Ia sa vedem... cat de obsedati sunteti ?
![laughing :))](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/21.gif)
PS: nevestele, prietenele si amantele nu au voie sa citeasca!
Moderatori: mini_mic, vali003, Coleman
domn stefanflorin ,daca nici aici la diverse nu am voie sa scriu liber ...unde scrie pe prima pagian de forum citez "discutii off topic despre orice" ...ma las de pescuit ...ca daca era treaba serioasa scria lume multa ,acolo la scule si alte alea.stefanflorin scrie:amuzant insa offtopic toti 3.... rog admin sa mute posturile in alte locuri sau sa stearga topicul!. gogule![]()
![]()
Stefane ! Se pare ca tu n-ai inteles !Fiind "departe de casa" unii nu inteleg "mistoul de viata" in care unii traiesc "aici in tara ".La cei mai multi nu ne-a mai ramas numai "mistoul", asa ca invitatia ta la "laude" pentru multi pare hilara cand privesc in "magazia proprie de scule" .L-am contrat si eu uneori pe Gogu dar nu cred ca acum era cazul sa faci acuze doar la adresa lui cand anterior erau alte doua comentarii la fel de paralele cu subiectul.Pe de alta parte,fiecare in stilul si felul lui, poate sa-si prezinte "arsenalul" ,care de multe ori fiind compus din chinezarii ieftine merita tratat chiar si asa "la misto".In functie de prezentarea proprie a fiecaruia ,se pot trage concluzii vizavi de ce scule are daca faci un pic efort de imaginatie .Atitudinea ta este oglinda fidela a proverbului :"Omul satul nu-l intelege pe cel flamand niciodata !"Sunt cateva aspecte care ar trebui sa dea de gandit si ma refer aici la cateva expresii:"pescar profesionist","pescar sportiv", "pescar amator","pescar de concurs","pescar de scule",etc.stefanflorin scrie:gogule amice cred ca tu traiesti in lumea ta, discutii despre orice si offtopic inseamna sa faci topic cu ce vrei tu unde lumea sa scrie la subiect insa e greu pt unii sa inteleaga niste lucruri foarte simple, doream sa fac un topic interesant dar se pare ca am pierdut timpul degeaba datorita unora. Inca o data rog un admin sa mute offtopicurile sau in cel mai bun caz sa stearga topicul!!!
PS: gogule de ziua ta ar trebui sa sarbatoresti amice nu sa pierzi timpul pe forumuri, fa-ti o viata sociala!
Florin ,a mai trecut prin chestia asta pe alt forum ! la inceput lume timida ...ala ceva modest ,altu mai serios ,altul sigur pe el ,dupa care au inceput discutiile , ca ala le are mai mari ,ala mai tari si mai scumpe ,altu ca el n-are scule da prinde peste ,altii scriau despe scule care nu le aveau ,etc.,etc.stefanflorin scrie:Luand exemplu de pe diferite forumuri engleze am decis sa deschid un topic unde fiecare sa-si scoata la iveala lista cu sculele pe care le detine si aici ma refer la mulinete si lansete (fara cort, umbrela, briz-briz, etc) cu detalii de gen : marca, model, marime/lungime fara pret.
Ia sa vedem... cat de obsedati sunteti ?astept primele posturi si apoi insirui si eu (cred ca o sa fiu printre cei mai obsedati!)
PS: nevestele, prietenele si amantele nu au voie sa citeasca!
Fane,te stiam cu simtul umorului...Ce s-a intamplat ,de esti azi in pasa proasta?stefanflorin scrie:amuzant insa offtopic toti 3.... rog admin sa mute posturile in alte locuri sau sa stearga topicul!. gogule![]()
![]()
Eu apreciez "sarea si piperul" si in general "condimentele" de tot felul.Probabil insa ca mai sunt unii care "tin regim" si mananca necondimentat.Cand mai face omu cate "o criza de ficat" este obligat "sa tina regim".Asa ca ,din partea mea,"salutare la condimentare ! ".Chiar ca este de luat in haz treaba asta cu sculele !Ar trebui sa "ologesc tastatura" ca sa va pot scrie numele de la toate chinezariile din dotare !Poate ca ar fi totusi mai interesant daca am afla si ce "s-a reusit" acele scule haioase. Da asta parca ar fi "alta mancare de peste" si poate ca voi incerca sa deschid un topic legat de acest aspect !Fiecare dintre noi ,in timp, a incercat sa se specializeze pe un anumit stil sau apa si in functie de posibilitati s-a dotat corespunzator.Eu sunt atras mai mult de pescuitul la pluta cu vergi de 6-9 m(preferabil usoare ,de carbon) practicat mai mult pe rauri."Ma straduiesc" si la rapitori dar consider satisfactia totala atunci cand reusitele mele se datoreaza propriilor mele "creatii" (lingurite,etc).Un dril cu o mreana de 2,5 kg si cu un bat de 8 m,fir 0,12 in apa repede a unui rau este fascinant si nu se poate compara cu ninic altceva tinand cont de faptul ca sansa pestelui este foarte mare !Poate si de aceea nu sunt neaparat adeptul sculelor profi .Ca daca-i pun un fir textil "am rezolvat-o pe cumatra" dar CLIPELE ACELEA DE EMOTII SI SUSPANS sunt anulate !timer scrie:Fane,te stiam cu simtul umorului...Ce s-a intamplat ,de esti azi in pasa proasta?stefanflorin scrie:amuzant insa offtopic toti 3.... rog admin sa mute posturile in alte locuri sau sa stearga topicul!. gogule![]()
![]()
Uite,deja au inceput si unele postari -on topic-Gor 965.Ceea ce am scris mai sus ,cu..sculele, ia-o drept o gluma..Dupa cum vezi si Gogu are ...piper inflorit ,io de ce n-as avea ..de trestie compozit