Stie cineva o mulinete in jur de 50 lei maxim gen dragon pentru caras platica etc
Vreau sa le folosesc pentru niste lansete de 2.70m
Multumesc
Mulinete pret redus recomandare
Moderatori: gor965, florentiniuga
Re: Mulinete pret redus recomandare
M-ar interesa si pe mine Dane cateva asa , nu am fost niciodata in Dragon sa iti spun , dar in schimb ar putea amicii de forum care au trecut pe acolo sa ne sfatuiasca .
Acum nu toti vor sa scoata monstrii , doar sa fie mulneta fiabila cat de cat , dar e greu sa diferentiezi intre atatea , ce-i drept eu nu stiu micile detalii care fac diferenta la o mulineta . Chiar aseara imi arata un baiat o mulineta ieftina care o are de vreo 5 ani , Okuma Tamoka parca si merge numai la Blasova cu ea si scoate pesti mari , chiar si bataiosul ten .
Mai asteptam .
Acum nu toti vor sa scoata monstrii , doar sa fie mulneta fiabila cat de cat , dar e greu sa diferentiezi intre atatea , ce-i drept eu nu stiu micile detalii care fac diferenta la o mulineta . Chiar aseara imi arata un baiat o mulineta ieftina care o are de vreo 5 ani , Okuma Tamoka parca si merge numai la Blasova cu ea si scoate pesti mari , chiar si bataiosul ten .
Mai asteptam .
Re: Mulinete pret redus recomandare
Salut. Sper ca nui prea tarziu raspunsul meu. Uitativa un pic la mulinetele comercializate de ET si puteti merge si la ei in magazin sa le testatii .