vand husa baracuda C5
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
vand husa baracuda C5
Vand husa baracuda C5,208 cm lungime,cinci compartimente pentru mulinete,cumparata anul acesta in Aprilie,stare foarte buna.Pret 170 ron negociabil.
- Fişiere ataşate
-
- husa-baracuda-c5---208-cm--pentru-5-lansete-de-390-din-2-buc-echipate-cu-mulinete-7810549_normal.jpg (11.82 KiB) Vizualizat de 855 ori
Re: vand husa baracuda C5
Sincer nu imi dau seama unde am postat de 2 ori, am dat up o singura data.Si sa presupunem ca as fi gresit ,cum iti permiti tu sa ma jignesti fara sa ma cunosti?Iar dupa cum scrii mai mult ca sigur esti anagramat(oare stii ce inseamna?).Intrebarile catre moderatori sunt urmatoarele:
Cum permiteti un asemeanea limbaj?
Vi se pare normal sa gazduiti un site unde utilizatorii se jignesc intre ei?
Nu vreau sa continui polemica cu cel care a postat, pentru ca nu as face altceva decat sa ma injosesc pe mine, dar sunt curios daca veti lua vre-o masura in acest sens.
Cum permiteti un asemeanea limbaj?
Vi se pare normal sa gazduiti un site unde utilizatorii se jignesc intre ei?
Nu vreau sa continui polemica cu cel care a postat, pentru ca nu as face altceva decat sa ma injosesc pe mine, dar sunt curios daca veti lua vre-o masura in acest sens.
valabil
vanduta multumesc pentru gazdure.