Crestinesti...
Moderatori: mini_mic, vali003, Coleman
Re: Crestinesti...
Bine bre Tavi,sa fie primit..
Da-i Doamne,Atotputernicule, intelepciune si succesuri.Fa Doamne, Milostive,ca roaba ta Elena sa nu cada in ispita europarlamentarelor si linisteste-o cu povetele tale. Daruieste-i Doamne,Prealuminatule,supusei tale Elena,minte odihnita si nu o duce inspre pierzania politicii, vruta si nevruta.Fa-l Preamarite,pe pastorul ei Traian,cel ce-o carmuieste ca pe-o oaie ratacita,s-o pasca-n tihna si-n neticalosii.Si coboara Marite,linistea peste faptura ei,infrateste-o in ale intelegerii ,ca mult ai de muncit.
Da-i Doamne,Atotputernicule, intelepciune si succesuri.Fa Doamne, Milostive,ca roaba ta Elena sa nu cada in ispita europarlamentarelor si linisteste-o cu povetele tale. Daruieste-i Doamne,Prealuminatule,supusei tale Elena,minte odihnita si nu o duce inspre pierzania politicii, vruta si nevruta.Fa-l Preamarite,pe pastorul ei Traian,cel ce-o carmuieste ca pe-o oaie ratacita,s-o pasca-n tihna si-n neticalosii.Si coboara Marite,linistea peste faptura ei,infrateste-o in ale intelegerii ,ca mult ai de muncit.
Da nu te lasi deloc !Te tii ca un pitbul de ei !timer scrie:Bine bre Tavi,sa fie primit..
http://outvision.files.wordpress.com/20 ... asescu.jpg
Vi s-a intamplat sa va cada din mana, pe covor sau mocheta, un surub de mici dimensiuni? Sunt convins ca da! Prima tentativa de cautare va purcede cu oarecare incredere, banuind cat de cat locul impactului cu materialul lanos sau nelanos (daca e cu modele esti terminat din start). Niciodata nu va fi acolo, asa ca reactia ta va fi la inceput una de bun simt, controlata emotional: "Culmea, unde o fi, totusi?". Dorinta arzatoare de a-l gasi si flerul tau, te vor orienta intr-o alta zona de cautare, dar nu la mare distanta. De data asta, explorarea o vei face mai minutios, de regula prin pipaire. Simtul tactil iti va juca insa feste, asa ca nici acum nu vei izbandi. Este momentul cand vei incropi prima referire la originile metalifere a celui mult ravnit. "Unde esti, surubu' ma-tii...? "Raspunsul nu-l vei primi niciodata, asa ca vei renunta in final, rapus fiind de minuscula insecta metalica. Il vei gasi (poate) altadata, cand nu vei mai avea nevoie de el. Sau cand va da sotia cu aspiratorul pe covor: "Am dat de un surub! Iti trebuie?" Raspunsul il intuiti voi...
Man ,daca n-ai un detector de metale la indemana ...merge cautarea cu un magnet !...sa vezi cum gasesti si Nordul !
George,sunt off topic dar mor de curiozitate:Ce culoare urmeaza dupa " gor965 "?
Taica Chronos..
..................................................................
-Cristiene,cat mai e ceasu',ca-l uitai la Ioana acas'?
-Doua si un sfert ,sefu'!
-Mah,ma dezamagesti ca si ofiteru' ala superior,imi aduci aminte de doi s-un sfert..Da ceasu' inapoi sau inainte,nu ma-ntereseaza..!
-Dam sefu',cum s-a dat si la Baneasa,daca-mi permiteti....
-Bai,mai bine faceti ceva cu cifra doi da pa ceasuri..O dezlipiti la program si o lipiti ,dupa...Ai inteles Cristiene?
-Sefu',cu aracet,cu scotch sau cu guma de mestecat..?
-Cu guma mah,cu guma,sa ne mai calmam...Iar ora doua noaptea,devine ora patrusprezece,ca si-asa vine vara,sa nu ziceti ca nu v-am spus...
-Transmitem la dom Boc,sa dea ordonantza de urgentza,sefu'...
-Hai,slobozirea..!
..................................................................
-Cristiene,cat mai e ceasu',ca-l uitai la Ioana acas'?
-Doua si un sfert ,sefu'!
-Mah,ma dezamagesti ca si ofiteru' ala superior,imi aduci aminte de doi s-un sfert..Da ceasu' inapoi sau inainte,nu ma-ntereseaza..!
-Dam sefu',cum s-a dat si la Baneasa,daca-mi permiteti....
