Salutare imi poate da cineva cateva detalii despre aceste tipuri de lansete , sunt bune de ceva ?
Fir intins
Lansete Sert Sedna sau FL Supreme Carp
Moderatori: gor965, florentiniuga
- Aurelian24
- utilizator
Re: Lansete Sert Sedna sau FL Supreme Carp
Sedna...Foarte groasa ...foarte grea ...foarte moale...si de ceva timp ,foarte scumpa ptr. ce ofera !
Supreme mi-am luat eu anu' asta, deocamdata au numai 4 iesiri, sunt f. multumit de cum se comporta, finisaj bun si aspect frumos, se incarca si arunci bine cu plumbi de 100, parca ar cere si mai mult dar n-am avut nevoie sa arunc mai departe de 100 m. Am un prieten care a aruncat cu ele si a zis ca se comporta ca Fox Elite, acu daca a mintit el, atunci mint si eu.
- Aurelian24
- utilizator
Salutare , domnul Nelutu as vrea sa va intreb cat de subtiri sunt betele supreme pt ca eu nu am vazut decat pe net cum arata .
Fir intins
Fir intins
La cotor au 18 mm, sub mandrina.
- Adam Mihai
- membru activ
Si eu itzi recomand Supreme ... Am doua vergi Supreme ...Sunt foarte multumit de ele ,fac parte din vergile mele preferate . Cel mai mult imi place Shakespeare (varga) foarte usoara si am scos cu ea si bugati de 15 kg ( recordul meu personal)
!!! F!R !NT!NS !!!
15kg la varga...!?bravo!
- Adam Mihai
- membru activ
Daca vedeai cum era varga ziceai ca e facuta din gumaOXY666666 scrie:15kg la varga...!?bravo!
!!! F!R !NT!NS !!!