Multumim tuturor celor care sunt alaturi de noi. Va fi un concurs interesant in care echipele CarpZone isi vor dovedi valoarea. Va asteptam pe balta. Urez si eu la randul meu fire intinse tuturor echipelor CarpZone, sa umplem podiumul
LET,S GO CARP ZONE LET'S GO
Moderatori: mini_mic, vali003, Coleman
Re: LET,S GO CARP ZONE LET'S GO
Dragos Dimache - Pescar sportiv
Fieldtester si colaborator SUPERBAITS
Fieldtester si colaborator SUPERBAITS
- dan _city_center
- senior
toader nicolae scrie:jonny_23 scrie:toader nicolae scrie:Datorita faptului ca in perioada 1-4 Aprilie se desfasoara cupa primaverii organizata de CARP ZONE,cred ca este cazul sa strigam din nou.
LET'S GO CARP ZONE LET'S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nicule nu ai somn.....
multumim si va asteptam pe moara
Voi fi acolo pentru voi.
p.s noroc ca Dan Mitranescu este din Carp Zone,un loc pe podium este ocupat.Mai raman 2 libere.Speram ca sunt rezervate tot pentru CARP ZONE.
VA FI
Baricada Carp Club
- toader nicolae
- Veteran
SCUZE Dane,daca te-am jignit dar lui Mitranescu pot sa-i trimita cecul si trofeul prin posta iar concursul sa-l inceapa de la locul 2.
La ultimul concurs pe un frig de crapau pietrele DAN prindea crap cu o frecventa,care nu imi amintesc s-o fi avut vreodata la obleti.
La ultimul concurs pe un frig de crapau pietrele DAN prindea crap cu o frecventa,care nu imi amintesc s-o fi avut vreodata la obleti.
- IULIAN C
- carpZone team
Hai,ca multa lume e cu ochii pe voi,Carpzonilor.....va tinem pumnii fiecare de pe unde putem....acasa,serviciu.....asteptam rezultate cat mai bune ca trebuie sa dovedim ca la fiecare concurs la care participa echipe CarpZone se ridica miza de fiecare data...!
Steagurile noastre sa "atarne" pe 1,2 si 3 va urez!
C---t pe bete si tot vantul favorabil....ca stim noi mai bine ce face vantul pe Moara...
Steagurile noastre sa "atarne" pe 1,2 si 3 va urez!
C---t pe bete si tot vantul favorabil....ca stim noi mai bine ce face vantul pe Moara...
SISTEMUL DE VALORI N-O SA MI-L SCHIMB NICIODATA