Ok. Raspund tot eu: balta e frumoasa si curata. Fund malos, nu agata. Caras mic la... orice momeala. Crap la porumb tare. Nada multa si dulce.barbarossa scrie:Salut, prieteni pescari!
A fost cineva de curand la Valea Mare? Sugestii de locuri fara agataturi, nade si momeli eficiente in lacul respectiv?
Zona Brasov
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
- barbarossa
- utilizator
Re: Zona Brasov
Foarte bine ca au bagat caras! Asa are si nevasta ce sa faca pe balta
Dunăre dacă n-aveam, Jiul Dunăre-l făceam!
Fire turbate!
Fire turbate!
Horica, ai fost la concurs la Belin?
- aurelianbv
- junior
Cine stie cat e taxa de intrare la Vadu Rosu caci anul trecut era 35 ron si acum am auzit ca e 60 .
Cu respect si multe fire zbuciumate
Cu respect si multe fire zbuciumate
35ron a ramas taxa pt balta 2-3.
Dunăre dacă n-aveam, Jiul Dunăre-l făceam!
Fire turbate!
Fire turbate!
La bela mai merge? Ceva pareri va rog!
- barbarossa
- utilizator
Zilele trecute am fost la Belin: la Movile, 30 de ore fara nicio trasatura!, la Bela 8 ore cu 3 carasi la pluta si niciun crap la boilies-urile care, pana acum, erau deliciul baltii. A revenit problema apei in scadere, la Bela.
-
- Veteran
Iara e groasa treaba.Mare pacat....unde sunt timpurile de alta data?barbarossa scrie: A revenit problema apei in scadere, la Bela.
Dorește cineva(pescar) din zona Brașov să facem o partidă de 24h la Moara Vlăsiei în perioada 20-21.08.2014? Cu respect, Lucian BV.
- ciprianradu
- senior
putin mai repede daca scriai luci faceam una.am fost pe 15 august pe moara, pe caldurile alea, la un mic ''antrenament'' pentru concursul din octombrie
Mulțimesc Ciprian, nu am putut mai repede!!! Oricum am fost cu Sorin Spătăroiu în 22-23.08.2014 și am pris mulți pești, cca 25-28 bucăți, între 5-14 kg, pescuind cu bile X-Trem Baits și RB Baits!!!
- ionutbrasov
- junior
Salut la toata lumea. Stie cineva in brasov unde imi pot schimba niste inele de lansete??? Am doua lansete la care mi-a crapat ceramica si nu am gasit decat la ploiesti un atelier de reparatii