vladeni ialomita pe borcea
Moderatori: gor965, mini_mic, Sebastian, vali003
Re: vladeni ialomita pe borcea
imi cer scz,DAR!!!!!!!!!!!! am ratat ceva SAU dumneavoastra, santeti prea ,si eu nu stiu, ptr ca nu vad greseala ,oricum e bine ca ma bagat cineva in seama
- fane_mincinosu
- membru activ
salutare domnu nikalai. imi cer scuze ca nu v-am raspuns pana acum dar sunt plecat , dar pe drumu de intoarcere sper sa intru pe la cernavoda la apa calda sa iau pulsu si o sa pun niste poze de acolo si de pe borcea sa va faceti o parere dar asta abia diseara
astept cu nerabdare,sper sa veniti cu vesti cat mai bune
- fane_mincinosu
- membru activ
cam asa arata Borcea in momentul de fata. a scazut aproximativ 40 cm si s-a limpezit putin, dar bate vantu si e frig fapt pentru care nu e o placere sa iesi la aer
- fane_mincinosu
- membru activ
am gasit si ceva despre Canalul de la apa calda de la un pescar care fusese la inceputu lunii februarie
- fane_mincinosu
- membru activ
uitandu-ma pe facebook azi am descoperit postarea unui domn care a prins pe 06.01.2015 un superb salau pe canalul de la apa calda la 2 viermi rosii ... minunat
salut, ieri am dat o fuga la vladeni (l-am dus pe taicamiu) si am fugit si pe borcea cateva ore la km2 .. pt ca nu am vrut sa ma aventurez (si e o sosea de piatra pana la dig) pe drumurile de pamant nu aveam sanse o gramada de sleauri.
nici un tzac
am fugit o ora si sub pod la ialomita,apa venea cu multe frunze si iti aducea firul in mal.
un plus pasarelelor !
nici un tzac
am fugit o ora si sub pod la ialomita,apa venea cu multe frunze si iti aducea firul in mal.
un plus pasarelelor !
- fane_mincinosu
- membru activ
salut. daca continua sa scada apa in ritmul acesta weekendu' viitor fac o incercare pe la butuci poate gasesc vreo groapa norocoasa ceva...ma gandesc ca daca se mai incalzeste putin poate am noroc si dau de el
Salutare!
ce se mai aude la vladeni?
ce se mai aude la vladeni?
frig, noroi
- fane_mincinosu
- membru activ
in ritmu' asta o sa fie nevoie sa ne cumparam elicoptere ca sa mergem la pescuit. la prognoza care au anuntat-o astia n-o sa scapam de noroaie ca sa mergem sa ne relaxam
Sa traiesti nea Fanica,ceva vesti bune de la Borcea
- fane_mincinosu
- membru activ
salut domnu' nikalai. scuze pt.intarziere. e "naspa" treaba. apa a fost asa multa incat a intrat cam pe toate partile pana la diguri si chiar daca acum urmeaza sa scada putin la urmatoarea crestere o sa fie la fel si locuri de acces pe mal nu prea o sa fie. decat sa merg sa fac "chirpici" pe mal mai bine mai astept chiar daca mor de nerabdare sa fac o partida
nasoala treaba, asta e, mai stam si noi pe acasa pana se vor linisti apele,oricum nu am cand sa mai vin acum ptr ca pe 1 Aprilie plec vreo 10 zile la Chilia, asa ca ramane dupa Paste sa facem o iesire la Borcea.
- armandcristi
- membru activ
Salutare,nikalai scrie:nasoala treaba, asta e, mai stam si noi pe acasa pana se vor linisti apele,oricum nu am cand sa mai vin acum ptr ca pe 1 Aprilie plec vreo 10 zile la Chilia, asa ca ramane dupa Paste sa facem o iesire la Borcea.
Sper sa veniti cu vesti noi dar si cu poze de pe Chilia ,
Va steptam nerabdatori
Stima
Simplicity is the ultimate Sophistication.... LdV