![smile :)](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/1.gif)
Durata : 48h.
Cantitatea de peste prins: peste 950 kg.
Multe grade sub zero noaptea.
Capturi multe...multi crapi intre 8-13 kg, cativa crapi de 15 kg, patru crapi de 17 kg, o salonta de aproape 18 kg si doi romanesti de 20 kg.
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
E...Bogdane...nu stiu daca au fost -7 grade cat am indurat noi la concursul de pe MV,dar....demn de apreciat!Bogdan Dragan scrie:Prima partida pe anul asta pe Tancabesti impreuna cu Sorin zis si Soare![]()
Capturi multe...multi crapi intre 8-13 kg, cativa crapi de 15 kg, patru crapi de 17 kg, o salonta de aproape 18 kg si doi romanesti de 20 kg.
Salut Iulian,IULIAN C scrie:E...Bogdane...nu stiu daca au fost -7 grade cat am indurat noi la concursul de pe MV,dar....demn de apreciat!Bogdan Dragan scrie:Prima partida pe anul asta pe Tancabesti impreuna cu Sorin zis si Soare![]()
De mult te tot urmaresc...numa cu "dihanii" in brate te vad!!![]()
![]()
Acest contrast-gheata pe bateria de crap-peste prins e chiar fenomenal!
Apropo...vad in poze avertizori fox micron warrior...sunt ai tai sau ai lui Soare?
Nu de alta,am si eu,dar dupa ce i-am cumparat toata lumea spunea ca te tin bateriile2 partide si gata!
Eu le-am pus bateriile in feb 2008 si dupa un sezon dest de incarcat,inca mai merg...
Concluzionand...v-am urmarit si online....frumoasa partida!
Voi avea si eu vreodata ocazia sa ma iei si pe mine cu tine sa ma inveti cum se ademenesc "dulapii" ???
Mai ales pe Tancabesti,ca de cand imi doresc sa ajung acolo......