Pentru vreme calda
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
Pentru vreme calda
Vand mini vitrina frigorifica model Giglio. Dimensiuni L50. I50, H70
250w, motor HP 1/6, gaz R 134A 100gr.
Nu stiu ce inseamna dar asa scrie.Pret 300 lei ne discutabil iar predarea o fac personal doar in Bucuresti pentru a se face proba.
0724.092.795 Marian
250w, motor HP 1/6, gaz R 134A 100gr.
Nu stiu ce inseamna dar asa scrie.Pret 300 lei ne discutabil iar predarea o fac personal doar in Bucuresti pentru a se face proba.
0724.092.795 Marian
Re: Pentru vreme calda
Salut. Un link si o poza reala te rog
Mersi
Mersi
'Viteza luminii este mai mare decât cea a sunetului. De aceea par unii strălucitori înainte să-i auzi vorbind.'
Maine am sa pun si poze.77neo scrie:Salut. Un link si o poza reala te rog
Mersi
???
'Viteza luminii este mai mare decât cea a sunetului. De aceea par unii strălucitori înainte să-i auzi vorbind.'
care sunt dimensiunile din interior ? ma intereseaza spatiul util.
Are 40cm latime si 50cm inaltime la interior, iar la treapta de jos are 20cm adancime si sus 37.
Termometrul este defect dar face bruma de ghiata pe pereti.
Se vinde doar cu proba.
Termometrul este defect dar face bruma de ghiata pe pereti.
Se vinde doar cu proba.
Rezervat.
Ca si vândut.
Probam , pe urma vindem.77neo scrie:Ca si vândut.
Asa este, s-a si vandut.77neo scrie:Ca si vândut.
Multumesc, se poate inchide.
ti-am zis eu?