Hai baietii,marcati gol!
Reguli forum
Anumite materiale pot contine cuvinte si manifestari licentioase. Daca nu sunteti de acord cu aceste conditii, va rugam sa nu accesati aceasta rubrica si ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente. Echipa InfoPescar.tv.
Anumite materiale pot contine cuvinte si manifestari licentioase. Daca nu sunteti de acord cu aceste conditii, va rugam sa nu accesati aceasta rubrica si ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente. Echipa InfoPescar.tv.
- toader nicolae
- Veteran
Re: Hai baietii,marcati gol!
HAI ROMANIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Daca mai faceau si ca aia, puneau capac de tot.timer scrie:http://www.liveleak.com/view?i=60a_1238192257
- vlad eugen
- membru activ
Capac au pus oricum.
- Adam Mihai
- membru activ
Pacat ca ne-am luat 3 si am dat doar 2 .Poate castigam in Austria :Xtoader nicolae scrie:HAI ROMANIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!! F!R !NT!NS !!!
Apropos de meci, eu nu stiu ce parere aveti voi dar revazand fazele golurilorsarbilor, am ajuns la concluzia ca noi ne-am batut singuri.
Dintre cele trei goluri ale lor, doar primul l-as considera al lor, celelalte doua au cam fost ajutorul nostru.
Unul este destul de clar, dupa cum zice lumea, este autogolul lui Stoica, dar ia uitati-va atenti la faza celui de-al doilea gol al lor, cand atacantul lor sta in spatele lui Radoi, oare el sa fi dat in minge? Mi se pare mie ca tot "golul nostru" a fost si asta.
Cu respect.
Dintre cele trei goluri ale lor, doar primul l-as considera al lor, celelalte doua au cam fost ajutorul nostru.
Unul este destul de clar, dupa cum zice lumea, este autogolul lui Stoica, dar ia uitati-va atenti la faza celui de-al doilea gol al lor, cand atacantul lor sta in spatele lui Radoi, oare el sa fi dat in minge? Mi se pare mie ca tot "golul nostru" a fost si asta.
Cu respect.
Dar de Tanase ce ziceti? Merita echipa?
Eu zic ca face fata mai bine ca unii titulari.
Eu zic ca face fata mai bine ca unii titulari.
- Adam Mihai
- membru activ
Vorba ta : "ne-am batut singuri" ... Daca jucam tot asa nu meritam sa prindem Mondialele ... Se vor supara unii ca am zis asta ; dar asta e adevarul !!!eugen scrie:Apropos de meci, eu nu stiu ce parere aveti voi dar revazand fazele golurilorsarbilor, am ajuns la concluzia ca noi ne-am batut singuri.
Cu respect.
!!! F!R !NT!NS !!!
Dupa meciul cu Austria..Piturca dixit:"Eu sunt Victor Piturca,sa nu uitati asta!" Normal ca nu uitam, nu-ti face griji....
la cum merg lucrurile in tara asa merge si echipa OOOOOOOOOOOOOO...............
VAPORU PLUTESTE DAR CU PISICA NU POTI SA BATI CUIE
- Master
- membru activ
Poate scapam dracului de Piturca in felul asta ...
Traiesc in tara tuturor posibilitatilor. Frumoasa tara... pacat ca e locuita...
- toader nicolae
- Veteran
Master scrie:Poate scapam dracului de Piturca in felul asta ...
Chiar crezi ca Piturca este vinovat???????
Tot el este vinovat si pentru decaderea gimnasticii,atletismului,boxului si a sportului romanesc in general.
Tot Piturca este vinovat si pentru cea mai slaba participare a romanilor la ultima olimpiada.
Fara sa exagerez spun ca fara Piturca Romania nu avea nici cea mai mica sansa sa prinda ultimele europene.Chiar credeti ca Tanase este o super valoare??????Mai avem doar 2 jucatori de certa valoare(MUTU SI CHIVU),restul sunt jucatori de care ai nevoie ca sa strangi de 11 si sa poti incepe meciul.
Problema este ,criteriul de selectie la grupele de pitici.Problema este,aparitia acestor jucatori straini de mana a 10 a care tin ocupate locurile copiilor nostrii.
- Master
- membru activ
E prea multa minciuna in fotbalul romanesc ...
Mi se pare ca la cati bani se invart in campionat avem o echipa nationala de toata jena ... Romania si Feroe ...
Ne batem cu pumnii in piept ca cimpanzeii ca avem campionat valoros - ASTA E VALOAREA - LANGA FEROE
PACAT ...
Mi se pare ca la cati bani se invart in campionat avem o echipa nationala de toata jena ... Romania si Feroe ...
Ne batem cu pumnii in piept ca cimpanzeii ca avem campionat valoros - ASTA E VALOAREA - LANGA FEROE
PACAT ...
Traiesc in tara tuturor posibilitatilor. Frumoasa tara... pacat ca e locuita...
- Adam Mihai
- membru activ
Nu e vina numai a lui Piturca , ci si a echipei . Degeaba antreneaza el "bine" daca echipa doarme pe teren . Nu a-ti vazut faza : Romania a dat gol , iar dup 58 de secunde ne-am luat gol . Ce pretentii sa mai ai de la echipa ?
Concluzia mea : Degeaba vine un antrenor de UCL daca echipa joaca dezastruos !!!
Concluzia mea : Degeaba vine un antrenor de UCL daca echipa joaca dezastruos !!!
!!! F!R !NT!NS !!!
- vlad eugen
- membru activ
Credeti ca schimbarea lui Piturca ar aduce rezultate mai notabile in contul Nationalei.?
Parerea mea este ca nu, atata timp cat banul troneaza in detrimentul mandriei de a fi ROMAN si de a reprezenta culorile drapelului.
Parerea mea este ca nu, atata timp cat banul troneaza in detrimentul mandriei de a fi ROMAN si de a reprezenta culorile drapelului.