va salut ce sa aleg intre
LANSETA FL TOURNAMENT CARP 3,90M DIN 2 BUCATI / CARBON / 3,5 LBS / INEL DE PLECARE DE 50
Lanseta HAKUYO ADOANCE 392 din 2 bucati ACTIUNE : semirapida , 3,50 lbs inel de plecare de 50
Lanseta Baracuda Happy Karp 3.90m din 2 bucati 3.5lbs inel de plecare de 50
ce sa aleg din cele 3 sau ce imi recomandati la 150 de lei bucata sa fie de 3.90 din 2 bucati cu actiune rapida semirapida(de varf) de 3.5lbs
alegere lansete
Moderatori: gor965, florentiniuga
Re: alegere lansete
La banii astia Hakuyo mtx8 sau FL strategist
Sent from my Nokia_X using Tapatalk 2
Sent from my Nokia_X using Tapatalk 2
"Când ești mort, nu știi că ești mort. Pentru ceilalti e trist. La fel și când ești prost..." Philippe Geluck
cu cele din 3 bucati arunci mai putin ca cele din 2 bucati?
- Madalin Dirla
- Veteran
lansetele din 3 bucati sunt bune doar daca n-ai cum sa transporti lansetele din 2 tronsoane...... nu mai spun ca betele din 3 bucati au 2 mufari si in acelasi timp doua "puncte" slabe.........orienteaza-te la bete din 2 tronsoane,eu iti recomand mtx 14 cu inel de plecare 40 care este acum si la reducere 290 lei/buc.......eu folosesc aceleasi bete de 3 ani si sunt foarte multumit de ele
vali1992 scrie:cu cele din 3 bucati arunci mai putin ca cele din 2 bucati?
as lua acum 2 mtx14 dar nu stiu daca mai gasesc peste 4 sau 5 luni sa mai iau 2 sa fac un set de 4 eu am spus 150 bucata pt ca as vrea sa iau 4 la fel dar ma gandesc si la astea mtx 14, mersi de sfat
Eu am ajuns la un set din cinci complet , in decursul a un an jumate . Ar fi fost bine daca ai fi putut sa ,,te joci'' un pic cu fiecare sa vezi care-ti convine . Nu te grabi sa ,,arunci'' banii iar dupa o perioada sa constati ca vrei altceva.
- Madalin Dirla
- Veteran
Peste 4-5 luni daca nu mai gasesti noi gasesti sh si mai ieftine ......nu iti lua ceva ieftin si slab sa nu zic altfel,mai bine mai astepti si iti iei un lucru bun!
vali1992 scrie:as lua acum 2 mtx14 dar nu stiu daca mai gasesc peste 4 sau 5 luni sa mai iau 2 sa fac un set de 4 eu am spus 150 bucata pt ca as vrea sa iau 4 la fel dar ma gandesc si la astea mtx 14, mersi de sfat
Mergi pe mana lui Madalin si n-o sa regreti. Eu am luat 4 MTX9 + 4 mulinete XY8000 + set senzori Hakuyo 2013 +husa C2 si sunt foarte multumit.
I love carp!