Crestinesti...

discutii off-topic despre orice

Moderatori: mini_mic, vali003, Coleman

Scrie răspuns
tavimai
Veteran
Veteran

Re: Crestinesti...

Mesaj de tavimai » 01 Apr 2009, 06:36

toader nicolae scrie:Sper din tot sufletul ca tu sa ai dreptate si ANPA sa schimbe ceva in haosul care se cheama pescuit sportiv ,desi da-mi voie sa ma indoiesc sincer ca poate exista o institutie a statului roman care sa isi faca treaba cinstit.
Cand primii 10 braconieri vor fi obligati sa plateasca amenda penala de vreo 50-100 000ron o sa-ti dau dreptate dar pana atunci da-mi voie sa fiu sceptic.

Asta este un alt punct de vedere!E cam greu sa-si faca treaba cinstit mai ales cand majoritatea sustine sa se inceapa de la "ceilalti si apoi eu" !Mai sunt si unele frane politice !N-o fi asta singura institutie care sa mearga "ceas" !Iar vizavi de braconieri pot sa-ti zic ca si cei prinsi scapa sistematic in urma proceselor pe care le "castiga"(!!!) in justitie
si nu este din vina ANPA !O taxa anuala viza permis +taxa permis anpa depaseste peste tot 80 ron si ajunge si peste 200 ron,asa ca asociatia respectiva incaseaza peste tot mai mult ca anpa .Nu ti se pare ca atunci asociatiile ar trebui sa faca ceva mai mult in acest sens ?

Asta nu fu "crestineasca"
Si m-ai impins iar spre pacat
Apare unul sa ne ciuruiasca
Fiind atunci ...legalizat !
(Da-o frate pe...privat ! )

toader nicolae
Veteran
Veteran

Mesaj de toader nicolae » 01 Apr 2009, 14:20

tavimai scrie:
toader nicolae scrie:Sper din tot sufletul ca tu sa ai dreptate si ANPA sa schimbe ceva in haosul care se cheama pescuit sportiv ,desi da-mi voie sa ma indoiesc sincer ca poate exista o institutie a statului roman care sa isi faca treaba cinstit.
Cand primii 10 braconieri vor fi obligati sa plateasca amenda penala de vreo 50-100 000ron o sa-ti dau dreptate dar pana atunci da-mi voie sa fiu sceptic.

Asta este un alt punct de vedere!E cam greu sa-si faca treaba cinstit mai ales cand majoritatea sustine sa se inceapa de la "ceilalti si apoi eu" !Mai sunt si unele frane politice !N-o fi asta singura institutie care sa mearga "ceas" !Iar vizavi de braconieri pot sa-ti zic ca si cei prinsi scapa sistematic in urma proceselor pe care le "castiga"(!!!) in justitie
si nu este din vina ANPA !O taxa anuala viza permis +taxa permis anpa depaseste peste tot 80 ron si ajunge si peste 200 ron,asa ca asociatia respectiva incaseaza peste tot mai mult ca anpa .Nu ti se pare ca atunci asociatiile ar trebui sa faca ceva mai mult in acest sens ?

Asta nu fu "crestineasca"
Si m-ai impins iar spre pacat
Apare unul sa ne ciuruiasca
Fiind atunci ...legalizat !
(Da-o frate pe...privat ! )

Tavi,institutiile aste trebuie sa isi faca treaba deoarece o fac pe banii nostri.Daca nu iti faci treaba si totusi banii ii incasezi,se cheama excrocherie si se pedepseste cu puscaria.
Din pacate ani grei de puscarie in tara asta,fac doar amaratii care fura o gaina.

timer
Veteran
Veteran

Mesaj de timer » 02 Apr 2009, 08:56

Ce bine le zice Caratase...
Cuplet al lui C. Tanase de mare actualitate: " Si cu asta ce-am facut? Ne-am trezit din hibernare Si-am strigat cit am putut: Sus Cutare! Jos Cutare!? Si cu asta ce-am facut? Am dorit, cu mic, cu mare, Si-am luptat, cum am stiut, S-avem noua guvernare? Si cu asta ce-am facut? Ca mai bine sa ne fie, Ne-a crescut salariul brut, Dar traim in saracie? Si cu asta ce-am facut? Ia coruptia amploare, Cum nicicind nu s-a vazut, Scoatem totul la vinzare? Si cu asta ce-am facut? Pentru-a cistiga o piine, Multi o iau de la-nceput, Ratacesc prin tari straine? Si cu asta ce-am facut? Traversam ani grei cu crize, Leul iar a decazut, Cresc intruna taxe-accize? Si cu asta ce-am facut? Totul este ca-nainte, De belele n-am trecut, Se trag sforile, se minte? Si cu asta ce-am facut? Se urzesc pe-ascuns vendete, Cum nicicind nu s-a vazut, Tara-i plina de vedete? Si cu asta ce-am facut? Pleaca-ai nostri, vin ai nostri! E sloganul cunoscut; Iarasi am votat ca prostii. Si cu asta ce-am facut? "

