vind husa picheti
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
- marian_mihai69
- membru activ
vind husa picheti
vind huse picheti 2 bucati x 50 lei,culoare neagra,lungime 89cm,prevazuta cu minere,poze pe email
husa este de culoare neagra, in format patrat de 10cm pe 10cm in interior ,lungime 89 cm ,formata din 2 parti :
-partea exterioara care are minere si bretea de dus pe umar,cu inchidere cu fermoar,la cele doua capete cu piele ecologica,materialul din care este facuta este asemanator cu cel al gentilor de voiaj
-partea interioara din material textil cusut dublu, in interiorul materialului dublu cred ca are carton.
husa este de culoare neagra, in format patrat de 10cm pe 10cm in interior ,lungime 89 cm ,formata din 2 parti :
-partea exterioara care are minere si bretea de dus pe umar,cu inchidere cu fermoar,la cele doua capete cu piele ecologica,materialul din care este facuta este asemanator cu cel al gentilor de voiaj
-partea interioara din material textil cusut dublu, in interiorul materialului dublu cred ca are carton.
- marian_mihai69
- membru activ
Re: vind husa picheti
la schimb cu swingere k karp +diferenta
- marian_mihai69
- membru activ
- carapavel florin
- senior
salut mai lasi ceva ca as dori eu o bucata ?
- marian_mihai69
- membru activ
una vinduta ,ramas o husa 50 ron
trimiti prin posta?daca da o iau eu!
- marian_mihai69
- membru activ
vindute se poate inchide