Vand lansete
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
Vand lansete
Vand urmatoarele lansete:
- 2 buc. Balzer Diabolo VI Carp Float, blank carbon IM - 7, lungime 3,60 m,3 lbs., din 3 bucati (avantaj la transport). Pret: 200 lei/buc. Lansetele au fost cumparate in 2013 de la magazinul Finesse cu 254 lei bucata si arata impecabil (au doar 6 partide la activ)
- o lanseta de spinning Fenwick HMX - S 662 MH-F din 2 buc., lungime 6'6"(2,01 m), putere de aruncare 1/4-1 oz.(7-28 g.)
Pret: 260 lei. Este un bat rigid care se preteaza la pescuitul cu plastice moi pe rauri mai mari gen: Mures, Olt, etc,a vazut o singura data apa si nu are nici cel mai mic defect (este impecabila)
- 2 buc. Balzer Diabolo VI Carp Float, blank carbon IM - 7, lungime 3,60 m,3 lbs., din 3 bucati (avantaj la transport). Pret: 200 lei/buc. Lansetele au fost cumparate in 2013 de la magazinul Finesse cu 254 lei bucata si arata impecabil (au doar 6 partide la activ)
- o lanseta de spinning Fenwick HMX - S 662 MH-F din 2 buc., lungime 6'6"(2,01 m), putere de aruncare 1/4-1 oz.(7-28 g.)
Pret: 260 lei. Este un bat rigid care se preteaza la pescuitul cu plastice moi pe rauri mai mari gen: Mures, Olt, etc,a vazut o singura data apa si nu are nici cel mai mic defect (este impecabila)
Re: Vand lansete
Valabil, cine achizitioneaza lansetele Balzer ofer bonus o saltea de primire Attack.
. Up.gyrgy scrie:Valabil, cine achizitioneaza lansetele Balzer ofer bonus o saltea de primire Attack.
Valabil, sau schimb cu o lanseta feeder de 3,3 - 3,6 m maxim, putere medium, actiune progresiva (Shimano Beastmaster BX, Drennan, Daiwa, etc.) folosite dar in stare foarte buna, cu difereta din partea mea. SI in cazul asta salteaua de primire ramanegyrgy scrie:. Up.gyrgy scrie:Valabil, cine achizitioneaza lansetele Balzer ofer bonus o saltea de primire Attack.
bonus. Mersi.
Anunt valabil.gyrgy scrie:Valabil, sau schimb cu o lanseta feeder de 3,3 - 3,6 m maxim, putere medium, actiune progresiva (Shimano Beastmaster BX, Drennan, Daiwa, etc.) folosite dar in stare foarte buna, cu difereta din partea mea. SI in cazul asta salteaua de primire ramanegyrgy scrie:. Up.gyrgy scrie:Valabil, cine achizitioneaza lansetele Balzer ofer bonus o saltea de primire Attack.
bonus. Mersi.
Pretul pentru cele 2 lansete Balzer scade la 350 lei, salteaua de primire este bonus. Mentionez ca salteaua este nou-nouta, lansetele au 6 iesiri la apa, sunt impecabile. Lanseta Fenwick scade la 240 lei, pescuita o singura data pe Sf. Gheorghe, practic noua.
Sau schimb cu un bat de feeder 3,35-3,60-3,90 m cu diferenta din partea mea daca este cazul, eventual variante.
Sau schimb cu un bat de feeder 3,35-3,60-3,90 m cu diferenta din partea mea daca este cazul, eventual variante.
Valabil.gyrgy scrie:Pretul pentru cele 2 lansete Balzer scade la 350 lei, salteaua de primire este bonus. Mentionez ca salteaua este nou-nouta, lansetele au 6 iesiri la apa, sunt impecabile. Lanseta Fenwick scade la 240 lei, pescuita o singura data pe Sf. Gheorghe, practic noua.
Lanseta Fenwick s-a dat, Balzerele retinute.
Vandut, se poate inchide. Multumesc.