toader nicolae
Veteran
Veteran

Mesaj de toader nicolae » 02 Apr 2009, 14:52

timer scrie:Ce bine le zice Caratase...
Cuplet al lui C. Tanase de mare actualitate: " Si cu asta ce-am facut? Ne-am trezit din hibernare Si-am strigat cit am putut: Sus Cutare! Jos Cutare!? Si cu asta ce-am facut? Am dorit, cu mic, cu mare, Si-am luptat, cum am stiut, S-avem noua guvernare? Si cu asta ce-am facut? Ca mai bine sa ne fie, Ne-a crescut salariul brut, Dar traim in saracie? Si cu asta ce-am facut? Ia coruptia amploare, Cum nicicind nu s-a vazut, Scoatem totul la vinzare? Si cu asta ce-am facut? Pentru-a cistiga o piine, Multi o iau de la-nceput, Ratacesc prin tari straine? Si cu asta ce-am facut? Traversam ani grei cu crize, Leul iar a decazut, Cresc intruna taxe-accize? Si cu asta ce-am facut? Totul este ca-nainte, De belele n-am trecut, Se trag sforile, se minte? Si cu asta ce-am facut? Se urzesc pe-ascuns vendete, Cum nicicind nu s-a vazut, Tara-i plina de vedete? Si cu asta ce-am facut? Pleaca-ai nostri, vin ai nostri! E sloganul cunoscut; Iarasi am votat ca prostii. Si cu asta ce-am facut? "

Probabil ca va veni vremea cand noi ne vom strange cu mic cu mare si ii vom intreba pe dansii.........ce-ati facut???Oare ne pot macelari pe toti ca pe mineri?????

tavimai
Veteran
Veteran

Mesaj de tavimai » 02 Apr 2009, 19:57

timer scrie:Ce bine le zice Caratase...
Institutia romane,
S-o schimbam de-acum in bine !
Numai noi doar sa latram,
Si doar verbal sa ne schimbam?

Institutii,legi s-avem,
Iar respectul nu prea-l vrem,
Sa traim aci ca fratii,
Cu legi bune "pentru altii" !

Revoluti-ar fi buna,zau,
Sa se fac-adanc si rau,
Sa ne schimbam un pic destinu,
La cap sa se mai schimbe tot cretinu !

timer
Veteran
Veteran

Mesaj de timer » 02 Apr 2009, 20:25

Toader si Tavi..Si voi le ziceti bine!Si cu asta ,ce-am facut?Vai de soarta noastra...ca e cam albastra...Puschea pe limba.... :-S

timer
Veteran
Veteran

Mesaj de timer » 03 Apr 2009, 16:58

... Nu-s persoana publica si nici nu -mi doresc asta..E mai liniste asa..Dar..Sa zicem(ca simplu cetatean) ca as fi atacat pe strada, (mi-ar salta unu' borseta cu bani si documente sau sculele de pescuit-si mai grav) .Eu,care sunt destul de mare(ca statura),m-as lua dupa respectivul ,l-as imobiliza si i-as trage si cateva bastarci de control...Si,mai apoi, mi s-ar face mila de el si nu l-as mai denunta la politie.Scenariul aproape identic ,cu cel mediatizat zilele astea.Pai inseamna ca si la mine ar veni SPIR-u si mi-ar pune-o de dimineatza,cu strigaturi.Si m-ar salta in izmene sau chiloti si-ar sti tot blocu'...ca de popa tuns..Sau in cazul meu ,nu se pune, ca nu-s cunoscut si nici primar.. Mey, miroase a necuratenie in chestia cu Jiji… E ceva putred in Danemarca, cel putin asa cred eu… Intotdeauna, in procese "grele" (la noi), e un martor care scrie ce i se dicteaza… Aia cu balanta(cu sed lex-u si dura lex-u) nu-i oarba tot timpul, orbire-ar…Ma nervez degeaba :-w :-w :-w

