OPERATIUNEA "MONSTRU"
Moderatori: mini_mic, vali003, Coleman
Re: OPERATIUNEA "MONSTRU"
Asa da, credeam ca pana in prohibitie
"Sporea" lista te asteapta
Bine e harta s-o stitieugen scrie:harta Deltei Dunarii
Ca sa nu va rataciti,
Dar sa va luati si poame,
Ca sa nu,...muriti de foame !
Cand in Delta pescuieste,
Zic sa aiba fiecare,
O scula de dat la peste,
Si o vesta de salvare !
Nu uitati de "lumanari"
Sa "vedeti" mai bine pluta !
Ca umbland "pe trei carari"
"Monstrul" nu va rupe guta !
Si cand foamea va indoaie
Voi sa fiti toti temerari,
De n-ati prins nimic in ploaie,
Va hraniti doar cu tantari !
Monstrul si de-o fi ca palma
Victoriosi pescari veniti acasa,
In timp ce altii au vazut doar crama,
Voi v-ati ales cu amintiri in plasa !
Multumim fosrte mult,Eugen
Acum trebuie sa gasim pe cineva sa ne-o "traduca".
Acum trebuie sa gasim pe cineva sa ne-o "traduca".
- toader nicolae
- Veteran
In atentia ostasilor ce vor lua parte la operatiunea "MONSTRU"
Am gasit nr de tel a unui pescar de la MILA23 care m-a asigurat cavom gasi acolo tot ce ne intereseaza,inclusiv monstrul.Acesta se ocupa cu inchirierea barcilor pentru pescuit si cu pregatirea locurilor pentru pescuit la crap.Daca il sunam cu 1 saptamana inainte ne va momi o zona .Pretul unei barci cu vasle este de 35RON/zi si cu motor150RON.Avem in sfarsit toate detaliile puse la punct ca sa putem demara operatiunea ,singura necunoscuta fiind data in care vom pleca.Aici propun data de 17IUNIE deoarece este intr-o zi de joi si avem cursa rapida de la TULCEA,astfel nu vom fi presati de timp pentru ajungerea la locul de pescuit si instalarea corturilor.
Daca cei 4 ostasi inscrisi pana acum sunt de acord cu data voi posta in topicul INSCRIERI OPERATIUNEA "MONSTRU" toate detaliile misiunii si costurile necesare pentru ajungerea la locul de pescuit si intoarcerea acasa.Restul cheltuielilor il priveste pe fiecare personal.
Am gasit nr de tel a unui pescar de la MILA23 care m-a asigurat cavom gasi acolo tot ce ne intereseaza,inclusiv monstrul.Acesta se ocupa cu inchirierea barcilor pentru pescuit si cu pregatirea locurilor pentru pescuit la crap.Daca il sunam cu 1 saptamana inainte ne va momi o zona .Pretul unei barci cu vasle este de 35RON/zi si cu motor150RON.Avem in sfarsit toate detaliile puse la punct ca sa putem demara operatiunea ,singura necunoscuta fiind data in care vom pleca.Aici propun data de 17IUNIE deoarece este intr-o zi de joi si avem cursa rapida de la TULCEA,astfel nu vom fi presati de timp pentru ajungerea la locul de pescuit si instalarea corturilor.
Daca cei 4 ostasi inscrisi pana acum sunt de acord cu data voi posta in topicul INSCRIERI OPERATIUNEA "MONSTRU" toate detaliile misiunii si costurile necesare pentru ajungerea la locul de pescuit si intoarcerea acasa.Restul cheltuielilor il priveste pe fiecare personal.
- toader nicolae
- Veteran
Perioada de prohibitie tine pana pe 11 iunie asa ca putem pleca pe 12 dimineata.Sper ca este ok asa.
Stiu ca o sa-mi umple-ti frigideru dar accept consecintele:toader nicolae scrie:Perioada de prohibitie tine pana pe 11 iunie asa ca putem pleca pe 12 dimineata.Sper ca este ok asa.
Pe data de 12 Iunie este ziua mea iar pe data de 21 Iunie este ziua baiatului meu.
Crede-ti ca se poate programa in asa fel excursia incat sa impac si capra si varza?
Dau o masa acolo pentru asta.
- toader nicolae
- Veteran
Dupa 13 pana pe 19 este bine???
Stiti cum as fi impacat eu si "capra si varza"?costelino scrie: Stiu ca o sa-mi umple-ti frigideru dar accept consecintele:
Pe data de 12 Iunie este ziua mea iar pe data de 21 Iunie este ziua baiatului meu.
Crede-ti ca se poate programa in asa fel excursia incat sa impac si capra si varza?
Dau o masa acolo pentru asta.
I-as fi luat pe amandoi, si pe tata si pe fiu si as fi facut "sejurul" in perioada 12 iunie-21 iune. Daca as fi prins "monstrul",l-as fi dat sarbatoritilor, nu de alta dar stiam la ce o sa ma astept in loc de "chef al invingatorului" sau "udatul trofeului", si cu asta cheful ar fi fost dublu.
Sper ca o sa fiu pe faza in ziua cea mare si sa va urez la amandoi cele bune si, totodata, vreau sa-ti urez cele bune vazandu-te cu trofeul in brate.
Cu stima.
Multumesc Eugen
Copilul meu are 10 ani si nu prea am curajul sa-l expun unei asemenea aventuri in conditii ceva mai extreme cum este Delta.Stii tu,nu sunt doctori,spitalele sunt departe, mai dai si de ceva tantarime si altele.
Nu zic ca nu mi-ar fii placut,dar...e periculos.
Copilul meu are 10 ani si nu prea am curajul sa-l expun unei asemenea aventuri in conditii ceva mai extreme cum este Delta.Stii tu,nu sunt doctori,spitalele sunt departe, mai dai si de ceva tantarime si altele.
Nu zic ca nu mi-ar fii placut,dar...e periculos.
- toader nicolae
- Veteran
Tebuie sa sun si la navrom ca sa aflu programul si pretul vaporului de la Tulcea si o sa postez programul exact.
- toader nicolae
- Veteran
Sper ca o sa fiu pe faza in ziua cea mare si sa va urez la amandoi cele bune si, totodata, vreau sa-ti urez cele bune vazandu-te cu trofeul in brate.
Cu stima
Da pe mine nu vrei sa ma vezi cu monstrul in brate
Cu stima
Da pe mine nu vrei sa ma vezi cu monstrul in brate
toader nicolae scrie: Da pe mine nu vrei sa ma vezi cu monstrul in brate
As vrea sa va vad pe fiecare cu cate un monstru.
Oricum am eu asa o presimtire ca nu va fi un singur "monstru". Fiecare va avea cel putin cate unul.
Si pe urma, hai sa fim seriosi, indiferent ce va fi, cu monstrul din adancuri, tot va exista o distractie si un chef "monstru", nu. Deci ceva legat de monstru tot va fi
Daca este sa fie monstru, apai monstru sa fie tot.
Cu stima.