Reparatii si constructii Navomodele de plantat.
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
- doncostel20
- utilizator
Re: Reparati si constructi Navomodele de plantat.
Ma intereseaza si pe mine o barcuta cu 2 cuve, pret(doresc sa o cumpar in iarna, poate faceti un pret mai convenabil pt.client,pt.atunci),poze si niste detalii despre componentele ei pe privat (ms).Va multumesc.
Platesti piesele care intra in ia, iar manopera dai cat consideri tu. (De la 10 lei in sus)doncostel20 scrie:Ma intereseaza si pe mine o barcuta cu 2 cuve, pret(doresc sa o cumpar in iarna, poate faceti un pret mai convenabil pt.client,pt.atunci),poze si niste detalii despre componentele ei pe privat (ms).Va multumesc.
Crezi ca e scump?
Tel0762.865.274
- doncostel20
- utilizator
Suna bine....,am sa iau legatura cu D.stra!LARY scrie:Platesti piesele care intra in ia, iar manopera dai cat consideri tu. (De la 10 lei in sus)doncostel20 scrie:Ma intereseaza si pe mine o barcuta cu 2 cuve, pret(doresc sa o cumpar in iarna, poate faceti un pret mai convenabil pt.client,pt.atunci),poze si niste detalii despre componentele ei pe privat (ms).Va multumesc.
Crezi ca e scump?
- georgemarian
- Veteran
Salut ,un navomodel cu o cuva de la catt pleaca ? Se mai pot achizitiona si in rate ? Zi buna
Ai un PM si discutam daca esti interesat.georgemarian scrie:Salut ,un navomodel cu o cuva de la catt pleaca ? Se mai pot achizitiona si in rate ? Zi buna
Salut, un navomodel cu o cuva incepe de la 1300 de lei.
Carp renge 2 cu doua cuve incepe de la 1600 de lei.
Tel0762.865.274
salut ma intereseaza o coca daca ai la vanzare cu 2 cuve si o poza daca se poate si pret binenteles .multumesc
VAPORU PLUTESTE DAR CU PISICA NU POTI SA BATI CUIE
Salut! As dori si eu o bucata cum se poate achizitiona in rate ?Si daca se poate sa l primesc inainte de craciun.
Ratele se platesc direct la mine (3-4 rate, maxim 5) si pana cand barcuta nu e achitata total nu pleaca de la mine.
Crezi ca poti plati cam 1800 de lei pana de craciun?
Crezi ca poti plati cam 1800 de lei pana de craciun?
Tel0762.865.274
- donalexandro
- utilizator
salut, am si eu un navomodel si as vrea sa ii montez o telecomanda noua pe care o si am, cat ma costa ?
ms
ms
Detin un navomodel si sunt interesat sa-i montez sonar. M-ar interesa cat costa manopera si cat este sonarul(sa bata macar 150 m)
I love carp!
vam rugat sa imi dati si mie un pretz pentru acel navo pentru al face functional,am vb cu bv.la tel
Am un Carponizer cu doua cuve. S-a stricat si vreau sa-l repar. Se poate?
Da, se poate. Sunati-ma. 0762.865.274soones scrie:Am un Carponizer cu doua cuve. S-a stricat si vreau sa-l repar. Se poate?
Tel0762.865.274
OFERTA DE IARNA in rate
pentru vaporase de plantat in rate.
Detalii suplimentare la telefon.
http://www.infopescar.tv/forum/vanzari/ ... 23071.html
pentru vaporase de plantat in rate.
Detalii suplimentare la telefon.
http://www.infopescar.tv/forum/vanzari/ ... 23071.html
Tel0762.865.274