toader nicolae
Veteran
Veteran

Mesaj de toader nicolae » 03 Apr 2009, 21:24

timer scrie:... Nu-s persoana publica si nici nu -mi doresc asta..E mai liniste asa..Dar..Sa zicem(ca simplu cetatean) ca as fi atacat pe strada, (mi-ar salta unu' borseta cu bani si documente sau sculele de pescuit-si mai grav) .Eu,care sunt destul de mare(ca statura),m-as lua dupa respectivul ,l-as imobiliza si i-as trage si cateva bastarci de control...Si,mai apoi, mi s-ar face mila de el si nu l-as mai denunta la politie.Scenariul aproape identic ,cu cel mediatizat zilele astea.Pai inseamna ca si la mine ar veni SPIR-u si mi-ar pune-o de dimineatza,cu strigaturi.Si m-ar salta in izmene sau chiloti si-ar sti tot blocu'...ca de popa tuns..Sau in cazul meu ,nu se pune, ca nu-s cunoscut si nici primar.. Mey, miroase a necuratenie in chestia cu Jiji… E ceva putred in Danemarca, cel putin asa cred eu… Intotdeauna, in procese "grele" (la noi), e un martor care scrie ce i se dicteaza… Aia cu balanta(cu sed lex-u si dura lex-u) nu-i oarba tot timpul, orbire-ar…Ma nervez degeaba :-w :-w :-w

Sunt de acord cu tine pana la un punct.Daca cineva incearca sa fure de la tine este clar ca cu asta se ocupa.Daca asta este ocupatia sa locul sau nu poate fi decat dupa gratii.Asta arata cat de adevarat este proverbul....pe cine nu lasi sa moara nu te lasa sa traiesti.......Oricum noi nu vom sti niciodata care este adevarul in cazul de fata si nu putem sti ce interese primeaza in cazul de fata.

toader nicolae
Veteran
Veteran

Mesaj de toader nicolae » 03 Apr 2009, 21:35

Ce se intampla daca fiecare trage cu pistolul in centrul orasului si daca fiecare om ce se crede nedreptatit incepe sa-si bage inamicii prin portbagaje si iar sechestra?

Eu am cu siguranta cativa patroni de balta carora le=as aplica o corectie de genul asta.Pot sa ma apuc de treaba?????????????????????????????

In inima mea este Parfene care va avea mereu un loc special :)) :)) :)) :))

timer
Veteran
Veteran

Mesaj de timer » 06 Apr 2009, 14:25

Pietrocul...
........................
Mai multi crapi si un pietroc
Se-ntrebau,dadeau din cioc,
Intr-un lac ,cu unda-n briza,
Cum sa iese toti din criza...

Tema lor de dezbatut
Si ce-aveau de combatut,
Era far' de indoiala
Lipsa "boabelor" din "oala"...

"Mai pietroace,drept sa-ti spun,
-Zise crapul cel jupan-
N-ai ce face printre noi,
Aici sunt doar pesti de soi.."

"Tot ce-i "bob" in areal,
E al nostru,asta-i clar...
Deci,iti spun,ca nu-i o joaca
Sa-ti gasesti alta baltoaca....

Noi suntem cu "solzu'" gros,
Da-ne bobu' si te-ai ...scos....
Nu-ti repet ,ca stii mai bine,
Aici nu-i loc pentru tine....

Cel pietroc cu "solz" subtire,
Fara sa le dea de stire,
Fiind respins din a lor "cloaca",
Sari din lac in baltoaca...

Trecu timpu',criza dura
Ploua mult,fara masura,
Cu bulbuci,cu viitura...
Se rupse digu' la lac,
Toti crapcenii-n noroi ..zac.

Morala
Nu-i de-ajuns sa ai "solz" mare
Far de "apa" n-ai scapare ...
Cand ceri mult fara obol,
Vei sfarsi,poate-n namol...
...........................
Pietrocu' si-acu traieste,
In baltoaca din poveste.... :-w :-w :-w

timer
Veteran
Veteran

Mesaj de timer » 10 Apr 2009, 14:00

Zise crapu' la oblete
Du-te, tute-as in ureche...!
Obletele ,cam sfios,
Ii raspunse,ca mai jos...

Bey,crapule,neam solzos
Nu te da asa scortos..
Io sunt peste far' de frica,
Chiar daca a mea e mica...

Tu,ca ai dorsala mare,
Din mincioc,nu ai scapare...
Pe cand io,ca-s unduios,
Ies prin ochiul cel atzos...

Prin apa mai ai si plozi,
Care-s goi si far' de solzi...
Ai mei ,toti lucesc in soare,
Nici in icra nu ii doare...

Iar de-notzi, ca apucatu'
Nu o "tai",precum baiatu'...
Tu faci unde,starnesti val
Esti"citit" ,chiar de pe mal...

Toata ziua(noaptea) vrei porumb,
Mananci tot,ca un talamb..
In schimb, io sunt printzisor,
Servesc numa' ...viermisor...

