NUTRABAITS TRIGGA
Moderator: florentiniuga
- ceangau alexandru
- membru activ
NUTRABAITS TRIGGA
...unde am gresit....am facut bile tari cu ou ..dupa reteta firmei...le-am fiert 90 minute...dupa doua zile au inceput sa crape...100%....ce pot sa fac..?????..la nadit....!!!!
- ceangau alexandru
- membru activ
Re: NUTRABAITS TRIGGA
SCUZE..90..SECUNDE....
- toader nicolae
- Veteran
Tu chiar ai fiert bilele 90 de minute????????????????????????????????????
Daca le-ai fiert atata timp de ce ta mai miri ca au inceput sa crape???????????????????????
Daca le-ai fiert atata timp de ce ta mai miri ca au inceput sa crape???????????????????????
- toader nicolae
- Veteran
asa mai merge
- ceangau alexandru
- membru activ
de ce nu citesti totul ....te dai destept ...da un raspuns la intrebae...daca nu ...TRECI MAIDEPARTE....toader nicolae scrie:Tu chiar ai fiert bilele 90 de minute????????????????????????????????????
- ceangau alexandru
- membru activ
...ce merge ...hai cu un raspuns...va bagati ca musca in lapte ...si atat...astept ceva concret....toader nicolae scrie:asa mai merge
Am facut si eu bile NUTRABAITS TRIGGA dar nu am patit asa, banuiesc ca ai pus mai putina parte lichida. Eu indiferent cum fac bilele ( cu ou sau cu lapte de porumb) le las o perioada la uscat si dupa aia le fierb sau daca sunt solubile le las in continuare la uscat. Incerca sa le fierbi in aburi.
- ceangau alexandru
- membru activ
...MULTUMESC !!!!Alexandru scrie:Am facut si eu bile NUTRABAITS TRIGGA dar nu am patit asa, banuiesc ca ai pus mai putina parte lichida. Eu indiferent cum fac bilele ( cu ou sau cu lapte de porumb) le las o perioada la uscat si dupa aia le fierb sau daca sunt solubile le las in continuare la uscat. Incerca sa le fierbi in aburi.
Am uitat sa spun ca indiferent de reteta de bile data de producatori sau proprie adaug tot timpul in parte lichida si miere de albine( aproximativ o lingura mare la un kg de mix). Deci daca la un kg de mix pun 400 - 450ml lichid mierea va fi peste acest gramaj.
cu ce le-ai rulat?unde le-ai uscat?a fost un mediu care a provocat o uscare rapida?(caldura)
- ceangau alexandru
- membru activ
...fac bile de 4 ani ....cu masa de 20 ....le usuc la racoare si loc ventilat...reteta este a producatorului...