Poti alege ce bere vrei tu,dar sa ai mare grija sa nu fie de-la gardm33hay scrie:Si as vrea sa stiu in ce bere le-ai pus ca sa nu risc ? Vreau sa merg la sigur
reteta porumb
Moderator: florentiniuga
- Butaru Gabriel
- Veteran
Re: reteta porumb
- Adam Mihai
- membru activ
Am sa pun tuica , am imbunatatit putin reteta la sfatul unui prieten bun !Multa Bafta scrie:Poti alege ce bere vrei tu,dar sa ai mare grija sa nu fie de-la gardm33hay scrie:Si as vrea sa stiu in ce bere le-ai pus ca sa nu risc ? Vreau sa merg la sigur
!!! F!R !NT!NS !!!
dar daca vreau sa pun boabele de la retetele care se fac in borcan in sac solubil e bine daca le pun la uscat dupa ce le prepar sau isi pierd din arome.multumesc pt retete si sfaturi
am si eu o intrebare pt dom multa bafta la a doua si a treia reteta de porumb se pun aromele peste cele de la prima sau se pun separat peste porumb . multumesc
- Butaru Gabriel
- Veteran
Se pune separat fiecare aroma,altfel ce-ar iesivaly_brb scrie:am si eu o intrebare pt dom multa bafta la a doua si a treia reteta de porumb se pun aromele peste cele de la prima sau se pun separat peste porumb . multumesc
mersi pt. raspuns....
am pus si eu azi doua borcane cu reteta lui multa bafta .... aceea cu miere si tuica ...si pliculete de ceai de capsuni ...astea ptr apa rece ....alte retete ...colegii mai cu experienta ...sau cei care vor sa impartaseasca secretul ca sunt si aceia care vor sa fie secreta nada lor .
Salutare, peste acele boabe si tuica mai puteti adauga niste cuisoare si miere, cuisoarele avand o aroma puternica si un pic intepatoare, bun la apa rece. Iar daca fierbeti tuica va fi aroma si taria mai puternica. Fire intinse pe 2010
a incercat cineava sa dipuiasca boabele de porumb cu dip 1016 editie limitata?si dak a incercat ce rezultate a avut?ms
Cojocaru Radu
am pus si eu zilele trecute in 1016 si scoica, partea rea e ca nu am fiert boabele si am indoieli daca in 3-4 luni va patrunde dipul in porumb astfel inca sa-l inmoaie.
de rezultate nu iti pot spune nimic cert, insa s-ar "auzi" numai de bine.
ma gandeam sa pun ceva alcool peste dipuri dar mi-e teama ca le stric!
am citit retetele tale multa_bafta, sunt foarte tari si imediat dupa sarbatori, ma apuc de bucatarit!
de rezultate nu iti pot spune nimic cert, insa s-ar "auzi" numai de bine.
ma gandeam sa pun ceva alcool peste dipuri dar mi-e teama ca le stric!
am citit retetele tale multa_bafta, sunt foarte tari si imediat dupa sarbatori, ma apuc de bucatarit!
Se pare ca diacritica ar trebui exclusa din gramatica lb romane,ca sa nu mai sesizam atatea"vipuri" cocosate de statul pe la scoala!So, remember printre altele ca: mi-au nu este=cu miau!
ce cantitate de aroma trebuie pusa la 2 kilograme de boabe fierte?este similar ca la boiliesuri?adica pui aprox xml cat scrie pe flaconul de aroma/kg in borcanul in care depozitezi boabele ?