apa in crestere, chiar foarte mult.
3 insi .. 4 zile .. 2 ciortani,o mreana si cateva moace, doua-trei platici ..
am pescuit pe malul celalalt-vizavi de comuna Facaeni.
locuri superbe cu salcii cazute in apa,30-40plumbi pierduti si tot atatea ace
![laughing :))](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/21.gif)
Moderatori: gor965, mini_mic, Sebastian, vali003
hannibal scrie:va salut! vreau sa ma duc maine dupa amiaza pe borcea si ne am gandit sa ne ducem la cotul dracului. stie cineva ceva de aceasta locatie? merita incercata? orice ar fi ma duc maine ca nu mai pup eu trei libere si ma gandeam ori la facaieni ori aici.
mare dreptate ai, eu nu sunt consumator de peste..doar cel in conservahannibal scrie:ce sa facem? sa umflam buzunarele patronilor de balti? mai fac si din astea ca sa mai prind peste dar nimic nu se compara cu Dunarea.macar iesirea cu prietenii sau familia e un castig. si apoi daca fac un calcul, cu ce dau pe o balta cu plata , ca altfel nu prea vezi peste pe astea salbatice si cu alte cheltuieli aferente cam tot pe acolo ajungi . asa ca mai bine aleg sa merg pe Dunare chiar daca stiu ca in cele mai multe cazuri nu prind peste mare, exista intotdeauna o speranta. cat despre electricieni , astia nu o sa dispara asa cu una cu doua.Foamea e mare si nepasarea celor care ar trebuie sa ia masuri la fel. e bine ca nu trece Dunarea doar prin Romania ca altfel nu mai era peste in ea. cine a prins vremurile bune a avut noroc , noi pescarii din ziua de azi ramanem ma mult cu speranta! dar tot e frumos pe Dunare! si apoi nu ma duc sa iau peste cu sacul de acolo. acolo de un bors sau o saramura la fata locului . atmosfera si anturajul conteaza mai mult pentru mine!