deschidere balta
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
- patrudaniel15
- membru activ
deschidere balta
Buna seara.
Intentionez sa concesionez o balta in judetul Arges, am fost si am discutat cu primarul din comuna si a ramas sa ma intorc la primarie cand va fi vremea mai frumoasa ca sa mearga cineva cu mine sa vad balta.
Eu gasisem o balta tot in zona aceea si am fost sfatuit de primar ca nu se merita ca nu are izvoare si seaca vara, despre cealalta care trebuie sa o vad a spus ca are si izvoare si este mult mai mare decat prima care am vazut-o.
Rugamintea mea, pentru inceput ceva sfaturi, peste, taxe, cantitate care este permisa pentru retinere, si daca are cineva idee de unde pot cumpara peste pentru populare.
Multumesc anticipat
Intentionez sa concesionez o balta in judetul Arges, am fost si am discutat cu primarul din comuna si a ramas sa ma intorc la primarie cand va fi vremea mai frumoasa ca sa mearga cineva cu mine sa vad balta.
Eu gasisem o balta tot in zona aceea si am fost sfatuit de primar ca nu se merita ca nu are izvoare si seaca vara, despre cealalta care trebuie sa o vad a spus ca are si izvoare si este mult mai mare decat prima care am vazut-o.
Rugamintea mea, pentru inceput ceva sfaturi, peste, taxe, cantitate care este permisa pentru retinere, si daca are cineva idee de unde pot cumpara peste pentru populare.
Multumesc anticipat
- atu_targoviste
- membru activ
Re: deschidere balta
Pentru populare, Centrul de Cercetare-Dezvoltare pentru Piscicultura Nucet S.A, jud Dambovita, tel 0245/267 003, 0245/267 009.
Daca nu-ti raspund, iti trimit mesaj privat cu tel unui inginer piscicol,ce lucreaza la Statiune.
Daca nu-ti raspund, iti trimit mesaj privat cu tel unui inginer piscicol,ce lucreaza la Statiune.
- patrudaniel15
- membru activ
ok ms multatu_targoviste scrie:Pentru populare, Centrul de Cercetare-Dezvoltare pentru Piscicultura Nucet S.A, jud Dambovita, tel 0245/267 003, 0245/267 009.
- patrudaniel15
- membru activ
Am sunat astazi la Nucet.....
Foarte scump pestele la ei...
Eu am gasit undeva cu 10 lei +tva crapul si 6 lei +tva carasul.... intrebam daca are cineva informatii de unde pot cumpara peste cu gandul ca gasesc ceva mai jos la pret..
Oricum multumesc pentru ajutor si inca sper si astept poate un mic raspuns la intrebariile mele.
O seara buna
Foarte scump pestele la ei...
Eu am gasit undeva cu 10 lei +tva crapul si 6 lei +tva carasul.... intrebam daca are cineva informatii de unde pot cumpara peste cu gandul ca gasesc ceva mai jos la pret..
Oricum multumesc pentru ajutor si inca sper si astept poate un mic raspuns la intrebariile mele.
O seara buna
Tu nici nu ai luat balta si deja te plangi ca e scump kg de peste viu ?
- patrudaniel15
- membru activ
pai nu trebuie sa caut din timp totul.Laurentiu scrie:Tu nici nu ai luat balta si deja te plangi ca e scump kg de peste viu ?
balta este ca si luata
luni sunt la primar sa definitivez
- patrudaniel15
- membru activ
despre asta este vorba
Mult succes
pescuitu este o arta nu e a voastra si nici a noastra e a urmasii urmasilor nostri !
Are cineva cunostinta daca in apropierea Brasovului ar m ai exista balta neconcesioanata sau chiar de vinzare un prieten ar fi interesat de ambele variante
pescuitu este o arta nu e a voastra si nici a noastra e a urmasii urmasilor nostri !
- patrudaniel15
- membru activ
celmare scrie:Mult succes
ms
zBalta are nevoie in primul rand de un drum cu pietris, macar pe un mal, daca este ingusta , deci trebuie intrebat al cui este terenul din jurul baltii si daca puteti face drum pe el. Apoi, consultati un inginer piscicol sa vedeti ce specii si cate kilograme minim si maxim suporta balta. Dupa ce aflati pretul pestelui, faceti socoteli : cheltuieli cu taxe, cu paza, cu populari /an, estimati cam cati pescari sperati sa aveti, cat mai scoateti din navodirea anuala si vedeti cu cat va convine sa permiteti pescuitul. Sper ca ati vorbit cu unii patroni sa aveti idee la ce sa va asteptati.Dl Didi de la Lupsanu 1 este un patron tare de treaba,ceretii sfatul.patrudaniel15 scrie:pai nu trebuie sa caut din timp totul.Laurentiu scrie:Tu nici nu ai luat balta si deja te plangi ca e scump kg de peste viu ?
balta este ca si luata
luni sunt la primar sa definitivez