cum sa pescuiesc linistit in delta?
Moderator: Sebastian
Re: cum sa pescuiesc linistit in delta?
Weekendul viitor mai fac si eu o ieseala pe Chilia sau Sontea, Sireasa,36 inca nu m-am hotarat.
super frumos. felicitari
Salut, Marius
Cel putin ati avut parte de peste, citeste ce am patit noi la Turcoaia .... nici macar nu am avut la ce sa facem poze !!!
Respect
Cel putin ati avut parte de peste, citeste ce am patit noi la Turcoaia .... nici macar nu am avut la ce sa facem poze !!!
Respect
Plec la pescuit, nu să prind peşte !!!
Nimic,nici o poza? Saracie mare pe forum.gazaru scrie: Weekendul viitor mai fac si eu o ieseala pe Chilia sau Sontea, Sireasa,36 inca nu m-am hotarat.
Peştele care scapă din undiţa pescarului este întotdeauna cel mai mare.
- tzu_tzu_rel
- senior
pharaoh - ce cort este cel din imagine, zi-mi te rog frumos, vreau sa imi achizitionez unul de genu.
Care din ele? Cel mic e Senzor Navigator 2, iar cel mare e un Quechua, T 6.2. A fost la oferta in Decathlon la un moment dat.
I Fish. Therefore I am.
- tzu_tzu_rel
- senior
La Quechua ma refeream, spatiul mare in fata pt depozitat diferite bagaje, mi se pare indispensabil pt iesirile mele. Multumesc !
E mare, intr-adevar. Noi il folosim doar ca pavilion. Dezavantajele sunt ca se monteaza un pic mai greu si nu face fata unui vant mai puternic. Il umfla imediat.
I Fish. Therefore I am.
Vad ca e cam liniste pe aici asa ca incerc sa animez putin atmosfera cu niste poze.
Am fost pe 21-23 noiembrie la tara si am pescuit de o saramura.
Si acum captura....... LA MULTI ANI ROMANIA!
Si acum captura....... LA MULTI ANI ROMANIA!
Peştele care scapă din undiţa pescarului este întotdeauna cel mai mare.
Fain.oliver scrie:Vad ca e cam liniste pe aici asa ca incerc sa animez putin atmosfera cu niste poze.
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
A venit ninsoarea, s-a terminat si pescuitul pe anul in curs,in schimb ramanem cu amintirile cele mai frumoase care le-am trait de-a lungul anului. Pentru mine una dintre ele este partida din delta care am facuto la inceputul lui septembrie mai exact in perioada 6-13.09.2014. In ciuda cotelor si mizeriei apelor, a fost o delta cu de toate, driluri finalizate in minciog sau cu rupturi, rateuri, borsuri de peste,gratare, distractie si relaxare, plimbarile cu barca si apusurile extraordinare, toate acestea fac diferenta fata de oricare alt loc de pescuit.
Poze partea a II-a
felicitari pt partida, unde ati pescuit? pe dunarea veche la intinsura?
Critic echilibrat