-Bai,mai bine faceti ceva cu cifra doi da pa ceasuri..O dezlipiti la program si o lipiti ,dupa...Ai inteles Cristiene?
-Sefu',cu aracet,cu scotch sau cu guma de mestecat..?
-Cu guma mah,cu guma,sa ne mai calmam...Iar ora doua noaptea,devine ora patrusprezece,ca si-asa vine vara,sa nu ziceti ca nu v-am spus...
-Transmitem la dom Boc,sa dea ordonantza de urgentza,sefu'...
-Hai,slobozirea..!
- nagy victor
- Veteran
ca asa se obisnuia la P.C.R. TRAIASCA !!!tavimai scrie:Ma ca cum dreac se molipseste rasu aista asa la distanta si pe deasupra si peste Carpatii cei inalti ? Zici ca-i mai molipsitor ca ciuma !timer scrie:Mai Tavi,ma molipsii de la tine si-ncepui si io sa rad(tot asa) :)Sau mai rau,ca narodu' de si-a vazut gaura .rului!tavimai scrie:Hai ma ca esti bun de tot !Citesc si rad in hohote aci de unul singur ca prostu !
Numai ca eu mai am si momente cand ma-nvinetesc de tot ca ma tot calca ala pe bombeu cu intrebarile alea ale lui repetate si tendentioase !Si cand vad ca-s prea vânat schimb topicu si tot asa trec de la o stare la alta ! Vezi p-acolo pe la legi si anpauri ca si acolo-i de ras cat cuprinde.Nu stiu turca sau araba ca asa poate m-ar intelege omu mai bine ! Fii linistit ca nici asa ca ala-i "neam de partizan" comunist !
Pescuitul Inainte de Toate !
Cine NU Respecta Natura , NU se Respecta pe SINE !
http://pescarulbihorean.ro/
http://pescarulbihorean.ro/forum/
Victore,esti disident?
- nagy victor
- Veteran
Daca ne luam dupa ce scrie dl. Tavimai despre mine . atunici DA ! (sa nu uitam ca de obicei disidentii lupta pt. o cauza nobila) asa ca nu ma simt ofensat ! (sau poate dl TAVIMAI se referea la moderatorul care l-a atentionat in topicul respectiv ? ), asa cum ne-a obisnuit nu se refera clar la vreo persoana , deci toti care au postat pe acel topic sunt posibili '' partizani comunisti '' chiar si moderatorii . Dupa cum observati , domnia sa vede ''reconcilierea'' dintre noi doi in felul urmator , eu sa stau cuminte in banca mea cu ciocu mic , iar el sa trimbita de la tribuna , tot felul de sloganuri patriotice de mult rasuflate si expirate !timer scrie:Victore,esti disident?
Dragi TOVARASI e timpul sa va treziti la realitate , e timpul sa puneti osul la treaba daca sunteti atit de patrioti , falsele demagogii patriotice si nationaliste nu mai au valoare nici in programele electorale , ce sa mai vorbim de viata de zi cu zi care este asa cum o stim, datorita faptului ca atunci cind trebuia sa schimbam cea ce era de schimbat noi am inghitit din nou gogoasa multumita discursurilor demagogice care au incintat urechile dar stomacul majoritatii tot gol a ramas ! Dragul meu prieten , daca ne cunoastem asa cum sustii intr-o alta postare atunci stii ca tot ce ai scris despre mine este o minciuna , ar trebui sa stii ca intradevar sunt bolnav si mai ales ar trebui sa te prezinti , deoarece toti cei care ma cunosc stiu ca am probleme cu memoria vizuala de cind m-am operat . Am mai scris , daca aveti dubii in privinta persoanei mele va puteti informa la una din cele doua asociatii de pescari sportivi din Oradea !
- toader nicolae
- Veteran
nagy victor scrie:Daca ne luam dupa ce scrie dl. Tavimai despre mine . atunici DA ! (sa nu uitam ca de obicei disidentii lupta pt. o cauza nobila) asa ca nu ma simt ofensat ! (sau poate dl TAVIMAI se referea la moderatorul care l-a atentionat in topicul respectiv ? ), asa cum ne-a obisnuit nu se refera clar la vreo persoana , deci toti care au postat pe acel topic sunt posibili '' partizani comunisti '' chiar si moderatorii . Dupa cum observati , domnia sa vede ''reconcilierea'' dintre noi doi in felul urmator , eu sa stau cuminte in banca mea cu ciocu mic , iar el sa trimbita de la tribuna , tot felul de sloganuri patriotice de mult rasuflate si expirate !timer scrie:Victore,esti disident?
