costelino scrie:
M-ai dezamagit.
haoleu ,bine ca nu esti femeie ,ca crapa iniman mine sa cetesc asa ceva !
lasa don Costelos ca la unu nerezolvat io satisfac inzecit !...sanebunesc daca te mint !
io iau cazu foarte simplu : aia au 30 lei (chef mare ,ura ura ,spargem balta mancavas)
... dau banu la paznic si-asta se intoarce dupa un timp (putin baut ca avea nasu rosu .
..care ati vazut vreodat paznic treaz ? sa fim seriosi !) si le da mangafaua 3 franci retur ...care vasa zica gorobetii ddadura 9 leuti de caciula si cu unu de prasila se apucara de pescuit ...nu prind astia nimic sil suna pe bulache ala de patron
...bine ma agarici noi detem 27 de leuti ,unu si unu si tu ne pui sa pescuim in gaura neagra ...hai sictir si da banii retur !
Ala ,mare patron zice ...bai cotetarilor care 27 ati dat voi ba ca eu am in sertar 25 !!!
..sunal pa paznic ...asta rupt d beat (ce ciubuc am tras pe nas frate de 2 lei ...
) sil ia bosu la intrebari ...bai Gioana (adica - prostanacule) ba cati bani ai dat tu inapoi la oameni ?...ala zice : nu mai stiu sefu , 2 su 3 lei . Sefu : ba te hotaresti ?
ce 2 sau 3 io tiam dat 5 trantore !!! mars si da banii la fraieri !...se duce paznicu si le da la aia sa socoteasca : mancavas betele voastre ,voi cati bani mi-ati dat ?...aia zic 30 lei ,ghiaure ! asta cu nasu rosu intreaba : si cat v-am dat rest ? ...3 lei ghiaure !...pandaru : ba ,daca mai ziceti o data ghiaur va f___ muma in c__ de turci ,ce noi ne jucam aici ?
unde am ramas ?...la 3 lei !...care 3 lei ,intreaba asta ? aia raspund : uite astia pe carei mai avem din aia 30 care ti iam dat la inceput !...paznicu rosu tot ,mirat : miati dat voi mie vreun ban ? aia si ei acum turbati din cap pana in piciore : BA , tu esti drogat ???...paznicu : putin dar nu are treaba ,am facut sio o gluma de 1 Aprilie !
ceati furato !!!
...ba azi e 2 aprilie ,hai scoate banii ! ...cati mai trebuie sa va dau ? aia socotesc ...cate 9 lei de caciula ,27 la gramada !...pandaru zice : ba da io mam censtit ,stiti voi ,pac pac ,una mica ca inte baieti ...mai taiati si voi din pret !...aia 3 : de cat ai baut guzgane ?...de 2 lei ! si mai am de la bos 25 de marafeti retur...ie bine ?
...fac aia 3 consilui de administrare ,susotesc ,socotesc : e bine, dar nu le ies banii la aia de pe forum !
...ala mic ,cu nasu rosu ,de respira greu , zice : cat nu le ies ? ...1 leu !...ia uite domne ce zgarciti ,cata scandal si cearta ptr 1 leut !
...zi-le ca la luat Buratino si la ingropat sai creasca un pom da bani !!!
...bine ma capitane ,hai ca teom scoate noi cumva ! ziua buna !... hai ,ura si la gara ...ai pup al of you !