Un fir bun...o parere va rog!
Moderator: gor965
- beju_ionut
- utilizator
Un fir bun...o parere va rog!
Va salut!...ma intereseza sa schimb firul pe tamburii principali cat si pe cei secundari...am gasit ceva pe forum dar discutiile sunt destul de vechi(2010)...chiar nu stiu ce firma sa aleg...din ce am vazut pe alte forumuri cei de la Ultima se pare ca sunt destul de ok pret caliate...precizez ca pescuiesc in general pe balti private si ma intereseaza un fir de maxim 0.28 pt tanburii principali si 0.35 pt ceilalti(plantat).Astept parerile si sfaturile dvs.!Va multumesc si fire intinse!
- viorel doloc
- membru activ
Re: Un fir bun...o parere va rog!
Neata'.
Recomand Sufix Ultraknot Yellow(fluo)...raport calitate pret - foarte bun.
Recomand Sufix Ultraknot Yellow(fluo)...raport calitate pret - foarte bun.
- Madalin Dirla
- Veteran
Va recomand 0.25 pentru aruncari si 0.40 pentru plantat.
Eu prefer sa pun un fir mai ieftin pe care il schimb dupa 2-3 partide de pescuit decat sa pun un shimano de care sa trag tot anul.
Eu prefer sa pun un fir mai ieftin pe care il schimb dupa 2-3 partide de pescuit decat sa pun un shimano de care sa trag tot anul.
beju_ionut scrie:Va salut!...ma intereseza sa schimb firul pe tamburii principali cat si pe cei secundari...am gasit ceva pe forum dar discutiile sunt destul de vechi(2010)...chiar nu stiu ce firma sa aleg...din ce am vazut pe alte forumuri cei de la Ultima se pare ca sunt destul de ok pret caliate...precizez ca pescuiesc in general pe balti private si ma intereseaza un fir de maxim 0.28 pt tanburii principali si 0.35 pt ceilalti(plantat).Astept parerile si sfaturile dvs.!Va multumesc si fire intinse!
salut eu folosesc krystonite
- beju_ionut
- utilizator
Va multumesc pt sugestii:)
daiwa tournament orange sau fluo de 0,28
sau stren VHG
cat despre tamburii de rezerva e doar o chestie de gust, cam orice fir de peste 0,35 rezista unui pescuit plantat
toate cele bune!
sau stren VHG
cat despre tamburii de rezerva e doar o chestie de gust, cam orice fir de peste 0,35 rezista unui pescuit plantat
toate cele bune!
CARP HUNTERS TEAM