Dragi TOVARASI e timpul sa va treziti la realitate , e timpul sa puneti osul la treaba daca sunteti atit de patrioti , falsele demagogii patriotice si nationaliste nu mai au valoare nici in programele electorale , ce sa mai vorbim de viata de zi cu zi care este asa cum o stim, datorita faptului ca atunci cind trebuia sa schimbam cea ce era de schimbat noi am inghitit din nou gogoasa multumita discursurilor demagogice care au incintat urechile dar stomacul majoritatii tot gol a ramas ! Dragul meu prieten , daca ne cunoastem asa cum sustii intr-o alta postare atunci stii ca tot ce ai scris despre mine este o minciuna , ar trebui sa stii ca intradevar sunt bolnav si mai ales ar trebui sa te prezinti , deoarece toti cei care ma cunosc stiu ca am probleme cu memoria vizuala de cind m-am operat . Am mai scris , daca aveti dubii in privinta persoanei mele va puteti informa la una din cele doua asociatii de pescari sportivi din Oradea !
Victore,sincer nu cred ca Tavi are ceva cu problemele tale(as fi total dezamagit daca ar fi asa)si un handicap nu este nicicum un motiv de caterinca ieftina,decat pentru oamenii care sunt cu adevarat handicapati.Sincer regret ce ti s-a intamplat si sunt convins ca si Tavi regreta asta desi postarile voastre au luat-o razna la un momentdat.Trebuie sa intelegi ca originile omului,cultura,religia sau culoarea pieli nu trebuie sa conteze.In opinia mea poti sa ai pielea si albastra daca sufletul este curat.
Sincer,nu am inteles nici eu cu Tavi poate lauda o institutie care incaseaza banii nostri inainte sa vada un dosar penal al unui braconier,FINALIZAT.Oricum,este decizia lui si trebuie sa o respect.
Victore,sincer nu cred ca trebuie sa demonstrezi cuiva,faptul ca ai unele probleme si un om destept intelege ca nu ai nimic de castigat daca ne minti.
Domnilor,trebuie sa intelegeti ca prin postarile voastre trebuie sa combateti ideia,daca credeti ca nu este corecta dar nu trebuie niciodata combatuta persoana.
Trebuie sa intelegeti ca sunteti doi oameni inteligenti,judecand dupa postarile voastre si nu va puteti permite sa va purtati ca niste copii.
p.s daca va deranjeaza faptul ca am vorbit la per tu ,spuneti-mi ceva si ma conformez.Personal consider ca nu asta este modul prin care iti arati respectul.
- nagy victor
- Veteran
Ai dreptate , ma cam luat valul , nu am nici o scuza .toader nicolae scrie:nagy victor scrie:Daca ne luam dupa ce scrie dl. Tavimai despre mine . atunici DA ! (sa nu uitam ca de obicei disidentii lupta pt. o cauza nobila) asa ca nu ma simt ofensat ! (sau poate dl TAVIMAI se referea la moderatorul care l-a atentionat in topicul respectiv ? ), asa cum ne-a obisnuit nu se refera clar la vreo persoana , deci toti care au postat pe acel topic sunt posibili '' partizani comunisti '' chiar si moderatorii . Dupa cum observati , domnia sa vede ''reconcilierea'' dintre noi doi in felul urmator , eu sa stau cuminte in banca mea cu ciocu mic , iar el sa trimbita de la tribuna , tot felul de sloganuri patriotice de mult rasuflate si expirate !timer scrie:Victore,esti disident?
Victore,sincer nu cred ca Tavi are ceva cu problemele tale(as fi total dezamagit daca ar fi asa)si un handicap nu este nicicum un motiv de caterinca ieftina,decat pentru oamenii care sunt cu adevarat handicapati.Sincer regret ce ti s-a intamplat si sunt convins ca si Tavi regreta asta desi postarile voastre au luat-o razna la un momentdat.Trebuie sa intelegi ca originile omului,cultura,religia sau culoarea pieli nu trebuie sa conteze.In opinia mea poti sa ai pielea si albastra daca sufletul este curat.
Sincer,nu am inteles nici eu cu Tavi poate lauda o institutie care incaseaza banii nostri inainte sa vada un dosar penal al unui braconier,FINALIZAT.Oricum,este decizia lui si trebuie sa o respect.
Victore,sincer nu cred ca trebuie sa demonstrezi cuiva,faptul ca ai unele probleme si un om destept intelege ca nu ai nimic de castigat daca ne minti.
Domnilor,trebuie sa intelegeti ca prin postarile voastre trebuie sa combateti ideia,daca credeti ca nu este corecta dar nu trebuie niciodata combatuta persoana.
