral si financiar....

eurofis este cel care ne-a gazduit pe balta sa.....APS asociatia pescar sportiv sunt cei care au organizat acest lucru care a fost posibil numai cu ajutorul membrilor si celor dornici sa ajute.....

au fost invitati cei de la casa de copii robin hood din aparatorii patriei......am organizat tot ca la carte si apoi majoritatea dintre noi ne-am dus pe balta sa ii asteptam pe cei mici care au venit cu un autocar(in jur de 30 de copii fara parinti sau maltratati sau bolnavi etc...)au si ei dreptul la viata....va voi posta niste poze si apoi o sa va povestesc ce si cum.....

Este adevarat ca asta este o solutie,dar nu cred ca poate strange banii pe care ii strange un centru de mesaje.Daca participa 50 de pescari si platesc cate 300 ron(care este deja o suma mare pentru a fi donata lunar de catre un om normal)minim 100 merg la patronul baltii iar cu 200 inmultit cu 50 = 10000 ron si in varianta cu mesajul este 2eur/mesaj inmultit cu 5000 de membri ai forumului=10 000 eur=40 000ron.Doar in cazul in care vom gasi niste sponsori puternici varianta cu concursul este mai buna.Trebuie tinut cont si de faptul ca nu numai cei 50 care participa la concursul respectiv au dreptul sa se simta infopescari iar gestul se numeste SUFLET PENTRU SUFLET...............DIN INIMA INFOPESCARILOR.

P.S Daca este sa fie concurs propun ca concurentii sa-si plateasca intrarea pe balta din propriul buzunar dupa ce se trang banii de la centrul de mesaje.iar castigatorul concursului va avea dreptul sa fie reprezentantul infopescarilor in fata vietii pe care o va salva.

nagy victor
Veteran
Veteran

Mesaj de nagy victor » 14 Apr 2009, 13:08

Aseara la stirile antena 1 , am vazut povestea vietii unei fetite de numai 4 anisori , va spun sincer ca -mi venea sa urlu de durere-n suflet si de neputinta de a ajuta !
Ar trebui sa se ia o fotarire in legatura cu initiativa colegului nostru , Nicolae .
Daca ati reusi sa postati stirea impreuna cu imaginile pe acest topic , sint sigur ca ar fi sensibilizati multi membri al forumului .
Au nevoie de 30.000 de euro pt.operatie , daca fiecare membru ar dona macar 2 euro , s-ar aduna peste 10.000 de euro , mai mult de 1/3 din suma totala .
NU NE-AM SIMTI CU TOTII MAI BINE , ACUM IN SAPTAMINA PATIMILOR , CA AM DAT O MINA DE AJUTOR !? 8-> :)
PS.
Imi cer scuze, are doar 3 ani si o cheama TEODORA !
Ultima oară modificat 14 Apr 2009, 13:41 de către nagy victor, modificat 1 dată în total.

toader nicolae
Veteran
Veteran

Mesaj de toader nicolae » 14 Apr 2009, 13:24

nagy victor scrie:Aseara la stirile antena 1 , am vazut povestea vietii unei fetite de numai 4 anisori , va spun sincer ca -mi venea sa urlu de durere-n suflet si de neputinta de a ajuta !
Ar trebui sa se ia o fotarire in legatura cu initiativa colegului nostru , Nicolae .
Daca ati reusi sa postati stirea impreuna cu imaginile pe acest topic , sint sigur ca ar fi sensibilizati multi membri al forumului .
Au nevoie de 30.000 de euro pt.operatie , daca fiecare membru ar dona macar 2 euro , s-ar aduna peste 10.000 de euro , mai mult de 1/3 din suma totala .
NU NE-AM SIMTI CU TOTII MAI BINE , ACUM IN SAPTAMINA PATIMILOR , CA AM DAT O MINA DE AJUTOR !? 8-> :)
Hai sa ne organizam repede si sa-i oferim aceasta treime din bani luna viitoare.
Daca lucreaza cineva la o firma de telefonie mobila,rogam din suflet sa ne spuna cum putem obtine un nr de mesaj in cel mai rapid mod posibil.
Cu banii pe 3 luni putem sa oferim sansa la viata acestui ingeras numai cu banii infopescarilor.
Va rog sa nu mai ocoliti topicul acesta in care aveti sansa sa faceti ceva de care sa fiti mandri, in viata dumneavoastra.

P.S stim cu totii cat cheltuim ca sa umplem buzunarele patronilor care ne sfideaza cu aroganta lor,chiar nu gasim in buzunarele noastre si 2 euro lunar si pentru viata unor oameni care nu sunt la fel de norocosi ca si noi????????
Domnule FLORENTIN IUGA ,ce trebuie sa intelegem noi din tacerea dumneavoastra?????????????Personal cred si vcreau sa cred ca nu ati vazut topicul.Sper din tot sufletul sa nu ma insel,pentru ca as fi tota dezamagit.
Ultima oară modificat 14 Apr 2009, 13:42 de către toader nicolae, modificat 1 dată în total.

Scrie răspuns

Înapoi la “Diverse”