Lapte de soia
Moderator: florentiniuga
- pescarusul63
- utilizator
Lapte de soia
Cine stie unde se gaseste acest lapte?
- Butaru Gabriel
- Veteran
Re: Lapte de soia
La magazinele naturiste si-la plafar,dar il poti prepara si singur,egzista pe piata un aparat pentru asa ceva,costa intre 300-380 ron.
Mai multe detalii, te rog.
- Mariuskarp
- utilizator
Eu cred ca acest lapte s-ar putea gasii si linga laptele obisnuit cel putin aici in Suedia Laptele de Soia il beau cei care sint alergici la produse lactate !
Dar as dorii si eu sa stiu ce rol are acest lapte de soia in pregatirea bilelor !
Dar as dorii si eu sa stiu ce rol are acest lapte de soia in pregatirea bilelor !
Incearca sa il folosesti in combinatie cu lapte de porumb( in loc de apa). Vei vedea diferenta.
- Butaru Gabriel
- Veteran
Cum poti prepara lapte de soia?Alexandru scrie:Mai multe detalii, te rog.
Se pune soia la inmuiat in apa rece si se lasa minim 12 ore, dupa care se da prin blender sau prin masina de tocat. Compozitia se toarna intr-un vas, peste care se adauga apa calduta. Se mesteca timp de 2-3 minute, iar apoi se strecoara compozitia printr-un tifon sau sita. Lichidul obtinut se pune la fiert pentru 10 minute. Se ia de pe foc si dupa ce s-a mai racit se poate adauga miere si aroma preferata.
Din 50 - grame boabe de soia, obtineti 1,5 litri de lapte in aproximativ 12-15 minute!
Cum se numeste aparatul din imagine ,ce pret are si daca se gaseste in Romania?
Am dreptul sa am alta parere decat dvstra!
- Butaru Gabriel
- Veteran
Se numeste blender electric ,pretul intr 250 si 275 ron cu pahar de plastic ca cel din imagine, si 350-380 ron cu pahar de inox, se gaseste in majoritatea magazinelor mari ,hipermarcheturi cel mai sigur.mircea13 scrie:Cum se numeste aparatul din imagine ,ce pret are si daca se gaseste in Romania?
- Mariuskarp
- utilizator
chinezii trebuie sa aiba acest lapte in magazinele lor
- pescarusul63
- utilizator
acesta ar fi laptele de soia?acestea sunt citeva poze cu ce am gasit azi intr-un super market,cu aromele de rigoare,care se vad .intrebare :este bun ptr. a face amestecul cu laptele de porumb?
Este excelent daca poti sa cumperi asa CEVA
Vreau si eu sa aflu de unde, un nume, o firma ceva..... pe pm daca altfel nu se poate
- pescarusul63
- utilizator
de ce sa nu pot cumpara doar nu e o avere 1 litru este in jur la 5 ron
Ok, dar de unde?
- pescarusul63
- utilizator
super market