Trebuie sa intelegeti ca sunteti doi oameni inteligenti,judecand dupa postarile voastre si nu va puteti permite sa va purtati ca niste copii.
p.s daca va deranjeaza faptul ca am vorbit la per tu ,spuneti-mi ceva si ma conformez.Personal consider ca nu asta este modul prin care iti arati respectul.
In legatura cu per tu-ul , nici o problema , este normal pe un forum si mai ales intre pescari , multumesc pt. sfat , il consider ca pe unul prietenesc (sincer !).
Mai fratilor ! Ma bagai si eu aci la una d-asta mai crestineasca si citind iar ma cracanai de ras asa de unul singur !Nu-mi mai "bat gura de pomana cu surzi" ca se pare ca o fac degeaba dar va zic si eu una cat de cat mai crestineasca care ,zic eu,este pentru cei care au in primul rand urechi si mai apoi si nitica materie cenusie pe care bineinteles o folosesc !
"Un om sarman se plimba prin padure pana cand ajunse la un copac .In varful copacului o vrabiuta se lafaia pe o ramurica,mai jos statea lejera o turturica comoda pe o creanga iar la baza copacului, legat strans,un caine se zbatea din greu in lant.
-Cum ai ajuns tu vrabiuto acolo sus? zise omul.
-Pai eu, cip-cirip la UTC,cip-cirip la PCR,cip-cirip la sindicat, uite-asa m-am inaltat !
-Dar tu turturico, cum ai ajuns acolo?
-Pai eu ,gru-gru-gru la UTC,gru-gru-gru la PCR,gru-gru-gru la sindicat uite-asa eu am urcat !
-Dar tu catelule ce-ai patit ?
-Hm!Pai eu ham-ham-ham la UTC,ham-ham-ham la PCR,ham-ham-ham la sindicat uite-asa-m ajuns legat !"
Morala:O deduce fiecare in functie de numarul de circumvolutiuni si bineinteles INTERESE !(DAR INCA ESTE VALABILA SI AZI !)
"Un om sarman se plimba prin padure pana cand ajunse la un copac .In varful copacului o vrabiuta se lafaia pe o ramurica,mai jos statea lejera o turturica comoda pe o creanga iar la baza copacului, legat strans,un caine se zbatea din greu in lant.
-Cum ai ajuns tu vrabiuto acolo sus? zise omul.
-Pai eu, cip-cirip la UTC,cip-cirip la PCR,cip-cirip la sindicat, uite-asa m-am inaltat !
-Dar tu turturico, cum ai ajuns acolo?
-Pai eu ,gru-gru-gru la UTC,gru-gru-gru la PCR,gru-gru-gru la sindicat uite-asa eu am urcat !
-Dar tu catelule ce-ai patit ?
-Hm!Pai eu ham-ham-ham la UTC,ham-ham-ham la PCR,ham-ham-ham la sindicat uite-asa-m ajuns legat !"
Morala:O deduce fiecare in functie de numarul de circumvolutiuni si bineinteles INTERESE !(DAR INCA ESTE VALABILA SI AZI !)
Mai Tavi si Victor , de ce nu va scrieti voi pe mesaje private toata tarasenia ? Noi oricum nu intelegem mai nimic , sau poate numai eu ????
- toader nicolae
- Veteran
Sper din tot sufletul ca tu sa ai dreptate si ANPA sa schimbe ceva in haosul care se cheama pescuit sportiv ,desi da-mi voie sa ma indoiesc sincer ca poate exista o institutie a statului roman care sa isi faca treaba cinstit.
Cand primii 10 braconieri vor fi obligati sa plateasca amenda penala de vreo 50 000 - 100 000 ron o sa-ti dau dreptate dar pana atunci da-mi voie sa fiu sceptic.
Cand primii 10 braconieri vor fi obligati sa plateasca amenda penala de vreo 50 000 - 100 000 ron o sa-ti dau dreptate dar pana atunci da-mi voie sa fiu sceptic.
Respecte !Din punctul meu este incheiata !Esti un finut ca te exprimi asa desi sunt convins ca nu e chiar de neinteles atata timp cat ai si fost oarecum citat in unele postari !Am ajuns la concluzia ca anumite capatani nu sunt bune nici macar pentru ciorba asa ca renunt !vali003 scrie:Mai Tavi si Victor , de ce nu va scrieti voi pe mesaje private toata tarasenia ? Noi oricum nu intelegem mai nimic , sau poate numai eu ????
PS
Ma mai "scald" doar in balta mea cu râme si rime !Esti invitatul meu acolo mai ales ca ai si tu partea ta !