informatie

Moderatori: gor965, florentiniuga

Scrie răspuns
vintanraul
membru activ
membru activ

informatie

Mesaj de vintanraul » 26 Mar 2009, 20:55

daca poate sa-mi spuna cineva unde gasesc mulinete mai ieftine ------BANAX HELICON 5600-----sau okuma pl--------multumesc

Butaru Gabriel
Veteran
Veteran

Re: informatie

Mesaj de Butaru Gabriel » 27 Mar 2009, 08:43

vintanraul scrie:daca poate sa-mi spuna cineva unde gasesc mulinete mai ieftine ------BANAX HELICON 5600-----sau okuma pl--------multumesc
Vezi ca ai un MP.

Closcutz
utilizator
utilizator

Mesaj de Closcutz » 27 Mar 2009, 15:55

Domnule dc stiti ,,locul comorii`` = de unde sa gasim scule pescaresti de calitate superioara si la pret bun , nu ezitati sa-mi spuneti si mie. Un MP si raman dator dc veniti prin zona km 333 pe Dunare. Cate site-uri si magazine n-am batut sa vad care e mai convenabil... Inca o data multumesc domnului Gor...cel mai cumsecade administrator.

gor965
Site Admin
Site Admin

Mesaj de gor965 » 27 Mar 2009, 17:47

Closcutz scrie:............ Inca o data multumesc domnului Gor...cel mai cumsecade administrator.
Nu ma ingropa de viu ...nu sunt administrator !!! :))
P.S
Puteti spune numele magazinului ...dar fara linku-uri directe catre el ... sa nu sune a reclama gratuita !
:D
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!

Imagine

costelino
senior
senior

Mesaj de costelino » 27 Mar 2009, 18:32

@MultaBafta
Avem liber la spus numele magazinului.
Te rog

Closcutz
utilizator
utilizator

Mesaj de Closcutz » 28 Mar 2009, 18:38

gor965 scrie:
Closcutz scrie:............ Inca o data multumesc domnului Gor...cel mai cumsecade administrator.
Nu ma ingropa de viu ...nu sunt administrator !!! :))
Moderator excelent! Da la cate sectiuni moderati si pt faptul ca raspundeti foarte prompt...Sper sa o tineti tot asa :)
Da nu prea vrea nimeni sa spuna magazinul minune....(poate pt ca nu exista in Romania) :-/
Eu am un prieten in Anglia, care vine cam in doua saptamani, dar trebuie sa vad dc o fi vreun avantaj sa-mi ia ceva de pe acolo. Ce ziceti?

Butaru Gabriel
Veteran
Veteran

Mesaj de Butaru Gabriel » 29 Mar 2009, 11:34

costelino scrie:@MultaBafta
Avem liber la spus numele magazinului.
Te rog
Expoaventuri costelino =)) =)) =))

costelino
senior
senior

Mesaj de costelino » 29 Mar 2009, 11:43

Acum 2 ani a avut loc la Polivalenta.Super preturi,cozi nebune,promotii ne-am calcat in picioare sa apucam ceva.Anul trecut ce au zis ei? Ba romanasii nostri au bani ia sa dam noi in preturi!!! Si-au dat fratioare de m-am invartit 2 ore prin Romexpo si-am iesit cu 5 borcane de la Carp Zoom.Adevarul ca singura coada acolo era.
Sa vedem si anul asta unde-i duce tupeul mai ales ca-i criza.

Neamtul
Veteran
Veteran

Mesaj de Neamtul » 29 Mar 2009, 13:11

N-ar fi rau o reducere de preturi,daca tot vor sa vanda.Daca continua ca anul trecut ....atunci sa fie sanatosi.
Mai bine stau si pandesc ofertele de sezon la magazinele online. :D

gor965
Site Admin
Site Admin

Mesaj de gor965 » 29 Mar 2009, 16:30

Anul trecut doar in ultima zi au fost reduceri considerabile si-a fost aglomeratie ca la circ. In restul zilelor ,marfa era mai scumpa decat pe on-line (eu mi-am luat lansetele mai scump cu 10 ron/buc...dar am preferat sa stiu ca le verific si le transport eu in siguranta pana acasa) . Parerea mea e ca daca aveau reduceri de la inceput erau mult mai castigati (marfa pe stoc sa fii avut ). Fortand o comparatie , succesul Hyper market-urilor se bazeaza pe volumul de vanzari ,nu pe marimea adaosului comercial aplicat. La cum au crescut preturile la anumite firme si cum s-a procopsit romanul cu salariul inghetat( acelasi de anul trecu) , fara reduceri substantiale la marfa expusa... nu mai baga lumea mana la ariciul din buzunar ! >:)
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!

Imagine

Scrie răspuns

Înapoi la “Mulinete”