In tigaie ,de ajung,
Nu sfarsesc ca un natang....
Sunt cu totul rumenit,
Nu ca tine,razbelit... :-w

Iar gurmanzii,ca esti crap,
Te mai baga si-n protap...
Asa ca ,domne ciortan,
Du-te tu-n al meu ..ciocan..!

tavimai
Veteran
Veteran

Mesaj de tavimai » 11 Apr 2009, 10:41

timer scrie:... Nu-s persoana publica si nici nu -mi doresc asta..E mai liniste asa..Dar..Sa zicem(ca simplu cetatean) ca as fi atacat pe strada, (mi-ar salta unu' borseta cu bani si documente sau sculele de pescuit-si mai grav) .Eu,care sunt destul de mare(ca statura),m-as lua dupa respectivul ,l-as imobiliza si i-as trage si cateva bastarci de control...Si,mai apoi, mi s-ar face mila de el si nu l-as mai denunta la politie.Scenariul aproape identic ,cu cel mediatizat zilele astea.Pai inseamna ca si la mine ar veni SPIR-u si mi-ar pune-o de dimineatza,cu strigaturi.Si m-ar salta in izmene sau chiloti si-ar sti tot blocu'...ca de popa tuns..Sau in cazul meu ,nu se pune, ca nu-s cunoscut si nici primar.. Mey, miroase a necuratenie in chestia cu Jiji… E ceva putred in Danemarca, cel putin asa cred eu… Intotdeauna, in procese "grele" (la noi), e un martor care scrie ce i se dicteaza… Aia cu balanta(cu sed lex-u si dura lex-u) nu-i oarba tot timpul, orbire-ar…Ma nervez degeaba :-w :-w :-w
Nu te va lovi beleaua
De nu-i striga despre baseaua,
Doar de, gura te mananca,
Poti sa fii legat de stanca !

Legea-i lege pentru toti
Fie ei cinstiti sau hoti,
Numai ca ,fiind pitica,
Doar la unii se aplica !

timer
Veteran
Veteran

Mesaj de timer » 13 Apr 2009, 09:14

Miei on line
/////////////////
Ia mai stati un pic potol,
Nu-mi mai tin mieii-n ocol...
Prin email e cel mai cool,
Cand vand rasa caracul...

Pe online is very strong,
Iar negotzu-i... a la long...
Azi ma simt un baci de top,
Mesaj sent,doar pe laptop...

Tzapu' meu e far de risc,
E stocat pe un hard disk...
Am Mozilla Firefox
Si capritza in..in box..

Imi trasei si-un wireless
Sa stiu oile cand ies
Un software ,in cusma mea
Si-un hardware la telemea..

Am berbeac pentru marlit
Si ID ,m-am boierit..
Da'laptopu-i cu galbeaza,
Ca-l blocai c-o cacareaza.. :-??

timer
Veteran
Veteran

Mesaj de timer » 14 Apr 2009, 08:17

Pisiceasca...
//////////////////
Un martan,cu mare cautare,se pare,
La mandrele pisici,cu "cheag" si stare,
Fu luat la intrebari de o pisica dolofana,
Cu miorlaieli,din cele pline de dojana...
-Hoinarule,am observat,de la o vreme-ncoa,
Ca nu te mai interesezi de blana mea...
Cand m-am uitat aseara pe fereastra,doar un pic,
Faceai bezele unei maidaneze, tare sic...
Si, cel mai mult,m-a deranjat,ca ii tineai ison
Unei pisici comune,din cea de tomberon...
M-ai inselat si esti cotoi destrabalat,
N-o sa-ti mai dau deloc din kitycat..
Iar la veranda ,nu o sa-ti mai las
Ca pana'acum,tablete de wiskas..
Motanul cel pribeag,privind-o pe felina,
Ii miorlai ...ca n-are nici o vina,
Ca nici nu stie, de cand n-a mai ros..
A fost o simpla ciondaneala, pe un..os...
Pisica dolofana,de-acu facuta fleasca,
Avea un fix,nu accepta decat pe ea s-o pisiceasca..
Ramas stingher,motanul ne-nteles,
Pleca la tomberon,mahnit si plin de stres..
Epilog:
Pisica dolofana, cu-amoru ne-mpacat
Si-acum sta la fereastra si linge..kity cat.... :-w

timer
Veteran
Veteran

Mesaj de timer » 15 Apr 2009, 13:16

Reclame...
'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
- Buna, sunt Ioana si de 2 luni nu am mai intrat in mall si nu am mai facut nici shopping on-line!
- Salut, sunt George si de 9 luni nu am mai platit credit pentru extraoptiunea Cosmote!
-Salut,sunt Eba si sa-mi trag ciorapu' ,daca nu va voi scoate din criza... :-??

Scrie răspuns

Înapoi la “Diverse”