Va multumesc pentru primire si sper sa ne vedem pe malurile baltilor.Sanse sint pentru ca eu pescuiesc foarte des.
Semnati aici
- catalinpcl
- junior
catalinpcl
salut, sunt Catalin, din Buzau, pescuiesc la Crap de obicei pe balti, in Buzau, Ialomita si imprejurarile Bucurestiului, urasc braconierii... si cam atat.
- florentiniuga
- Master Admin
- fane_mincinosu
- membru activ
Re: Semnati aici
a spune ca-i urasti pe braconieri e putin spus. Pe aia cu curentu i-as conecta la aparatele alea in timp ce au picioarele in apa si pe aia cu plase i-as infasura in ele si le-as da drumu pe apa. iubesc dunarea / borcea unde ma simt mai bine ca acasa uneori
- felix brasov
- senior
Bună ziua la toată lumea de pe acest forum mă numesc Roman Felix Florin si îmi place să pescuiesc de la vârsta de 10 ani.în special la crap în anul 2005 am intrat în regimu de concursuri si în anul 2012 am avut cel mai bun an din viața mea de pescar de competiție am ieșit Campion Mondial.Individual si pe Națiuni.Vă doresc la toți pescari fire întinse pe anul 2015.
- florentiniuga
- Master Admin
Multumim barosane, bun venit pe forum!felix brasov scrie:Bună ziua la toată lumea de pe acest forum mă numesc Roman Felix Florin si îmi place să pescuiesc de la vârsta de 10 ani.în special la crap în anul 2005 am intrat în regimu de concursuri si în anul 2012 am avut cel mai bun an din viața mea de pescar de competiție am ieșit Campion Mondial.Individual si pe Națiuni.Vă doresc la toți pescari fire întinse pe anul 2015.